Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 362
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Не е важно човек кога ще поумнее,а кога ще помъдрее!Бихтер определено не е от мъдрите,нито от разумните,нито от моногамните,но това не я прави вампир и прочее нарицателни ..няма да ги изреждам..нито пък лош човек,никого не обичащ и т.н ит.н.
27 години..не са чак толкова много,за да има човек нужният опит,да бъде мъдър и разумен.
Огледайте се..няма ли и около вас непораснали и непомъдрели на тази възраст?
Никой не адмирира изневярата,защитавайки Бихтер Peace
Просто някои проявяват разбиране и не я съдят.

bouquet
Права си ,но тези ,които сме гледали целия филм си знаем.
Вампир става Бихтер и ти ще се съгласиш след време.
Полудява е може би по-коректно да го кажем ,но при нея  е  всичко на инат и злоба
И сигурно от инат и злоба се самоубива? Те и ще видят колко е влюбен БЕх в НИхал няма що, молеше го да прави любов с нея  нямам думи.....

Скоро бях постнала цитати за страстта и любовта
Бихтер се самоубива от страст  ,защото страстта без обич е мъртва и няма живот.
Истинската любов на Бешир е саможертва,защото любовта се жертва за друг живот[/color]

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 18:08 от silvia_maria

# 316
Защо да неодобрявам Нихал? Напротив - най-голямата жертва във филма за мен е Нихал.Просто е ужасно това ,което става с нея.Набутаха я зорлем в тая каша и то пак Бихтер,за да се измъкне от въпросите на Аднан,а Фирдевс я довърши с манипулациите си.
Та Нихал е едва 18 годишна - през целия си мъничък живот е живяла под похлупак - тя не познава хората,приема всеки откъм добрата му страна.Не може да допусне,че има подлеци и лъжци в собствения й дом.И това са хора обичани от нея и баща й.Ами Бюлент - и той вижте само калко е наивен и обичлив,а "мама" дори не го и поглежда.

Не считам,че съм обидила някой-още повече пък измислен образ във филм,че това е толкова смешно,та чак жалко.....

Това към мен ли беше? Защото ако е така, изобще не си прочела това, което съм написала!

# 317
  • Pleven, Bulgaria
Ако настина я беше толкова срам щеше да си тръгне много по-рано.Никои не може да я накара насила да стой където и да било.като спеше с Бехлюл в в музикалния салон нямаше вид да се срамува.

# 318
Благодаря за клиповете , които се качват с БГ или ENGL субтитри и се акцентира на интересните моменти , които предстоят напред !!!! Установих за себе си , че въпреки грешките и непростимия грях Бихтер е знаела през цялото време какво иска - да избяга далче с голямата си любов ....Е да , ама не - такъв страхливец и неудачник като Бехлюл не знам да ли отново може да се роди ...дори и в нечия глава на сценарист  #2gunfire

# 319
Благодаря за клиповете , които се качват с БГ или ENGL субтитри и се акцентира на интересните моменти , които предстоят напред !!!! Установих за себе си , че въпреки грешките и непростимия грях Бихтер е знаела през цялото време какво иска - да избяга далче с голямата си любов ....Е да , ама не - такъв страхливец и неудачник като Бехлюл не знам да ли отново може да се роди ...дори и в нечия глава на сценарист  #2gunfire

Защо е страхливец?
Защото прави само секс с Бихтер ,след като я заряза на летището и не искаше обвързване?
Или защото каза край и  помоли  Бихтер да го остави и да се откаже от него?

# 320
Благодаря за клиповете , които се качват с БГ или ENGL субтитри и се акцентира на интересните моменти , които предстоят напред !!!! Установих за себе си , че въпреки грешките и непростимия грях Бихтер е знаела през цялото време какво иска - да избяга далче с голямата си любов ....Е да , ама не - такъв страхливец и неудачник като Бехлюл не знам да ли отново може да се роди ...дори и в нечия глава на сценарист  #2gunfire
Напълно съм съгласна  с теб , ние като типични жени веднага оплухме Бихтер а Бехлюл горкият как ли ще го тормози лошата Бихтер #Crazy
И да вметна това е Турция, не е така лесно една жена да живее сама затова тя разчиташе на Бех , и определено за мен тя има вина затова че все още се занимава с него след като го вижда какъв е стархливец

# 321
Напълно съм съгласна  с теб , ние като типични жени веднага оплухме Бихтер а Бехлюл горкият как ли ще го тормози лошата Бихтер #Crazy
И да вметна това е Турция, не е така лесно една жена да живее сама затова тя разчиташе на Бех , и определено за мен тя има вина затова че все още се занимава с него след като го вижда какъв е стархливец

Защото го обича!  Peace

# 322
Благодаря за клиповете , които се качват с БГ или ENGL субтитри и се акцентира на интересните моменти , които предстоят напред !!!! Установих за себе си , че въпреки грешките и непростимия грях Бихтер е знаела през цялото време какво иска - да избяга далче с голямата си любов ....Е да , ама не - такъв страхливец и неудачник като Бехлюл не знам да ли отново може да се роди ...дори и в нечия глава на сценарист  #2gunfire
Напълно съм съгласна  с теб , ние като типични жени веднага оплухме Бихтер а Бехлюл горкият как ли ще го тормози лошата Бихтер #Crazy

Кога е пожелавал/или обещавал/ Бехлюл да  живее и бяга с Бихтер ,за да е страхливец?
А  няма ли право да се разочарова от една жена  и каже край

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 18:39 от silvia_maria

# 323
Винаги е бил такъв стархливец, дори и годежа му с Нихал беше от страх, страха се чете в очите му във всяка серия. МОже да се откаже разбира се но не и да дава надежда  след като така е решил, а доколкото си спомням Бех дава надежда на Бих даже и в предпоследният епизод на сериала, за една влюбена жена и една целувка е голяма надежда осовено в превид миналото им

# 324

Защото го обича!  Peace
Съгласна съм и май така показват как толкова силна любов може да ни доведсе до гибел;

# 325

http://www.youtube.com/watch?v=8f9eaT3_aG0

Някой ще преведе ли какво казват?

# 326
Това към мен ли беше? Защото ако е така, изобще не си прочела това, което съм написала!

Не , мила Hug никого нямам предвид - просто мнение!
Чета внимателно  постовете - особено тези с различно от моето мнение - за да търся единство в разнообразието.

За Бех - сте прави на 100% - нямаше късмет Бихтер в избора си,но и кой знае какъв избор имаше ли въобще.Подведе се по една романтична бележка,пълна с красиви клишета.А може би и това,че думите се отнасяха за сестра й,а тя нито е чувала такива страстни  думи, нито е получавала такива нежни бележки - може би завиждаше на Пейкер,че е имала такъв любовник и така както се ожени на инат,за да уязви майка си,така първосигнално се насочи и към Бех.Защо Пейкер да изживява такава любов, а тя -не...я да опита и тя как е с Бех... И така - лека,полека взе ,че се влюби безпаметно.
Затова казвам,че изпитвам повече съжаление към Бихтер , отколкото нещо друго...

Ето ви нещо - весело и закачливо

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 19:08 от di-ni

# 327
Винаги е бил такъв стархливец, дори и годежа му с Нихал беше от страх, страха се чете в очите му във всяка серия. МОже да се откаже разбира се но не и да дава надежда  след като така е решил, а доколкото си спомням Бех дава надежда на Бих даже и в предпоследният епизод на сериала, за една влюбена жена и една целувка е голяма надежда осовено в превид миналото им

Страх от лудата Бихтер ,че ще ги издаде от злоба и инат,че е зарязана

Годежа му  с Нихал  е саможертва и  братска обич/поне в началото/

Бихтер го причака в горичката 15 еп преди края и упорито го съблазняваше .
Той се съпротивлява доста по-дълго отколкото повечето мъже биха устояли
 на подобна покана за целувка.
В момента в който Бих му каза , да остави Нихал
 .......мерака му секна  светкавично-каква надежда е давал?

# 328

За Бех - сте прави на 100% - нямаше късмет Бихтер в избора си,но и кой знае какъв избор имаше ли въобще.Подведе се по една романтична бележка,пълна с красиви клишета.А може би и това,че думите се отнасяха за сестра й,а тя нито е чувала такива страстни  думи, нито е получавала такива нежни бележки - може би завиждаше на Пейкер,че е имала такъв любовник и така както се ожени на инат,за да уязви майка си,така първосигнално се насочи и към Бех.Защо Пейкер да изживява такава любов, а тя -не...я да опита и тя как е с Бех... И така - лека,полека взе ,че се влюби безпаметно.
Затова казвам,че изпитвам повече съжаление към Бихтер , отколкото нещо друго...

smile3501 smile3501 smile3501

# 329
Нищо ново под слънцето, пак старата песен на нов глас.
За това ще си позволя да кажа- е самоуби се Бихтер,даде път на  младите, като се обичат да се вземат,
да ,но не, този лош писател и сценаристи не ги бракосъчетаха след такава уникална  любов, дето в анкетата е отразена, а Бех вместо да изпроси прошка от любимата чиста Нихал,отиде при мъртвата "вампирка",дето не я понася Joy Joy Joy
Пишете си със здраве, мен никой не ме дразни,даже си умирам от смях Joy Joy Joy и колкото пъти влеза ,четейки, ставам все по-добра, защото някои ме подсещат непрестанно как не бива да реагирам.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 19:37 от nikita1

Общи условия

Активация на акаунт