Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 983
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
ех,колко съм щастливааа.....аз ,дето съм с три занимания- и плетки, и гоблени, и деца...какво да нося от трите Laughing

# 61
  • София
Как какво -  hahaha ВСИЧКО!

# 62
Следващия път можем да направим събитие и във Фейсбук  newsm78
http://www.facebook.com/event.php?eid=171954766196140&pending

още не е късно,нали

# 63
# 64
само да допълня,че хоби-срещата,която обсъждаме тук и която е обявена и във фейса, е отворена не само за гобленарки и плетачки, а и за тези ,които се занимават с квилинг, пачуърк,скрапбукинг,правят букети от хартиени цветя или бонбони и подобни занимания,т.е. творят красота с ръцете си Heart Eyes  Носете си "консумативите" за хобито си, готови неща,започнати такива,предстоящи проекти,списания,схеми,куки,конци..... Blush
как ли ще ни гледат отстрани,незнам Mr. Green

не съм сигурна дали ще излизам следобяд и ще стигна ли до "Парфе"-то,но ако излизам - ще запазя една маса вътре...ще видим и колко човека ще се присъединят във фейса
 Гуди,сподели и ти колко си поканила,че да преценим ситуацията...Ако няма място в сладкарницата и времето  е хубаво, може да "ползваме" полянката до Старото пазарче например, тъкмо в "помощ" ще са ни и няколкото пейки там Thinking

# 65
  • До сърцето...
...деца, кучета и мъже няма да връщаме...

Аз съм там значи.  Peace  
Goody   bouquet за хубавата идея

...но ако излизам - ще запазя една маса вътре....

Може ли да е отвън масата, ако не вали. Аз съм пушачка. А и ще съм с куче (евентуално).

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 19:32 от Radika

# 66
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само да допълня,че хоби-срещата,която обсъждаме тук и която е обявена и във фейса, е отворена не само за гобленарки и плетачки, а и за тези ,които се занимават с квилинг, пачуърк,скрапбукинг,правят букети от хартиени цветя или бонбони и подобни занимания,т.е. творят красота с ръцете си Heart Eyes  ...

точно! всичко сътворено с ръце и сърце  Hug

Blush не съм канила  Blush само обявих срещата. който иска ще дойде  Hug

# 67
ееееееееееееех, значи! Много ме е яд - няма да мога да дойда. А ми е домъчняло за цялата банда. Поне ще ми разкажете ли после? И ако има някой с фото - да снима ръкоделията. Аз зимата се научих да плета ... шалове  Embarassed Изпускам възможността да науча повече, но се надявам това да е началото и хич не ми пука кой как ще ме гледа.

# 68
  • София
Запазила съм 2 маси навън за хоби-срещата, понеже това се обсъждаше първоначално като вариант.
За Бебешкото кафе имаме запазена маса вътре поради фактора "дребни дечиня".

# 69
  • До сърцето...
Зеленичко,  Hug ти си просто чудесна!

# 70
  • София
По-скоро от ПАРФЕ-то са чудесни, винаги се съобразяват с нас и ни угаждат на мераците - нямаше проблем само 1 ден предварително да резервираме, нито пък 1 месец предварително (както вече съм запазила за м. юни за кърмаческите събития) Peace

# 71
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug събрахме се  Hug

четири майсторици и половина  Mr. Green снимки няма Wink тайни и тайнствени сме  Sunglasses
бебчето е бъдещата колежка по мераци

# 72
кога се прибра,кога писа ,бе, жена....ех,нямаш умора ти... Laughing
добре  че поне времето беше с нас докато приключи сбирката...Докато седяхме и си бъбрихме,трите вещерки Laughing Laughing Laughing, се бях замислила колко щеше да бъде хубаво да имаме нещо като ателие,където да творим и обменяме идеи и опит ...наскоро отскочихме за малко до Кюстендил, точно до хотелът ни имаше нещо подобно - Арт ателие,където се предлагаха за продан ръчно изработени картички,кукли,рисувани картини...интериора беше шарен, свеж и привлекателен...та именно от този спомен си представих и нас така - малка работилница тип Ютилисима Flutter

# 73
  • До сърцето...
Ей, момичета, вие вече се отчетохте с постче.

...Докато седяхме и си бъбрихме,трите вещерки Laughing Laughing Laughing, се бях замислила колко щеше да бъде хубаво да имаме нещо като ателие,където да творим и обменяме идеи и опит ...

Каква хубава идея.
Специално за tuly декупажа в къщи, който е сниман:

Подаръците не съм се сетила да ги снимам.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 22:22 от Radika

# 74
въй-въъъйййй,много ми допада...ще показваш,няма измъкване Peace

Общи условия

Активация на акаунт