Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 488
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Аз едно не мога да разбера - не може ли най-накрая да осъзнаете, че Бехлюл обича само мееен.  newsm48 (Славена, сори, ама все някога трябваше да го разбереш. Praynig) Joy Joy Joy
ААААААААААААА,Снежка,какво искаш-да истерясам или да припадна? #2gunfireТръгвам за къщата в Рива и ще подуша възглавниците и ще огледам чашите,мислете му

# 451
  • Асеновград
И аз да се наредя,ама бременна няма да ме хареса  hahaha Joy

# 452
И аз да се наредя,ама бременна няма да ме хареса  hahaha Joy
Я не се отчайвай,нашето момче със широко сърце

# 453
И аз да се наредя,ама бременна няма да ме хареса  hahaha Joy

Joy Joy Joy Красииии , направо ще падна от смях с теб ! Peace
И какво стана сега с братската делба ! Crossing Arms

# 454
ААААААААААААА,Снежка,какво искаш-да истерясам или да припадна? #2gunfireТръгвам за къщата в Рива и ще подуша възглавниците и ще огледам чашите,мислете му
Аз вече си имам едно наум - никакви парфюми и червила, като ходя в къщата в Рива. Wink hahaha hahaha hahaha

# 455
  Хубаво е,че пак е забавно,жалко че не може да бъде така през цялото време,а е наистина към края на темата и после пак отначало  ooooh!

# 456
  • Асеновград
И аз да се наредя,ама бременна няма да ме хареса  hahaha Joy
Я не се отчайвай,нашето момче със широко сърце

Може да закача нещо, докато не ми личи още  Joy пощуряхме,ей така е хубаво като е весело  Grinning

gospojata
,  Hug Hug   bouquet  да се полигавим малко,за разведряване  Hug

# 457
Аз вече си имам едно наум - никакви парфюми и червила, като ходя в къщата в Рива. Wink hahaha hahaha hahaha
АУУУУУУУУ,не може ненаконтена,бе Снежке,Бехлюл обича напарфюмирани,начервени ,изконтени,само във фитнеса ги понася по потници и потни

# 458
: Красииии ,  Hug благодаря ти , аз съм винаги "за "! Peace

# 459
АУУУУУУУУ,не може ненаконтена,бе Снежке,Бехлюл обича напарфюмирани,начервени ,изконтени,само във фитнеса ги понася по потници и потни
А  и той вече си има едно на ум за парфюмите и червилата Simple Smile

# 460
АУУУУУУУУ,не може ненаконтена,бе Снежке,Бехлюл обича напарфюмирани, начервени, изконтени, само във фитнеса ги понася по потници и потни
ivana27, е отговорила вместо мен. hahaha hahaha hahaha

Лека нощ от мен на всички. Hug

# 461
Мен пък Бехлюл ще ме води да хапваме равиоли...  smile3534

# 462
Ние пък си лягаме , че кое време стана !

Момичета ,  Hug независимо от различията , които имаме , от споровете и по- острият тон понякога , аз наистина харесвам темата ни и се надявам тя да бъде едно приятно място за отмора !
Извинявам се още веднъж на всички , че станах причина за горчивия привкус на последните страници , ще направя каквото мога , за да не се повтаря !  bouquet
Пожелавам ви успешна и усмихната нова седмица ! Лека нощ и татлъ сънища от мен ! Hug

# 463
Мен пък Бехлюл ще ме води да хапваме равиоли...  smile3534
Хм... newsm66 newsm66 newsm66 Joy Joy Joy

gospojata, лека.

Лека още веднъж от мен.

# 464
·٠•Snejka•٠·,_Sylvia_ - как няма да ви  "черпи" Бехчо като гледам какви сте хубавици в подписите - акъла ще му вземете направо Laughing

Пък ние тука ще точим лиги, Mr. Green добре ,че ни остават татлъ сънищатата  Embarassed

Красиии - не губи надежда,че тя и Бих май скоро ще е в твоето положение

Общи условия

Активация на акаунт