Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 313
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Асеновград
Бъдете щедри, и ми го отстъпете, само докато не ми личи още  Sunglasses
Чаровница,  Hug

Лека и от мен

# 466
Бъдете щедри, и ми го отстъпете, само докато не ми личи още  Sunglasses
Чаровница,  Hug

Лека и от мен

Красииии,ти ще спечелиш,нали бременните били по-хубави и секси  Hug  А и ти си с предимство,трябва да се угоди на бременна,така,че....Другите са след теб!   bouquet
Госпожата    bouquet    Харесвам мъдростта ти и това,че си уравновесена!
Супер е,когато е весело.
Лека вечер на всички   bouquet

# 467
        Много се карате за Бехлюл  Grinning
        Ще стигнете поговорката " Двама се карат , трети печели "  smile3506
        И за да е по - яко  smile3534 , печеля ааааааазззззззз  Embarassed smile3521 smile3534
        Да не се почувствате засегнати , от много време само ви чета , но скоро мисля и аз да се
        включа пълноценно в дискусията , естествено ако ме приемете сред вас  Grinning
        За сега ви пожелавам лека вечер и спорна седмица   bouquet

# 468
За лека нощ и успешна седмица- една разкошна песен,макар че Беп не може да я изпее на Бих или Них

# 469
  • Асеновград
Бъдете щедри, и ми го отстъпете, само докато не ми личи още  Sunglasses
ЧаровницаHug

Лека и от мен

Красииии,ти ще спечелиш,нали бременните били по-хубави и секси  Hug  А и ти си с предимство,трябва да се угоди на бременна,така,че....Другите са след теб!   bouquet
Госпожата    bouquet    Харесвам мъдростта ти и това,че си уравновесена!
Супер е,когато е весело.
Лека вечер на всички   bouquet

bowuu bowuu Хареса ми поста ти  Laughing  После ви го оставям на вас  Hug Hug А сега отивам до моя Бех  Laughing

Лека на всички

# 470
Незнам защо се опитваш да убедиш хората в това, обичал та обичал Нихал #Crazy нека всеки сам си направи изводите за себе си. За мен пък до последно обича Бих и това че я отблъсква е защото не иска да наранява семейството си
[/quote]
  bouquet
Тя не просто се опитва да наложи на хората мнението си, ами и всичките й постове са така написани и построени ред ПОД ред, все едно е била в "кухнята" на филма или е била сред сценаристите...с такава категоричност, с такава убеденост познава образите и говори за тях, че понякога ми се струва, че направо е писала романа и знае какво точно трябва да внушават те (образите) у читателя, респективно зрителя!!!!

# 471
Здравейте на всички, понеже влизам рядко и имам доста за четене, но си открих начин, хем да прочитам по бързо написаното, хем да не се натоварвам много много с агресивните изказвания.......................просто ги пропускам........................нямате си престава колко е ефективно.
Най-голямото наказание за хората, които обичат да спорят е да не коментираш казанато от тях и просто да не уважиш написаното от тях с прочитане. Много ми харесват повечето от постовете. Дава ми различна гледна точка дори и да не съм съвсем съгласна с мнението им това обогатява мирогледа ми.
Има двама, трима дразнители, да речем 4 предвид анкетата, които са доста агресивни, а незная как излиза, че те пишат 50 на 100 от постовете тук. В това няма нищо лошо просто чета по бъро темата защото пропускам написаното. Е има си и лоша страна може тяхното мнение да еволюира и да пропусна друг аспект на събитията, но ще поема риска пред алтернативата да се натоварвам емоционално.
Приятно постване на всички.

# 472
Незнам защо се опитваш да убедиш хората в това, обичал та обичал Нихал #Crazy нека всеки сам си направи изводите за себе си. За мен пък до последно обича Бих и това че я отблъсква е защото не иска да наранява семейството си
 bouquet
Тя не просто се опитва да наложи на хората мнението си, ами и всичките й постове са така написани и построени ред ПОД ред, все едно е била в "кухнята" на филма или е била сред сценаристите...с такава категоричност, с такава убеденост познава образите и говори за тях, че понякога ми се струва, че направо е писала романа и знае какво точно трябва да внушават те (образите) у читателя, респективно зрителя!!!!
[/quote]

Аз пък си мисля, че направо живее във филма с такова желание се опитва всички тук да убеждава как Бехлюл обича Нихал...
На мен много ми хареса нещо, което някой беше казал, че може да изпитваш такава голяма страст както при Б и Б само когато знаеш, че е невъзможно да сте заедно... Много вярно!
Лека нощ и от мен   newsm47

# 473
  • Пловдив

Добро утро и успешна нова седмица...

# 474
Добро утро.    bouquet

Нур Айсан (Пейкер) (вляво) на наградите в Анталия.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 09:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 475
http://www.timsah.com/Emre-Aydin-hoscakal/qd0QMvm1g0H

Добро утро!Може ли да ми каже някой дали тази песен е използвана във филма-много ми е позната..........  newsm78
Една от хубавите турски песни........   bouquet

# 476
  • БГ
Добър ден  Hug и усмихната трудова седмица! Laughing

Май в Анталия "Великолепния век" е обрал много награди!
Някой ако знае нещо повече за награждаването - кой,коя и т.н.може ли да даде информация?
Прави ми впечатление,че всички са в черни рокли,това да не е някакво изискване на конкурса.

# 477
  Здравейте,в Анталия какво се е провеждало-конкурс,фестивал, за какво са наградите и т.н.,ако някой има повече информация,нека сподели  Peace
  Красиии  Hug

# 478

На мен много ми хареса нещо, което някой беше казал, че може да изпитваш такава голяма страст както при Б и Б само когато знаеш, че е невъзможно да сте заедно... Много вярно!

newsm47

Здравейте,  bouquet

Това е написано от мен. Joy

Според мен БиБ бяха влюбени ,вече Бехлюл я разлюби и още следващата серия ще го покаже.
Вярвайте на Къванч,той може. newsm78/
 smile3503/физиономията му ,когато говори с нея е не като с любима ,а с данъчен ревизьор/

hahahaБехлюл е Нихал винаги са се обичали  и това е факт.Какво ще се случи между тях -ще видим.  :bouquet

Моля, да се коментират героите на филма и техните отношения  ,а не потребители Peace

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 13:14 от silvia_maria

# 479
  • БГ
Днес съм настроена носталгично,романтично и минорно,може би заради проливния дъжд навън и мрачното време,затова ще ме изтърпите с един по-дългичък пост,който с нищо не променя мнението ми – просто разсъждения.

Образът на Бихтер е много е достоверен,не е  украсен идеализиран,както в други сериали.
За мен Бихтер е младо момиче,което след  трагичната и неочаквана загуба на баща си,се опитва да се откопчи от амбициите на  ужасната си майка .И ето,че на гробището / за мен това е много символично/ среща мъж - добър и всеотдаен,който ще замести любимия баща и ще й даде сигурност и спасение от ноктите на Фирдевс.
Това,че той е  по-възрастен  може ли да бъде порицавано?
У нас такива бракове има доста! Аз например знам поне 5-6 такива само в моето обкръжение.
Аднан й обеща спокойствие в новото й семейство,но...това не се случва или може би по-точно е да се каже,че Бихтер се сблъсква с много и неочаквани препятствия -децата,като се има предвид ,че Нихал е в пуберетета, слуги, гувернантка.А тя не е научена да се справя в екстрени ситуации- плътна стена срещу нея в домът, на който тя е господарка.
А тя е сама и желанието й да се впише в живота на новия дом често й играе лоши шеги .Аднан ,от когото тя  е очаквала разбиране и подкрепа тогава,когато трябва, не застана на нейна страна / скандалът с прислугата/
Скоро след брака им става катастрофата с майка й, от която тя избяга,но в този момент тя помисли,че може би ще е виновна за нейната смърт.Тук Бихтер се държа изключително достойно. Прие омразната майка  в дома си и положи много усилия за оздравяването й,че и за финансовото й обезпечение. До тук не видях нищо лошо в държанието или постъпките на Бихтер.Дори и при промяната на стаята на Нихал тя вложи цялото си умение и старание да зарадва момичето.
Подразни ме само абортът – въпреки,че я разбирам – след толкова проблеми в къщата,скарването й с Аднан,това че няма близки да сподели и излее душата си,да се посъветва... Изобщо не й беше лесно до този момент.От брака си тя очакваше много повече от пари,покрив,сигурност...може би!?
И  изведнъж -  човека, който е разбил сърцето на сестра й, за когото тя има лошо мнение,слушала е какъв женкар е,  се обръща към нея и й казва - "За да има в живота дъга!".
Все ми се струва,че точно тогава Бихтер видя с други очи Бехлюл.После последва онази романтична бележка и започна началото на трагичната им връзка.И всички действия и постъпки,които са под всякаква критика за околните.
Но ревността е помитащо като торнадо чувство - знаеш,че си причиняваш болка,но нараняваш до кръв любимия си.... /спомнете си Отело/
И пак се връщам на първата среща й на гробището с Аднан – там е и последната й среща с Бехлюл.

Общи условия

Активация на акаунт