Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 342
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Ама аз казах мъжът на моят живот, срещала съм лоши момчета но се оказва че не са мой тип. Различен тип човек съм не харесвам мъже за които сте съм еднодневка и ако е такъв бягам надалеч. Била съм пощадена от съдбата засега да не бъда използвана от мъж.
Съжалявам ,не искам да обидя никого но немога да си представя някоя жена да иска мъж като Бех до себе си

Не всички трябва да са еднакви.
Аз повторих 1000 пъти ,че Бех е плейбой и Бих го знае.
Бех е "лошо" момче ,но не е лош.
Това е като различна порода ,с която трябва да се съобразиш.
Ако искаш добро момче си намираш "Нихат"
Ако избираш Бех ПРИЕМАШ ФАКТА КАКЪВ Е или
бягаш ,както си направила ти.
Не може да го обвиняваш ,че е плейбой ,когато такъв си го избрала/както направи Бих/
Дори унищожава живота му,защото  е плейбой,а не е "Нихат"за нея
Дано си ме разбрала Peace

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 11:11 от silvia_maria

# 361
Понякога забелязвам , че разлините мнения тук по темите веднага се превръщат в спор и това е причината да избягвам да пиша ! Всеки има свое мнение , собствена гледна точка сформирана от лична ценностна система , лични преживявания , опит , наблюдения и житейски поуки !

Не мога обаче да се въздържа да попитам silvia_maria - ако Бехлюл не е страхливец ...какъв е точно ???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Кой я подкачаше в самото начало "снахичке" ..., кой тормозеше Пейкер с пикливите си рози от злоба на сватбеното и пътуване ? Защо и как оправдавате едно неуравновесено същество , което събра сака , тръгна и на крачка от самолета се отказа ...Не ви ли дразни като прави секс и трепери докато й говори , преглъща като пуяк при всяка поява на Бихтер и в същото време като му позвъни чичо му скимти и се тръшка като някакъв пикльо, който е със забавени реакций ....Може ли да не обичаш грам като жена Нихал и от същия този недодялан страх да предложиш годеж ........??? Е такъв ако не е подлец , използвач , страхливец и безчувствено животно лишено от възможността да обича истински и силно ....здраве му кажи !  bouquet

Плейбой,женкар,лошо момче,
така наричат мъжете които имат различна ценностна система
Те не търсят Голямата любов
Те желаят всички красиви жени  
Те желаят всички жени да ги желаят
Те желаят всяко "тяхно" момиче да се влюби до полуда /самите се влюбват във всяка искрено /
Те желаят всяко "тяхно" момиче да ги  обича вечно
Те се отегчават в момента в който са постигнали целта си и преминават на следващата

Да очакваш такъв мъж /като Бех/ да поеме отговорност е все едно да очакваш лъв да пасе трева.
Но са прекрасни романтични любовници
Прочети стихотворението на Мадлен

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 01:52 от silvia_maria

# 362
Айдее, пак извади лексикона. ooooh! Оф, аман от клишета! ooooh!

# 363
newsm10

# 364

Поздрав  bouquet

# 365
spam2 spam2 spam2

# 366
  • Пловдив

Добро утро на всички дами.

# 367

След като си го казала вече "1000 пъти" и все още никой не се е убедил в това, няма ли да спреш? Не разбра ли вече, че няма как да ни промениш мнението, защо толкова упорито и досадно се опитваш да се наложиш? Така като гледаш до известно време се опитвахме да ти "кажем" нашата гледна точка, като видяхме, че си безнадеждна спряхме!

newsm10

Незнам колко са ти годинките, но определено си пазиш лексикона!  hahaha

# 368
Добро утро Simple Smile

Според мен за много от нещата silvia_maria е права. И съм сигурна, че не само аз мисля така.

Хубава неделя на всички Simple Smile

# 369
Добро утро Simple Smile

Според мен за много от нещата silvia_maria е права. И съм сигурна, че не само аз мисля така.

Никой не отрича различното мнение! Ясно е, че и други мислят като нея, но никой не се опитва да се налага така. Тя постоянно ни натяква какво трябва и какво ще мислим или ще видите вие и т.н. и това е във всеки 2ри пост  #Cussing out  Достатъчно сме големи и можем и сами да си изградим мнение!   Peace

# 370
  • Асеновград
Добро утро Simple Smile

Никой не отрича различното мнение! Ясно е, че и други мислят като нея, но никой не се опитва да се налага така. Тя постоянно ни натяква какво трябва и какво ще мислим или ще видите вие и т.н. и това е във всеки 2ри пост  #Cussing out  Достатъчно сме големи и можем и сами да си изградим мнение!   Peace
,
juja_, абсолютно съгласна съм с теб  Peace

# 371
# 372
# 373

След като си го казала вече "1000 пъти" и все още никой не се е убедил в това, няма ли да спреш? Не разбра ли вече, че няма как да ни промениш мнението, защо толкова упорито и досадно се опитваш да се наложиш? Така като гледаш до известно време се опитвахме да ти "кажем" нашата гледна точка, като видяхме, че си безнадеждна спряхме!

Здравейте,  bouquet

Аз пиша за този ,които търси отговори и задава въпроси
Не се опитвам да променям мнение на някой ,който не пита и има изградено различно .....
Аз те питам :

В кое не си съгласна?
-В това ,че Бех е плейбой.
         или
-В това ,че плейбоя се влюбва във всяка поредна и след като ТЯ му отвърне с
         безусловна любов  СЕ отегчава и Я зарязва/живеят от адреналина на Новата любов/

# 374
Добро утро Simple Smile

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт