Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 998
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
 За кандидатите  за ведомствени жилища има класация,в която точките зависят от семейнно положение,брой деца,степен на отговорност,социални проблеми,болно дете и т.н.Но шансът за апартамент е много малък,дори и да си в челото на класацията,тъй като жилищният фонд на АЕЦ-а е почти изчерпан.Но това не пречи на съпругът ти да кандидатства там,на първо време може да бъдете настанени във общежитие на централата-те са 3 на брой,като условията са сравнително прилични,новоремонтирано е едното от тях.В тях има и семейни апартаментчета,състоящи се от две стаи,много хора живеят там дълги години.

# 661
  • София
Да разбирам ли, че ведомственото жилище е различно от общежитието? За общежитията по-лесно ли се класираш? Нещо май се оплетох

# 662
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да разбирам ли, че ведомственото жилище е различно от общежитието? За общежитията по-лесно ли се класираш? Нещо май се оплетох

едно и също е, процедурата е еднаква  Hug
проверих във вътрешната мрежа, само една гарсониера се дава под наем   Tired

# 663
Да разбирам ли, че ведомственото жилище е различно от общежитието? За общежитията по-лесно ли се класираш? Нещо май се оплетохл

Жилищата на АЕЦ-а биват ведомствени апартаменти(гарсониери,двустайни,тристайни) или ведомствено общежитие.Като шанса за общежитие е много по-голям,винаги има свободни места за спешни случаи.

# 664
  • София
Благодаря ви момичета Hug

# 665
  • София
Брей, ние сме подали документи още от началото и втора година чакаме  Rolling Eyes Вярно, че не сме подавали наново откак сме вече с две деца (евентуално повече точки), но останах с впечатление, че смисъл няма...

# 666
  • София
Ама то, и аз не се надявам, затова се оглеждаме за квартира основно. С продажбата на апартаменти как е? Продават ли се или няма търсене?В какъв диапазон варират цените на дву и тристайните апартаменти с ТЕЦ?

# 667
Тук всички апартаменти са с ТЕЦ.На свободният пазар има обявени много апартаменти,цените са различни,последната година дори паднаха надолу.Двустайните са около 35-40 000 лв.Тристайните около 45 000.

# 668
Момичета скоро среща на творците ще има ли?! Simple Smile)
Все ви изпускам:-((
По повод ведомствените жилища- останаха ли вече такива, знам че си ги изпонакупиха хората.

И да ви питам- имате ли мерак да направим обща изложба на всякакво ръкоделие?!

И знаете ли от къде мога да си закупя от тези пластмасовите джаджи за правене на хапки?

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 13:32 от vesinko

# 669
И да ви питам- имате ли мерак да направим обща изложба на всякакво ръкоделие?!

Искам да помогна на приятелка-художничка, която е меко казано зле материално. Веси, мога ли да ти пиша на лс?

# 670
# 671
  • София
Благодаря за линка Simple SmileПоловинката да се оглежда и да решава, че след като родя да можем с децата да се преместим.

# 672
 Миме кога ще е следващата ни среща.Как е калин оправи ли се. Hug  bouquet

# 673
Здравейте Simple Smile
Дали някой може да ми даде номера на пицария Ла Роча ?
Благодаря предварително Simple Smile

# 674
  • До сърцето...
Здравейте Simple Smile
Дали някой може да ми даде номера на пицария Ла Роча ?
Благодаря предварително Simple Smile

8-11-88 мисля че така беше

Общи условия

Активация на акаунт