Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 457
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Незабравима седмица

Сряда

Нараства нашто нетърпение
за поредно нощно бдение
Във форумско стълпотворение
да започне остро прение

Четвъртък

Лижем раните от снощи
Станали сме живи мощи
Кожа, кости, поглед  луд
Отдаваме се пак на труд

Петък

Търсим някакво спасение
в гледане на повторение
чакаме и нов фрагман
дано са хванали Кенан

Събота

Пак си чакаме фрагмана
Икиндия вече стана
От фрагмана ни следа
Чакаме до вечерта

Неделя

Коментари по фрагмана
се започват от зарана
Всеки прави хипотези
докато със торта мези

Понеделник

Трудна седмица започва
Сериалът се проточва
Пускат кратко резюме
да го Гугъл преведе

Вторник

Всичко вече ни е ясно
Във форума ни става тясно
Почват леки препирни
Кафето вече ни горчи

newsm62 newsm62 newsm62

По-точно не би могло да се опише...Поздравления

# 661
Вени, Дори,  bowuu
Да Дори, абсолютно си права, че човек не трябва да се ядосва с глупостите.
Аз спрях да пиша, защото ми дойдоха в повече непрекъснатите повторения, че ни готвят лош финал , постоянните  писания против Еда и въздигане в култ личността на европейката. То че сценаристите се гаврят със зрителите си едно на ръка , но филмът си е филм и мисля, че чак толкова отричане на противоположно мнение в темата е недопустимо.
Никога на колене пред когото и да е ! /под аватара/

В конкретния случай става въпрос за 2-3 форумки и една европейка! Така, че горе главата!

Каламици,  bowuu за пожеланието, но главата ми никога не е наведена, защото е много хубава   newsm62
С тоя отговор си пълно покритие на пословицата  *Гузен негонен бяга*, защото никъде не си спомената, а девизът ми в случая е неуместно използван, защото следвах максимата, която не веднъж съм цитирала тук:
* Подмини глупостта с мълчание * Нищо лично-знам, че си много интелигентна жена, но толкова упорита защита на кауза, която явно беше обречена и втълпяването на всяка цена, че твоето мнение е единствено вярно, ми се струваше глупаво, та затова  smile3505
В конкретния случай с помощта на магий или не  newsm48  Joy Едже е извън играта и аз искрено се надявам да дочакам щастливият финал, защото това е филм, а не личен двубой от който зависи едва ли не животът ни . Е, хубаво е , че поне признаваш, че става въпрос само за 2-3 форумки при положение, че всички са поне 20 пъти повече, а европейката нека я оставим на мира вече.  newsm17
Написах ти едно стихче, дано имаш чувство за хумор:

ФРОНТОВАК

Тук, в тила на фронтовата линия
трудно сключват се примирия.
Нападателят един е, но успява
с многобройна армия да се сражава.

И добре, че стреля само с думи,
а не с бойни, истински куршуми,
иначе да сме изтребени до крак
с пушка, автомат или патлак.

В окопа с каска, под прикритие
направих дълго чакано откритие:
Не бил единствен тоя фронтовак,
в боя влиза смело, но ..... с ортак.

Хубав и успешен ден!

# 662
Бай Ганьо, за *Незабравима седмица*  newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62

Предлагам това стихотворение да бъде на 1-ва стр. на всяка тема , защото ни описва най-точно.

Боже Мокси, какви красоти твориш рано-рано. Браво на теб и на Боб smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 663
Незабравима седмица

Сряда

Нараства нашто нетърпение
за поредно нощно бдение
Във форумско стълпотворение
да започне остро прение

Четвъртък

Лижем раните от снощи
Станали сме живи мощи
Кожа, кости, поглед  луд
Отдаваме се пак на труд

Петък

Търсим някакво спасение
в гледане на повторение
чакаме и нов фрагман
дано са хванали Кенан

Събота

Пак си чакаме фрагмана
Икиндия вече стана
От фрагмана ни следа
Чакаме до вечерта

Неделя

Коментари по фрагмана
се започват от зарана
Всеки прави хипотези
докато със торта мези

Понеделник

Трудна седмица започва
Сериалът се проточва
Пускат кратко резюме
да го Гугъл преведе

Вторник

Всичко вече ни е ясно
Във форума ни става тясно
Почват леки препирни
Кафето вече ни горчи

Бганьо,велик си.Толкова точно си  ни описал.  newsm10 newsm10 newsm10 smile3501
smile3501

# 664
Вени, Дори,  bowuu
Да Дори, абсолютно си права, че човек не трябва да се ядосва с глупостите.
Аз спрях да пиша, защото ми дойдоха в повече непрекъснатите повторения, че ни готвят лош финал , постоянните  писания против Еда и въздигане в култ личността на европейката. То че сценаристите се гаврят със зрителите си едно на ръка , но филмът си е филм и мисля, че чак толкова отричане на противоположно мнение в темата е недопустимо.
Никога на колене пред когото и да е ! /под аватара/

В конкретния случай става въпрос за 2-3 форумки и една европейка! Така, че горе главата!

Каламици,  bowuu за пожеланието, но главата ми никога не е наведена, защото е много хубава   newsm62
С тоя отговор си пълно покритие на пословицата  *Гузен негонен бяга*, защото никъде не си спомената, а девизът ми в случая е неуместно използван, защото следвах максимата, която не веднъж съм цитирала тук:
* Подмини глупостта с мълчание * Нищо лично-знам, че си много интелигентна жена, но толкова упорита защита на кауза, която явно беше обречена и втълпяването на всяка цена, че твоето мнение е единствено вярно, ми се струваше глупаво, та затова  smile3505
В конкретния случай с помощта на магий или не  newsm48  Joy Едже е извън играта и аз искрено се надявам да дочакам щастливият финал, защото това е филм, а не личен двубой от който зависи едва ли не животът ни . Е, хубаво е , че поне признаваш, че става въпрос само за 2-3 форумки при положение, че всички са поне 20 пъти повече, а европейката нека я оставим на мира вече.  newsm17
Написах ти едно стихче, дано имаш чувство за хумор:

ФРОНТОВАК

Тук, в тила на фронтовата линия
трудно сключват се примирия.
Нападателят един е, но успява
с многобройна армия да се сражава.

И добре, че стреля само с думи,
а не с бойни, истински куршуми,
иначе да сме изтребени до крак
с пушка, автомат или патлак.

В окопа с каска, под прикритие
направих дълго чакано откритие:
Не бил единствен тоя фронтовак,
в боя влиза смело, но ..... с ортак.

Хубав и успешен ден!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001

# 665
Мокси,много красиви оформления на стихчетата на Боб  bouquet  bouquet

# 666
Бай Ганьо, за *Незабравима седмица*  newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62

Предлагам това стихотворение да бъде на 1-ва стр. на всяка тема , защото ни описва най-точно.

Боже Мокси, какви красоти твориш рано-рано. Браво на теб и на Боб smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Тарабас, радвам се отново да те чета и благодаря за оценката, но пък чак все на 1-ва страница май е прекалено. Това бъдещите поколения форумци ще решат  - кой на коя страница от учебниците да поставят. А сега нещо като за 2 или 3 страница според зависи.

Страдание

Кой ти веждите опърли?
Кой овърза те така?
Кой във огъня те хвърли?
На Бату ли дългата ръка?

Моля те, недей умира
Искам ти да се спасиш
Нож сърцето ми раздира
кога от мен се разделиш

Аз без теб съм кръгла нула
Муха с откъсната глава
От рев по теб съм се подула
Много страда твоята Еда

Искам те до мен в леглото
да ме хванеш за врата
За мантъ готово е тестото
При мен, любими, си ела

# 667
Добър ден , компания Незабравима ! Hug Hug Hug
Дългоочаквана или не сряда отново дойде.Страхотно начало на деня:Бганьо, Тарабас  bouquetчудесни стихове smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Мокси   bouquet,оформленията са ти невероятни!
Желая ви прекрасен  ден напук на времето навън. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/profile?user=radiana66#p/u/1/RMTYCNN3-6E

# 668
Бганьо,поздравление за "Страдание" smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ако не успея да се включа от работа Ви желая приятен ден и до довечера.

# 669
  • Русе
Невероятен дух има нашата тема! newsm44
Който иска - да чете другите подобни, който му харесва друг сериал - да му се радва!
"Свобода на малките и големи народи!". Аз съм щастлива с този екип, с този сериал, в тази тема!
Тарабас, Бганьо, речникът ми е слаб да изкажа възхищението си от вас! smile3505 smile3505 smile3505 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 670
Който иска - да чете другите подобни, който му харесва друг сериал - да му се радва!
"Свобода на малките и големи народи!". Аз съм щастлива с този екип, с този сериал, в тази тема!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Точно така, Вени , и сериала ни е уникален и темата също! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 671
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501Точно така, Вени , и сериала ни е уникален и темата също! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Да, така е и то по много причини. Много пъти съм го казвал, че мен тук ме доведе любопитството, а пък открих много други неща и съм радостен с това. Трудно е наистина да се правят паралели с други форуми за други сериали. Едно е примерно да знаеш края на филма и да го следиш и коментираш от тази позиция, а друго е когато филмът се снима в движение и ти се поднася още топъл-топъл. Е, не винаги топлото е непременно и върха на кулинарията, но това е друга тема. Та, както се казва за всеки влак си има пътници.

# 672
Бай Ганьо, знам че си скромен, но стихчето *Незабравима седмица* си е точно за 1 стр. като огледало на тук присъстващите, а защо не и *Страдание* ? Та тя Еда във всяка серия се е подула от рев, както казваш. Значи и то ще е актуално за 1 стр., поне докато не спре да реве, но като гледам няма да е скоро. И както казва Вени, независимо от всичко ние тук сме си добре и сме щастливи, защото темата наистина има невероятен дух, уникален заряд за настроение, разбираме се от половин дума и т.н. , защото сме тук заради един завладяващ сериал, въпреки пропуските на сценаристите, заради една голяма любов и заради едни прекрасни актьори. Нека се радваме на това, което ни предлагат .

# 673
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes Момичета благодаря ви за пожеланията . Hug  bouquet Диди 88 взимай веднага мерки не подминавай грипа много е коварен с една непоносима  yu5 останах без глас а пък и да не говорим ,че е със силни ставни болки от което аз останах много учудена newsm78. Грип и ставни болки това не ми се беше случвало но джипито ми каза ,че в момента това са симптомите на грипа .И пази малкият по-далеч от мама . Hug

Бганьо -уникален си. Hug Много точно си  описъл как минават дните ни .И не само тях другите ти творения също са невероятни .newsm51 newsm51 newsm51
Тарабас ето това се казва завръщане . Hug Благодаря ти за удоволствието което ни създаваш. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Г-жо Броненосец  на добър час и с нетърпение ще очакваме завръщането ви. lovekiss Kissing Heart lovekiss
Мокси прекрасни оформления. txtloves lovekiss Kissing Heart lovekiss

# 674
Тарабас, Бганьо, речникът ми е слаб да изкажа възхищението си от вас! smile3505 smile3505 smile3505 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Подкрепям мнението ти Вени. В крайна сметка всеки един от нас е свободна личност, да се изявява където и както поиска. Няма ограничения, всеки споделя, коментира и се забавлява, воден от своята емоция.
Радвам се, че се запознах с някои от вас на живо, и искрено се надявам да успеем да се организираме всички заедно!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт