Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 282
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Аз ще се възползвам с удоволствие!
Хриси, много ми харесва Хазал и на твоя подпис на последната снимка с момчето със синя риза. Не му знам името Embarassed, но ми се струва подходящ за нейната възраст екранен партньор! Hug

# 541
  • Варна
Аз ще се възползвам с удоволствие!
Хриси, много ми харесва Хазал и на твоя подпис на последната снимка с момчето със синя риза. Не му знам името Embarassed, но ми се струва подходящ за нейната възраст екранен партньор! Hug
Бащата на  актьора е българин затова е толкоз хубаво момчето  Mr. Green

# 542

[/quote]Бащата на  актьора е българин затова е толкоз хубаво момчето  Mr. Green
[/quote]

Ааа, ето къде бил ключа на загадката.
Благодаря ти мила, даде ми много и интересна информация  bouquet Peace
Качих си снимките в “Предпочитани“ Wink

# 543
A kak se kazva aktiora?  newsm78

# 544
  • Варна
Çağatay Ulusoy

# 545
  • Варна
Ето още снимки на Хазал
Тука се целувала с приятеля си

Това е от едно интервю от Анталия

# 546
вай, вай, Хриси  Hug много хубави хора на едно място. Ми и репортерката ми харесва.
Ако са скорошни снимките с гаджето и, тя наистина е отслабнала и по женствена ми се вижда. Peace
Ама той малко пък неглижиран ми се вижда  Shocked

# 547
  • Варна
real inima Хазал в Анталия била с приятеля си и май там ги хванали да се целуват  Wink
Пък приятеля й ми се вижда много стар за нея Имат разлика от 17 години

# 548
real inima Хазал в Анталия била с приятеля си и май там ги хванали да се целуват  Wink
Пък приятеля й ми се вижда много стар за нея Имат разлика от 17 години

Ехее, 17 години #Crazy Нещо множко ми се вижда разликата им, но пък в Турция може да е нормално, не съм запозната. Знаеш ли някакви подробности за него - с какво се занимава ?! newsm78
Ама пък може и да е временно нещо, знае ли човек.

# 549
Тези снимки с гаджето й не може да са от наградите онзи ден. Хазал в момента не е с толкова дълга коса.

# 550
·٠• Hrisi•٠·    bouquet
Сега ако кажеш и как се казва сериала.....

# 551
  Приятелят й мисля,че е фотограф и са се запознали на фотосесия,която той й е правел,не е нещо временно.Ясно е-всичко хубаво е българско.От всички красиви турски катьори и актриси,ако има един чист турчин,на,всички са смесица.
  Сериалът се казва "Нарекох те Фериха"

# 552
  • Варна
Ето го

Cahit Baha Pars

На 37 години е фотограф е
Правил някакви снимки на Хазал и се залюбили и доколкото пишат в пресата той бил първата любов на Хазал

# 553
  Тя го урежда да прави снимки,доколкото и аз четох,така е то,от любов какво ли не прави човек  Crazy

# 554
Чаровница   bouquet благодаря ти!
Аз не се изразих много правилно, под временно имах впредвид, че не е тръгнала да сключва брак, много е млада.

Хриси  Hug сега пък на тази снимка ми харесва, и той май е със сини очи. Симпатяга е.
Може пък и аз вече да съм малко  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт