Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 319
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Вай Славенка   bouquet много си сладка!
Ами ко шъ праим - щъ си грабнем куфарите и шъ съ курдисаме нейде си из Ню Йорк. Аднана ни чул, ни видял, шъ му забършим некой милион и айдеее.........всички сме занякъде Joy

# 511

Уау,чак настръхнах от страст Crazy

# 512
Ама много идейно тия от БТВ-то връзват концерта на софчето с филма-двете с Бихтер има някои някои общи неща в житейските си пътищата Sick
 Блатодаря на всички на които им хареса притчата  bouquet
 Реал инима ти подмазмазваш ли се или какво-Киво за госпожата ей тъй без бой и терзания newsm78,другите кой каквото свари Аз ще взема да си заплюя Нихат за резервен вариант-човека е отговорен,гледа си семейството,не хвърля от легло в легло Embarassed

# 513
Славенка  bouquet,
хитруша си ти видя че станахме много маймунките на клона и взе да ни пускаш Аднан та белким се възгищисаме от Киво .Ама без майтап- Сега ко праим

# 514

-Ало,обаждам Ви се за да ви поканя на парти в къщата в Рива.Облекло свободно/все пак да има нещо на гърба/,пиене неограничено/който направи главата ,скача в морето за уветряне/.За повече подробности се обърнете към Славена,че тя ще е домакинята...Ало.... връзката се загуби...ЯЗЪК

bouquet  bouquet

# 515
От гледането на филма до момента /мисля,че това е важно,защото не всеки е гледал или иска да знае какво се случва в бъдеще/  -за себе си направих някои изводи:

Бехлюл и Бихтер
-Връзката на БиБ е като ураган-помита всичко по пътя си, руши морални устои, предопределя съдбите на други хора-/Нихал, Бешир...../   Rolling Eyes
-Такава връзка е краткотрайна-дори да го нямаше Аднан, не виждам как щяха да го карат и двамата с тези свои характери: Бихтер иска всеки да е на нейно подчинение, Бехлюл е "волна птица"........  ooooh!
-Въпреки всичко, като че ли само тези двамата във филма си имат доверие-нямат тайни, говорят открито един с друг........  Peace

Бехлюл и Нихал
-Има обич, разбира се, като към близък човек, но не и към "любим човек"........   Tired
-Няма никакво доверие между тях-връзката им се състои в говоренето на общи приказки или битовизми.Останалото е -лъжа! Бехлюл говори едно,мисли друго.Нихал-още по-заблудена-мисли си, че го познава добре............
-Такава връзка е по-дълготрайна, спокойна, но и много, много скучна............  Tired

Ще коментирам поста ти ,защото като цяло ми хареса
имам провокиращ въпрос
-Според мен Бех не е лъгал нито Бих нито Нихал / няма  и да ги лъже/ подскажи ми
,кое те кара да  мислиш ,че Бех лъже?

# 516

-Ало,обаждам Ви се за да ви поканя на парти в къщата в Рива.Облекло свободно/все пак да има нещо на гърба/,пиене неограничено/който направи главата ,скача в морето за уветряне/.За повече подробности се обърнете към Славена,че тя ще е домакинята...Ало.... връзката се загуби...ЯЗЪК

bouquet  bouquet
А покани ли Софито да ни пее

# 517
 real inima ,  Hug ми аз , докато ги чакам младите - първо вечеря , после питие ще искат , аааа ! Naughty Пред мен и в леглото , че кака няма време да чака ! Wink Че и на рима го докарах ! Joy

Slawena ,  Hug недей  така , джанъм ! Сега  за Аднан ще вземат да се карат девойките ! ooooh!

емилка ,  Hug подмазва се , ми как ?! Де да знае момичето , дали съм си пила хапчетата тази вечер ! Wink

# 518

А покани ли Софито да ни пее

емилка добре ,че ме подсети...ако искаш му се обади ти ,ето и номера му .......................... newsm78 забравих го Sick

# 519

bouquet  bouquet

Ааа , чух , чух ! И адреса знам , мятам палтето и идаааааа! Party

# 520

А този убавец май го забравихте ,а или вие страх от забравих и името,годеницата му Joy Joy

# 521
А Емилка  Hug въобще не се подмазвам, погледни последния пост от снощи да видиш госпожата кой си забра в кревата /е и аз на рима го ударих/. Дори е сложила снимков материал Peace
Е, как сега да кажа, че не е истина.
Ама Аднана го не ща, нито в гръб, нито отпред, Не ми е харизматичен изобщо. Joy
Ще се подръчкосам с Четин и самолета и айде за Виена. #Crazy

# 522

bouquet  bouquet
За по бързо давай без палтето,че аз вече ви изпреварих и на Софито се обадих ама била заета заради някакъв концерт

Ааа , чух , чух ! И адреса знам , мятам палтето и идаааааа! Party

# 523
Ама много идейно тия от БТВ-то връзват концерта на Софчето с филма-двете с Бихтер имат някои  общи неща в житейските си пътищата Sick
 Благодаря на всички на които им хареса притчата  bouquet

Ей - да бе ! Как се сети нали и наша Софка нещо ги беше омешала - таткото и синчето или как беше точно не помня!

А за притчата  bouquet - наистина е чудесна!

# 524
Здравейте!
Много приатно ми стана днес, като ви изчетох!  Hug Няма караници, няма спорове, няма обиди!
Постове с размисли, стихчета, шеги, снимки.....като цветна градина е днес темата!   newsm51 smile3525

пу-пу да не и уруки!

Общи условия

Активация на акаунт