Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
колко мами се очаква да се съберат другата седмица

# 46
  • у нас
  bouquetБлагодаря  за новата тема!

# 47
  • София
колко мами се очаква да се съберат другата седмица

Всеки път е "изненада"  Laughing

Гуди, реквай за гоблен-срещата!!!

# 48

тъкмо за това влязох и аз в темата,за да питам същото и да направим среща и на плетачките, ако има такива...
ето малко инфо - http://www.coatsbulgaria.bg/Knitting/News/wwkip+2010.htm

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 14:41 от tuly

# 49
  • София
Само да вметна, че в четвъртък имам Бебешко кафе и няма да мога...

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

тъкмо за това влязох и аз в темата,за да питам същото и да направим среща и на плетачките, ако има такива...
ето малко инфо - http://www.coatsbulgaria.bg/Knitting/News/wwkip+2010.htm

е то може и да е майсторска сбирка  Hug ДА ПОКАЗВА КОЙ КАКВОТО МОЖЕ, но никакъв интерес не забелязах  Confused и реших да не досаждам повече  Hug

# 51
  • София
Как ви се струва в сряда сбирка по интереси тип "сборно-опознавателна" newsm78

Ох, направо ме побърква тази цигания до Дома на енергетика. Може ли такава селяния - и просто няма къде да се скриеш Sick Sick Sick

# 52
Идеята никак не е лоша за МАЙСТОРСКАТА СБИРКА. Peace

# 53
аз също приветствам идеята за сбирка на разностранните интереси...интересно ми звучи Peace
Гуди,какъв интерес очакваш,бе душа...като в темата сме малко тия,които ръкоделстваме,нали каза,че и извън темата има интерес, аз също имам познати,които шият гоблени,но не участват в никакви форуми,така че-не се знае знае ли се Wink  Аз, понеже се занимавам предимно с плетене, и бих искала да има сбирка на плетачки напр., както в другите градове,но....
сега пък времето се смарангяса,така че идея си нямам къде да бъде сбирката

Да,до ДЕ е страшна картинка, но няма какво да се направи. Мен напоследък ме дразнят и други неща - като например излезли на разходка, а взели в ръци по един пакет семки и люпят и плюят навсякъде...дразнят ме автомобилите,които не ми спират на пешеходна пътека,въпреки,че съм с детска количка / скоро бяхме за 3-4 дни в Кюстендил и там ми направи впечатление,че пресичащите със стъпването на пешеходната пътека продължават да се движат напред без да се оглеждат много-много, а автомобилите веднага им спират,докато тук е обратното - дори и да си на пътеката все чакаш и се оглеждаш, а колите са с предимство/....дразнят ме и собствениците на зловещи кучета,които ги разхождат по улиците без наморници и синджири,или на дълго отпуснати такива - онзи ден щеше да стане инцидент когато куче почти се спусна върху детенце, а собственикът му дори се ежеше и нервеше какво пък толкова  е станало... ooooh!

# 54
  • София
Аз предлагам среща в ПАРФЕ-то, щото не се пуши и с децата се отнасят добре. Но да знаете, че за четвъртък си имаме там резервация за Бебешкото кафе, така че, ако ще е за тази седмица, ще е сряда или петък. Ако кажете за др. седмица, дайте да изберем ден и час и да запазим една маса  newsm78

П.С. За силния шум след 22 ч. аз си вдигам телефона и си звъня на 112. Изпращат патрулка. Призовавам всеки да го направи, защото пишат и актове по някое време  Mr. Green Проблемът е преди този час: тогава съм с вързани ръце и просто не знам има ли какво да се направи. То безобразие от 17 до 22 ч. този панаир, поне да не беше чалга, щях сигурно да го преглътна.

# 55
Аз предлагам среща в ПАРФЕ-то, щото не се пуши и с децата се отнасят добре. Но да знаете, че за четвъртък си имаме там резервация за Бебешкото кафе, така че, ако ще е за тази седмица, ще е сряда или петък. Ако кажете за др. седмица, дайте да изберем ден и час и да запазим една маса  newsm78
...

а сега де. предложението на другата мацка-майсторица беше за четвъртък, в сладкарница Парфе, от 18 часа. ако е хубаво времето отвън, ако е лошо - вътре  Confused
петък отпада по разбираеми причини  Confused

Crazy а ако съберем двете сбирки, а после се "разлюспим" по интереси?

# 56
  • София
Заповядайте, заповядайте, с радост приемаме всякакви гости  Hug Имаме запазена маса за 17.30 ч. ВЪТРЕ (поради децата не става навън, че не можем да ги изловим). Ако мислите, че ще е нужна още една, моля някой да ми звънне или да мине да "дозапази" - понякога следобед е доста пълно... Оглеждайте се за кашон играчки и щастливи деца  Mr. Green

# 57
 Joy Joy Joy Joy доколкото майсториците са мами и мамите са майсторици (къде сегашни, къде бъдещи) аз не виждам проблем да се съберем всички накуп. Като идея навън, при дъжд ще се скрием вътре. деца, кучета и мъже няма да връщаме  Hug

и така, обявявам:

МАЙСТОРСКА СРЕЩА в сладкарница Парфе, на 19.05.2011, 18:00 часа
добре дошли са всички

няма ограничения за ръкоделията, вида и броя им  Hug

# 58
Благодаря за идеята.Понякога си мисля, че ние младите майки които плетат и шият сме на изчезване.
Утре и вдругиден го дават хубаво време дано наистина да са познали прогнозата. Peace

# 59
  • София
Следващия път можем да направим събитие и във Фейсбук  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт