Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
ще се разберем, само да се прибера в Козлодуй Simple Smile

# 31
Добре.Ти заместила ли си обедното ядене само със пюре,без да му даваш кърма или там каквото даваш.

# 32
да заместила съм го и му давам зеленчуково и месно пюре редувам ги Simple Smile
нашия режим е така
6ч-кърма
9ч-попара
10:30ч-малко плодово пюре
12ч-зеленчуково или месно пюре
15ч-кърма
16:30ч- малко плодово
18ч-каша
21ч-кърма

# 33
  • София
Б.Т.Р. на площада довечера - 19.30 ч.  superuu  superuu  superuu

Ако вали, БТР ще свирят в Зрителната зала на Дома на енергетика: http://kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=4408

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 14:13 от зелено човече (.)(.)

# 34
Ходихте ли на концерта снощи.Аз за съжаление пропуснах понеже нямаше кой да остане със малкия.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 12:38 от silkisilk

# 35
  • София
Ние с Калин бяхме още от 17 ч. на площада, защото почнаха да тестват оборудването и беше супер интересно. Завидете ни - бяхме на 1 ръка от Наско!!! Изкарахме до края на концерта, може би беше 21 ч.  superuu

silkisilk, аз си ходя с Калин навсякъде, дори на 7 месеца сигурно щеше да ми е още по-лесно, че още седеше в количката, а сега тичах след него  Mr. Green

# 36
зелено човече, явно си им фен на БТР-а...а те по какъв повод са решили да попеят в Козлодуй?

Хайде сега някой да ме упъти къде в магазин тук се продават ципове, хастар или подплата.../освен при някоя шивачка/

# 37
В мебелния магазин до Еврофутбол има ципове,а хастар незнам.
Зелено човече трябваше да сготвя ,че голямата щерка имаше служба и така.Иначе не е проблем.

# 38
  • София
В крайна сметка след обстойно проучване и ровене се оказа, че събитието е обявено от общината за абитуриентите и е публикувано в... спортния календар  newsm78
Имах неочаквания шанс лично да споделя на кмета колко липсваше информация и човекът обеща да не се повтаря - ще видим  Mr. Green

# 39
И така трябва,защото така никой няма да разбере за какво и за кой го прави.Утре в 19.00ч. ще има концерт пред читалището.Моите момичета ще пеят,те са във вокална група ПАЛАВНИЦИ Grinning

# 40
  • София
Хайде, каня ви другата седмица на Бебешко кафе в Козлодуй! Може да се запишете тук, ако ползвате Фейсбук: https://www.facebook.com/event.php?eid=153282888071097

19.05.2011 г., четвъртък, 17.30 ч., сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони

Заповядайте на Бебешко кафе с Ла Лече Лига в гр. Козлодуй!

Имате въпроси за кърмене? Заповядайте на Бебешкото кафе и ги задайте!

Бебешко кафе е отворена за всички среща, организирана с подкрепата на Ла Лече Лига:

- Няма определена тема (освен при поискване)
- Има начален и краен час
- Всеки идва и си отива когато иска
- Пита каквото иска (за кърмене, захранване и отбиване)
- Странични разговори и ‘разцепване’ по групички по време на срещата не са проблем
- Безплатна е, няма такса, нито се събират дарения
- Не заместват редовните ЛЛЛ срещи, т.е. можете да ходите и на тях
- Изобщо, няма особени правила – това е среща-седянка за кърмене в съвсем свободен формат, където всеки да зададе въпроса, който го вълнува, и да получи отговор от майки с опит

Ако очаквате дете, ако имате бебе, ако искате да научите повече и търсите къде да зададете всички въпроси за кърмене, които имате – Бебешкото кафе е за вас!

Разпространете новината, споделете предстоящото събитие онлайн и офлайн и доведете приятели!

Със специалното участие на: кашон с играчки за децата Simple Smile

Заповядайте, очакваме ви!

# 41
Страхотно ще дойда с удоволствие.Дано времето се задържи топло без валежи. Hug

# 42
  • София
И да вали, ние с Калин сме там  Mr. Green

# 43
Всъщност имам вариян да съм с колата ако вали понеже съм далече от центъра.При всички положени ще отида. Grinning

# 44
Гледахте ли концерта тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт