Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 466
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Цитат
Очаквам Харун да изчезне след пожара. Спасен, но може би с деменция....в най- лошия вариант. newsm78....С невидима ръка /разбирай Тарък hahaha/ да накаже и Бурак, и Бату.
В това време... Арас ще помага на Еда. Тя може да мисли Харун за умрял, но евентуална нова бременност ще я зарадва. bowuu  Не вярвам да се залюби с Арасчо, но може да разчита на помощта му... За всичко...
Честно казано нямам никаква идея за развитието на Незабравимата  сага, но вярвам в happy end.

Златна рибке, и това е много вероятно, но все си мисля, че няма много време да чакаме Харунчо да си връща паметта, освен ако пак решат да прескочат няколко години и направо да го запознават със сина му!  hahaha hahaha hahaha

# 541
Цитат
Очаквам Харун да изчезне след пожара. Спасен, но може би с деменция....в най- лошия вариант. newsm78....С невидима ръка /разбирай Тарък hahaha/ да накаже и Бурак, и Бату.
В това време... Арас ще помага на Еда. Тя може да мисли Харун за умрял, но евентуална нова бременност ще я зарадва. bowuu  Не вярвам да се залюби с Арасчо, но може да разчита на помощта му... За всичко...
Честно казано нямам никаква идея за развитието на Незабравимата  сага, но вярвам в happy end.

Златна рибке, и това е много вероятно, но все си мисля, че няма много време да чакаме Харунчо да си връща паметта, освен ако пак решат да прескочат няколко години и направо да го запознават със сина му!  hahaha hahaha hahaha
Бобо, дано няма нови скоци във времето, че Еда и феновете току виж наводнили Истанбул. hahaha
На тая влюбена двойка ще им мине живота в нежелани раздели... hahaha Те затова и така се обичат hahaha, ама ние ще ги гледаме до медения им месец. После да си се оправят сами .... Е  и с помощта на Тарък и Нильофер де...

# 542
Зл. Рибке и аз се радвам, че си на линия!
Моля, без деменции! Няма технологично време да идва на себе си!
Към този момент хепиендът е в кърпа вързан! Само смърт, но такава няма да има, може да попречи на това! И в още един случай, но предпочирам да не пиша глупости!

# 543
Вени, Дори,  bowuu
Да Дори, абсолютно си права, че човек не трябва да се ядосва с глупостите.
Аз спрях да пиша, защото ми дойдоха в повече непрекъснатите повторения, че ни готвят лош финал , постоянните  писания против Еда и въздигане в култ личността на европейката. То че сценаристите се гаврят със зрителите си едно на ръка , но филмът си е филм и мисля, че чак толкова отричане на противоположно мнение в темата е недопустимо. Разбира се нито за момент не спрях да ви чета именно защото в темата са талантливи, весели и интелигентни хора, толерантни във всяко едно отношение. Не спирам да се възхищавам от постоянството на нашите любезни преводачки, от труда на момичетата, които качват субтитри, правят клипове, пишат стихове, пускат фотосесии, от чувството за изящна красота на Мокси и старанието и да не останем без дом, от невероятното чувство за хумор на Бай Ганьо в коментарите и стиховете му и още, и още,и още...........Благодаря на всички!  bowuu
Затова , когато имат личен празник искам да ги поздравя и да засвидетелствам своето уважение.
Затова и днес ви пожелах хубава вечер и ви казах, че ви обичам, защото аз наистина ви обичам и ви имам за свое второ семейство, споделях с вас и радостните си и тъжни моменти.
Независимо от развитието на филма аз ще съм тук, с вас и то така, че да ме виждате.
Извинявайте, стана дълго, но след месечно мълчание ми се полага.

# 544
  • София
Въпросът за щастливия финал вече ми се струва предрешен. Всъщност всеки един финал ще изглежда обезценен след този протяжен и леко странен меко казано втори сезон. Но пък трагичен финал е направо абсурден. Няма логика, няма смисъл от него. Не може един психопат да тържествува накрая - просто е лишено от смисъл подобно нещо. Защото други пречки вече няма за голямата любов. Ако все пак го допуснат,  ще бъде един голям автогол. Въпросът с моралните аспекти на цялата история вече е решен, така че другото са технически подробности с криминални отенъци.

# 545
  • София
Шефче,  welcome Много се радвам да те "видя"! Надявам се да си добре и при теб нещата да се подреждат!  Hug Не, че и аз имам много време напоследък, но ми липсва таланта и чувството ти за хумор! Демек, ти ми липсваш и ще ми е супер приятно, ако се включваш по-често! И аз те обичам!  Hug Айде да спирам, че ще задмина любовните обяснения на Харун и Еда, Бату и Мелда и Тарък и Нильош /тях още ги чакаме/ взети заедно!  hahaha hahaha hahaha

# 546
  • София
Привет компания Незабравима smile3525 newsm44 smile3521      
Благодаря ви за хубавите пожелания и поздрави.      
Ей така си я ....караме .Безпирни купони ,купони. smile3510 baloni cheers      
А Хубавелко се гърчи...... И от купонясващи няма ръка кой да му протегне и да го извади       
от пламъците ....адови. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil      
Рози ,ЧРД.Много здраве ,щастие обич и успехи във всяко начинание.  bouquet Laughing Heart Eyes

На екскурзиантките.....весело изкарване придружено с хубави емоции. photo  superuu travel      
И ако....може да направят една спасителна акция на Хубавелко.. hahaha..или поне да разберат      
от извора.......кво са намислили нашите приятели сценаристи. newsm78 #Crazy newsm78
Поздравления за интересните постове ,клипове,преводи,стихове и оформления newsm10 smile3501 smile3525

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 19:06 от bob_99

# 547
Въпросът за щастливия финал вече ми се струва предрешен. Всъщност всеки един финал ще изглежда обезценен след този протяжен и леко странен меко казано втори сезон. Но пък трагичен финал е направо абсурден. Няма логика, няма смисъл от него. Не може един психопат да тържествува накрая - просто е лишено от смисъл подобно нещо. Защото други пречки вече няма за голямата любов. Ако все пак го допуснат,  ще бъде един голям автогол. Въпросът с моралните аспекти на цялата история вече е решен, така че другото са технически подробности с криминални отенъци.
newsm10 newsm10 newsm10 Абсолютно съгласна!
Сега въпроса е, какви технически подробности ще гледаме в оставащите няколко серии newsm78 newsm78 newsm78
Надявам се, сценаристите  да не оставят Еда и Харун за дълго време разделени.Дано докато Харун е в нелегалност, Еда да знае, че е жив и здрав PraynigМоже да има и мнимо погребение за заблуда на Бату, но през това време Еда да е наясно с положението Praynig
Но ние можем само да предполагаме, а сценаристите....да разполагат

# 548
Момичета и аз ви пожелавам едно весело,изпълнено с хубави моменти и Незабравимо преживяване  Hug Hug Hug Hug

+1 lovekiss lovekiss lovekiss

# 549
Рекси, на теб и цялата компания ви желая весело и незабравимо изкарване в Истанбул newsm68 sun, а ние ще чакаме пътепис, придружен  със снимков материал  photo smile3521
Благодаря на момичетата, за фрагмените, преводите и на Иввето за субтитрите newsm51 newsm51 newsm51
Тарабас, welcome, липсваш ни Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Мокси, много красота си създала newsm51 newsm51 newsm51

# 550
Вени, Дори,  bowuu
Да Дори, абсолютно си права, че човек не трябва да се ядосва с глупостите.
Аз спрях да пиша, защото ми дойдоха в повече непрекъснатите повторения, че ни готвят лош финал , постоянните  писания против Еда и въздигане в култ личността на европейката. То че сценаристите се гаврят със зрителите си едно на ръка , но филмът си е филм и мисля, че чак толкова отричане на противоположно мнение в темата е недопустимо. Разбира се нито за момент не спрях да ви чета именно защото в темата са талантливи, весели и интелигентни хора, толерантни във всяко едно отношение. Не спирам да се възхищавам от постоянството на нашите любезни преводачки, от труда на момичетата, които качват субтитри, правят клипове, пишат стихове, пускат фотосесии, от чувството за изящна красота на Мокси и старанието и да не останем без дом, от невероятното чувство за хумор на Бай Ганьо в коментарите и стиховете му и още, и още,и още...........Благодаря на всички!  bowuu
Затова , когато имат личен празник искам да ги поздравя и да засвидетелствам своето уважение.
Затова и днес ви пожелах хубава вечер и ви казах, че ви обичам, защото аз наистина ви обичам и ви имам за свое второ семейство, споделях с вас и радостните си и тъжни моменти.
Независимо от развитието на филма аз ще съм тук, с вас и то така, че да ме виждате.
Извинявайте, стана дълго, но след месечно мълчание ми се полага.
[/size]

Тарабас, липсваш на много хора в темата и най-вече хубавите ти стихове.
Понеже обичаш животните,за теб специална картинка!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 18:42 от valdes60

# 551
  • София

А от тази снимка......така ме хваща яд на този перко Бату.Как го е вързал ниско долу,все едно Харун му е паднал на колене ooooh!Все едно трябва да  Crossing Arms иска прошка от него.Приземил го е със земята.Страхотен психологичен ефект усещам.......дори  физическата разправа ....в този момент ми се струва.....като капка в морето.Ей този момент ми се е запечатал в главата още като изгледах първото фрагмани.......и няма излизане от там.чувствам пълното безсилие и унижаване  на Харун.Пълна психологическа победа в този момент за Бату.

# 552
  • София
Тарабас ....явно  smile3521 липсваш на многоооо хора тук,включая и себе си.Върни се и пиши. smile3521 smile3503 smile3521

# 553
  • Русе

А от тази снимка......така ме хваща яд на този перко Бату.Как го е вързал ниско долу,все едно Харун му е паднал на колене ooooh!Все едно трябва да  Crossing Arms иска прошка от него.Приземил го е със земята.Страхотен психологичен ефект усещам.......дори  физическата разправа ....в този момент ми се струва.....като капка в морето.Ей този момент ми се е запечатал в главата още като изгледах първото фрагмани.......и няма излизане от там.чувствам пълното безсилие и унижаване  на Харун.Пълна психологическа победа в този момент за Бату.
Като гледам това помещение, явно спалня, с леглата на 2 реда, ми е странно! Как е възможно да няма прозорци?! Като консерва... newsm78

# 554
  • Стара Загора
Тарабас ....явно  smile3521 липсваш на многоооо хора тук,включая и себе си.Върни се и пиши. smile3521 smile3503 smile3521

+ 1

Общи условия

Активация на акаунт