Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 204
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  Нихал-опитвам се и нея да я разбера и да видя отвъд поведението й и там виждам само неистовото желание за Бехлюл,когото иска на всяка цена,независимо дали той я обича и дали някога това ще се промени.Това ми е  малко непонятното в нея,но да речем,че и тя има нужда от любов и търси заместител на майчината си любов-да обича и да я обичат всеотдайно и независимо от всичко. Лошото е,че е избрала грешния човек и не вижда озни,който може да й даде всичко това.
  Аз лично Бихтер никога не съм я оправдавала за лошите й  действия,сега Нихал също,причините и за едната и за другата са еднакви и не виждам нищо лошо в това да се разисква.И да,тя определено го държи насила и за мен специално тази вечер припадна нарочно,Фирдевс сама каза-тя изигра козовете си,нали била великата познавачка на човешката душа или това мина само покрай ушите ?

# 691
  • Варна
Като изпишете тази тема заповядайте в НОВАТА ТЕМА

# 692
На мен като че ли , ми беше много мъчно за Нихал тази вечер , защото реагира наистина като едно дете , което е изгубено в мрака и се страхува, че няма да го намерят ! Смятам , че тя заслужава да погледнем отвъд поведението и , както правим  , както аз правя,  по отношение на Бихтер и честно казано , не мисля ,че е редно да ги сравняваме двете ! Верно е , че се държи инфантилно , джафка , рева и припада , но тя познава само тези методи , за постигане на целите си ! А целта , особено като е Бехлюл , оправдава средствата ! Наистина не порасна , но пък и нямаше време , а накрая и се наложи да порасне изведнъж !
Бихтер има своите методи и средства за постигане на целта и не се спира пред нищо , за да ги използва ! И нея я разбирам !Особено сега , когато направи ретроспекцията и като че осъзна , че няма какво повече да очаква ! Бихтер , обаче , е съвсем наясно с чувствата си , знае , че това е любовта на живота и , знае и , че ще е единствената ! Осъзнаването и приемането на този факт , доведе и до решението и , според мен !

Съгласна съм с всичко написано!   bouquet

Основната разлика между Бих и Бех е, че единият няма какво да губи, а другият има. За Бех семейството значи много, винаги са живели мирно и в разбирателство. Докато Бих никога не е имала истинско семейство и не може да го оцени.

И Бихтер и Нихал са лабилни с тази разлика че Бихтер е по голяма и би трябвало да бъде по зряла ,но така е хлътнала че на моменти е по зле от Нихал. Колкото до Нихал всички я обвинявате сякаш припада нарочно или и е за пръв път. На нея идруг път исе еслучвало  и тогава не ебило свързано с Бехлюл - просто при по силна емоция  така реагира - дали е от глезотия или не но тя го прави неволно

Тя и леля й даже се усъмни, дали първо е паднала после припаднала или обратното?  newsm78

# 693
Нихал има неистово желание за Бехлюл а нима при Бихтер не е същото- тя също с всякакви методи се опитва да го запази.  На война и в любовта всички средства са позволени.

# 694
Хриси   bouquet  Но темите не се ли пускат след 50стр?

Нихал-опитвам се и нея да я разбера и да видя отвъд поведението й и там виждам само неистовото желание за Бехлюл,когото иска на всяка цена,независимо дали той я обича и дали някога това ще се промени.Това ми е  малко непонятното в нея,но да речем,че и тя има нужда от любов и търси заместител на майчината си любов-да обича и да я обичат всеотдайно и независимо от всичко. Лошото е,че е избрала грепния човек и не вижда озни,който може да й даде всичко това.

Как да няма обич, та дори слугите я боготворят! Докато Бихтер - кой всъщност обича Бих? Обичал я баща й, но него вече го няма! Сега Бех я обича и тя се е вкопчила в тази любов!

# 695
Нихал има неистово желание за Бехлюл а нима при Бихтер не е същото- тя също с всякакви методи се опитва да го запази.  На война и в любовта всички средства са позволени.
Това казах и аз,Бих като си приложи новите тактики и аз същото точно това ще го припомня,тъй че причините са еднакви-методите им са  със слаби разлики-и двете са за критика,това е,няма едната по-виновна,другата невинна,защото е само на 19. Нали нямаше да има двоен стандарт,а какво стана-едната е малка,дете,не разбира,всичко й е позволено,а другата е едва ли не вещица  Stop

# 696

Как да няма обич, та дори слугите я боготворят! Докато Бихтер - кой всъщност обича Бих? Обичал я баща й, но него вече го няма! Сега Бех я обича и тя се е вкопчила в тази любов!
  Да я обичат слугите е едно,да отдаде изцяло сърцето си-друго,това търси и иска Нихал и аз напълно я разбирам.

# 697
Жужа как така никой не обича Бихтер това не е вярно -Аднан я обича , Пейкер я обича дори и майка и я обича по свой си начин.Колкото до останалите в къщи /прислугата/ тя направи и невъзможното за да не я заобичат-държи се винаги отвратително с тях. Дори децата особено Бюлент  я заобича не случайно иказва мамо

# 698
 Тази вечер Силвиа_Мариа липсва нещо да ни убеди в истинското начало на тази тъй невероятна любов  Mr. Green
  Истината е,че нито на Нихал,нито на Бихтер им стига любовта,която получават от близките си ,те копнеят и имат нужда от пълно отдаване и към това се стремят.

# 699
 Да я обичат слугите е едно,да отдаде изцяло сърцето си-друго,това търси и иска Нихал и аз напълно я разбирам.
[/quote]

bouquet! Категорично е така !

# 700
Бях написала "дори", освен това си има баща/който дава всичко за нея/, Мадмоазел повече от достойна за втора майка, брат, леля и разбира се Бех. Тя има едно сърце отдадено на нея - Бешир и го знае! Същата работа ако тя се "насили" да е с Бешир, както Бех е с нея. В интерес на истината още при първите епизоди си мислих, че Нихал и Бешир ще се съберат и ще имат проблеми от страна на близките си.

Бих - да Аднан я обича, но я обича по начина по който би обичал в този момент първата си жена, прескача всичко, което се изживява в едно влюбване. Пейкер си я обича безрезервно, за майка й не ми се коментира.
Тази вечер Силвиа_Мариа липсва нещо да ни убеди в истинското начало на тази тъй невероятна любов  Mr. Green

Това и аз си го помислих!  Mr. Green

# 701
  Любовта от близките и на двете не им е достатъчна ,това е факт ,за мен.
  Жужа   bouquet

# 702
 За мен и двете прекалено силно желаят Бехлюл и го задушават с любовта си а всъщност той не е готов за обвързване с нито една от двете.Предимстното на Бихтере,че Нихал не знае за нея и Б не може да влезе в открита война за Бех,иначе и тя не е толкова рафинирана когато и е засегнат интереса видяхме го нееднократно

# 703
  За мен нито една от двете не е рафинирана,когато става дума да бранят онова,което искат.
  Да не говорим Нихал на какво направи баща си,заради нея той се почувства хиляда процента виновен,всички съмнения му се изпариха,въобще тя му доразказа играта.Постъпи егоистично,без да се замисли какво му  е на баща й,пет пари не дава за Бих,но я използва ,за да подсили чувството му за вина.Бихтер отнесе много критики за лошото отношение към майка си и сестра си,което си е факт,но виждаме че и Нихал никак не изостава от нея. Тя е същият егоист като останалите,когато става дума за нейните нужди,разлика аз не виждам между нея и двете Б в това отношение.

# 704
charovnica ,  Hug дърпаш ти дявола за опашката ! Joy Joy Joy
Любовта на близките им , си е любовта на близките ! Тя няма нищо общо със стремежа на човек , към любов , която те изпълва и те поглъща едновременно , към любов , която те кара да забравяш да дишаш , а когато го правиш , да е в същия ритъм с този на любимия , към любов , която те кара да се чувстваш отвъд времето и пространството ! И двете се стремят към такава любов , но само едната имаше щастието , дори и за кратко , да я има ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт