Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 088
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ох, буболец е втора седмица болен... наложи се да отменя предната реща, засега съм на пауза... като е болен, няма как да го мъкна с мен по събития  Embarassed

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На 21.01(събота) в Дома на енергетика ще има изложба на гоблени с мъниста! Grinning

а веднага след това концерт за Бабинден Wink

имаме победител от Козлодуй Simple Smile Димитър Димитров на 3 мес.
Честито  Hug

# 647
  • До сърцето...

Честито  Hug

Къде е победител!?

Dobri, среща!? Имам нужда от твоя английски... няма ми пратката от 123 stitch и искам да пиша на сайта да гии питам.

# 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Честито  Hug

Къде е победител!?

Dobri, среща!? Имам нужда от твоя английски... няма ми пратката от 123 stitch и искам да пиша на сайта да гии питам.

снимката е в листовката на лидл, а томболата "Бебе на Лидл"  Hug

давай Wink ще помагаме . имай предвид, че на друга мацка днес е стигнала поръчка от 20.12  Hug
Hug пиши сега или звънни утре след 10  Hug

# 649
  • До сърцето...

давай Wink ще помагаме . имай предвид, че на друга мацка днес е стигнала поръчка от 20.12
пиши сега или звънни утре след 10

Аааа... първо ще те видя и тогава ще се разберем  Mr. Green

# 650
На 21.01(събота) в Дома на енергетика ще има изложба на гоблени с мъниста! Grinning

я това е интересно....целия ден ли ще са изложени или в определено време...
Добринке,душо,да не си организатор ти Thinking

# 651
  • Дълбоката провинция

я това е интересно....целия ден ли ще са изложени или в определено време...
Добринке,душо,да не си организатор ти Thinking

Пише от 17ч. в програмата!

# 652
благодаря
Някой знае ли от кой магазин в града мога да намеря тази серия на Ленор  Намерих го на старото пазарче но цената му е силно завишена там. Някакви идеи?
има ги при Попов - м-н Зорница-малката тубичка от 750мл е 4,70лв., а голямата от 1,5л. е 8,30лв.Голяма туба видях и в м-н Кестените на цена 7,90лв.
Сподели какви са цените на Старото пазарче Peace

# 653
  • София
Здравейте момичета, съпругът ми почна работа в централата и предстои и ние с дечурлигата да се пренасяме нататък. Оглеждаме се за квартира-апартамент, ако знаете за такива, моля ви пишете ми Simple Smile

# 654
Здравей,добре дошли в града ни.Ще се опитаме да помогнем с търсенето на квартира.

# 655
здравей,добре дошла в темата....дано си намерите бързо квартира, че като гледам лентичката ти-няма много време за търсене... Peace

# 656
  • София
Благодаря ви Hug
Да ви попитам, как е положението с детските градините? Има ли проблем със записването, колко са на брой, всички ли са с еднакви условия, или има по-предпочитани?

# 657
  • София
llora, добре дошла. Ние се преместихме в Козлодуй преди 2 години и тогава все още нямаше проблеми с приема в детските ясли и градини. Аз като Тома неверни ходих да питам. За съжаление от миналата година може да се каже, че вече има някои трудности. За още по-голямо съжаление новият-стар кмет изглежда е решен да закрива групи, слуховете говорят вече и за закриване на цяло ОДЗ. Дано е "На страхът очите са големи"... но при всички случаи проблемът не е чак като в София, например. Лошото е, че за момента аз поне нямам информация в града да има детски клуб или център, в който да можеш да оставиш детето за час-два, така че пришълци като мен разчитат само на детските заведения и толкоз...

П.С. Може би ще ти е полезно да прочетеш най-първия пост от тази тема. Там е събрана доста информация за града, вкл. за детските заведения...

# 658
tuly, малката опаковка Ленор на стария пазар е 5,65 лв. Скъпичко излиза. ЩЕ потърся в Зорницата, при нас в Мирелата го няма последните месеци.
Здравей llora. Аз работя в ОДЗ Звънче. Със сигурност казвам че места за яслата при нас има, за групите мога да попитам и да ти кажа, стига да ти е удобно да я посещаваш, което зависи от квартирата която ще наемете Simple Smile Успех в преместването и дано ти хареса в нашето градче.

# 659
  • София
Изчетох инфото в началото, беше ми от полза. Сега зависи от това, къде и кога ще намерим квартира. А имате ли поглед върху ведомствените жилища на централата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт