Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Регистрирам тук и сега сдружение за Козлодуй, с кодово име "Промяната в проект" Mr. Green
И обещавам - утре сутрин, когато цялата общинска бюрокрация си пие кафето във фейса, да кача тези снимки и да кажа на г-н Кмета, ако той сам не се е сетил и не го е приложил, как да събере седства за нещо полезно.
Добри, обещавам да питам колко глобени има за изхвърляне на боклук на места, дето се водят парк и дали има глобени за масовото палене на кой каквото се сети. Последните дни града мирише така, все едно е опожарен.

Хайде , ние , и съвестни майки да си направим една НПО за проблемите в общността, в която живуркаме и активно да си защитаваме интересите, пък може и да се случи някое чудо да започне да се обръща внимение на случващото се в региона Naughty

# 436
  • Дълбоката провинция
Така и така сме подхванали една специфична тема, та и аз да се включа с нещо Simple Smile Не знам дали ви е направило впечатление, но по всички държавни институции (и не само) в града са разлепени табели "Забранено пушенето.При нарушения позвънете на 092 62 22 74"(цитирам по памет,но телефонния номер е точен). Е познайте какво? Изненадани или не такъв номер не съществува ХА ХА ХА! Аз като съвестен гражданин видях нарушение и реших да докладвам , но УВИ Confused ..................
Какво повече да кажа

smile3556

След упорито търсене в нета успях да се добера до РИОКОЗ Враца и там телефона за сигнали е 092/626377 Simple Smile А на въпроса ми защо е разпространен несъществуващ телефонен номер ми казах, че работят по въпроса Joy Ха да видим колко време им трябва , че да коригират грешката
Това е поредния абсурд в тая държава! ooooh!Направо нямам думи Sad

# 437
Хайде , ние , и съвестни майки да си направим една НПО за проблемите в общността, в която живуркаме и активно да си защитаваме интересите, пък може и да се случи някое чудо да започне да се обръща внимение на случващото се в региона Naughty

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003020052609
Всичко публикувано тук се публикуваа и на стената на сегашния кмет. Експресно, като отговор, се регистрира една група с въпрос какво да се промени в града. Това значи, че сме чути, най-малкото, а от нас зависи да повдигаме всеки проблем или въпрос, който ни интересува. Впечатлението от настоящата управа е - почукаш ли, ще отворят, но никога няма да "поместят" нещо сами. Дори и да се спъват в него. Примерът е метафоричен.

# 438
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета прекрасни, искам да се похваля  Laughing
в нашия град има промени към добро.
има нов, или временно изпълняващ длъжността, началник на В и К  Party и той знае, че трябва да се обявява времето на засичане на водомерите.
вярно, че сложиха бележката сутринта, след като тръгнахме на работа, но все пак е подобрение.
и човекът знае, че при разлика между индивидуалните и общия водомер се прави комисия за да се разбере защо  Party
сега ще проверим и как работи комисията  Wink

Tired другото за съжаление не е за хвалене.  Tired
вчера се разходихме със синчето по ломското шосе. останах без думи! там където преди бяха настанени цигани, а след това срутиха къщите и почистиха площадките сега е .... сметище  Shocked

Tired стопаните, от иначе изрядните къщи от отсрещната страна, изхвърлят битови, растителни и строителни отпадъци на полянките. тротоар на практика няма, защото и от двете страни е зает. от едната страна с буса на фирмата за строителни материали, от другата с инертни материали, отпадък от строителство и какво ли не.  ooooh!   

ако трябва да избера нещо като първи приоритет на кмета, за мен това е освобождаването на тротоарите от безразборно паркирани коли и всякакви материали и постепенно приучаване на децата (за възрастните вече е късно  Tired ) да използват тротоарите и пешеходните пътеки;

това е постижимо и в най-кратки срокове. не изисква много усилия и би донесло приходи на общината   Sunglasses

има и още  Wink

лейди, аз нещо не се справям  Blush

# 439
ако трябва да избера нещо като първи приоритет на кмета, за мен това е освобождаването на тротоарите от безразборно паркирани коли и всякакви материали и постепенно приучаване на децата (за възрастните вече е късно  Tired ) да използват тротоарите и пешеходните пътеки;

това е постижимо и в най-кратки срокове. не изисква много усилия и би донесло приходи на общината   Sunglasses

подкрепям

# 440
  • София
Аз обсмислях тези дни да подам Заявление с молба да бъдат маркирани с пътни знаци ВСИЧКИ пешеходни пътеки в града. То ясно, че "зебрата" бързо се изтрива, но поне знаци за шофьорите на МПС да има... Обаче не знам ако така, съвсем общо, се изложи, дали има смисъл. Дали не трябва една по една да се опишат тези пътеки? А може би някъде е редно да има техен списък? Някой запознат?

За освобождаването на тротоарите от коли, би било прекрасно. Аз съм подала заявление за един конкретен тротоар, така че ще споделям има ли ефект...

# 441

лейди, аз нещо не се справям  Blush
Ако искате да си направим среща другата седмица. В Парфето.
Тюли, Зелено, Радика и останалите момичета казвайте кога ще ви е удобно. Ще дойда интернет въоръжена и ще ти покажа, Добри.

# 442
....Ако искате да си направим среща другата седмица. В Парфето.
Тюли, Зелено, Радика и останалите момичета казвайте кога ще ви е удобно. Ще дойда интернет въоръжена и ще ти покажа, Добри.

Hug аз съм за, за, за  Hug

и едно предложение за страничката  Blush  за да е ясно, че не сме с партийни пристрастия и не защитаваме никаква партийна позиция, а само правото си да живеем в по-добро място може да се добави текста от онази песничка:

....аз не съм бюрократ,
аз не съм партократ,
аз не съм психопат,
аз не съм депутат...

# 443
Ейй страшни активистки  сте!! Ако поне един от общината е малко като вас, положението щеше да е доста по добро!

ПОДКРЕПЯМ ВИ! smile3501

# 444
  • София
За среща съм ЗА, ако е след 16.30 ч., ще съм с Дзвер  Mr. Green
Другия четвъртък имам Бебешко кафе в ПАРФЕ-то от 10 ч.

# 445
За среща съм ЗА, ако е след 16.30 ч., ще съм с Дзвер  Mr. Green
Другия четвъртък имам Бебешко кафе в ПАРФЕ-то от 10 ч.

ОК - четвъртък е денят, казвайте час. Весинко, страшно искам да се запознаем, ако можеш, ела   bouquet

# 446
лейди, аз не разбрах  Tired
нашите въпроси са качени на сайта на кмета?
или на сайта на кмета има отговори на нашите въпроси?
или има друга група, която задава нашите въпроси и кмета отговаря там  ooooh!

Blush абе луда работа.  Blush с думи прости, отговарят ли ни някъде или...?

на среща ще дойда и ще гледам да съм сама  Wink по разбираеми причини

а някой ходил ли е на театралните вечери? много искам, но....  Cry

# 447
Аз обсмислях тези дни да подам Заявление с молба да бъдат маркирани с пътни знаци ВСИЧКИ пешеходни пътеки в града. То ясно, че "зебрата" бързо се изтрива, но поне знаци за шофьорите на МПС да има... Обаче не знам ако така, съвсем общо, се изложи, дали има смисъл. Дали не трябва една по една да се опишат тези пътеки? А може би някъде е редно да има техен списък? Някой запознат?

За освобождаването на тротоарите от коли, би било прекрасно. Аз съм подала заявление за един конкретен тротоар, така че ще споделям има ли ефект...

ConfusedСъгласна съм Grinning

# 448
  • София
а някой ходил ли е на театралните вечери? много искам, но....  Cry

И аз искам, обаче мойто мъж и трите вечери е трета смяна - може ли такова безобразие  Tired

# 449
В четвърък мога да дойда след 17.00 часа. Ако Зеленко и Добри ги няма незнам как ще ви позная:-))

Общи условия

Активация на акаунт