Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 475
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Русе

Мокси срахотно оформление  newsm10 newsm10 newsm10 lovekiss lovekiss lovekiss Ако някоя от вас се познае да свирка . hahaha hahaha hahaha Аз съм най-долу в ляво залепена за ТВ то като гербова марка . Joy Joy Joy
Mокси, страхотно е! newsm74 newsm74 newsm74 newsm74
Мария, а аз съм в любимия си червен цвят, гушнала клавиатурата/ както винаги/! hahaha hahaha hahaha
Подкрепям идеята на Тарабас, до финалния епизод това стихче да е на стр.1! newsm10

# 722
Ох, Марийче умори ме  Joy Joy Joy
Вие незнам дали се разпознахте, но наш бай Ганьо се подвизава на челното място..
[/quote]

Така де той нали ни е председател ,шеф полага му се почетното място  Peace  hahaha hahaha hahaha

# 723
Мокси може ли да те помолим  Praynig Praynig Praynig Praynig да го постеш на 1 стр. в новата тема . Praynig Praynig Praynig

# 724
Мокси може ли да те помолим  Praynig Praynig Praynig Praynig да го постеш на 1 стр. в новата тема . Praynig Praynig Praynig
newsm10 newsm10 newsm10

До по-късно момичета.... Hug Hug Hug

# 725
# 726
  • София
Мокси, благодаря ти за страхотното оформление на стихчето! Радвам се, че се харесва, особено в този му вид. 

# 727
  • Варна
Добър ден Незабравими , гледам Председателя отново недостижим , аферим.Дани , Шефче невероятни стихове   bouquet
Слънчо , каквото пипнеш оживява, невероятни оформления .
Да поздравя шефката , отдавна не беше се включвала- привет шефче newsm18 newsm18
Вени , Мими страхотни клипчета.

Сладури има ли някой  , който е на   ти с английският език , трябва ми помощ.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:02 от kesara

# 728
Здравейте ,мили ми Незабравими! Hug Hug Hug

Страхотно сте се забавлявали днес.

Мокси ,поздравления за красивите оформления !
   bouquet  bouquet  bouquet

Тарабас ,БГаньо ,   bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

Мария ,Диди ,желая ви скорошно оздравяване ,момичета
!   love001 love001  love001

# 729
Добро утро в сряда! На добър час на отпътуващите Рекси, Ураганчето и г-жа Броненосец. Поздравявам тях и всички останали с едно стихче и ви желая прекрасна дъждовна сряда!

Екскурзия

Тръгнало е ято дружки
за Стамбула град голям
Екипирани с ботушки
отиват те на локва там

В рокли пъстри и ефирни
със голяяямо деколте
шарят с погледи немирни
за тузарско БЕ ЕМ ВЕ

Стискаме им палци тука
Дано намерят във дъжда
на кола луксозна под гюрука
любов, нехващаща ръжда

За всяка по Харун да има
и сватба като в сериал
Екскурзия незабравима
желае форумът ни цял

Страхотно е , много ти благодаря  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 730
  • Варна
Добро утро в сряда! На добър час на отпътуващите Рекси, Ураганчето и г-жа Броненосец. Поздравявам тях и всички останали с едно стихче и ви желая прекрасна дъждовна сряда!

Екскурзия

Тръгнало е ято дружки
за Стамбула град голям
Екипирани с ботушки
отиват те на локва там

В рокли пъстри и ефирни
със голяяямо деколте
шарят с погледи немирни
за тузарско БЕ ЕМ ВЕ

Стискаме им палци тука
Дано намерят във дъжда
на кола луксозна под гюрука
любов, нехващаща ръжда

За всяка по Харун да има
и сватба като в сериал
Екскурзия незабравима
желае форумът ни цял

Страхотно е , много ти благодаря  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
О Ураганче , приятно изкарване и ви пожелавам  страхотни емоции , hahaha да правите снимки, незнам дали локви ще търсите , но поне с по един бизнесмен да се завърнете  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 731
# 732

Например някой такъв бизнесмен........но без толкоз препядствия в любовта . Praynig Praynig Praynig Praynig Peace Heart Eyes

# 733
  • Варна
Миме това не е лоша идея , баш за такива говоря  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Хайде момичета на хаерлия да е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 734
Добър ден Незабравими , гледам Председателя отново недостижим , аферим.Дани , Шефче невероятни стихове   bouquet
Слънчо , каквото пипнеш оживява, невероятни оформления .
Да поздравя шефката , отдавна не беше се включвала- привет шефче newsm18 newsm18
Вени , Мими страхотни клипчета.

Здравейте и от мен, присъединявам се ! Hug smile3501 smile3501 newsm51 newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт