Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Като ни започнаха едни болести у дома, та трета неделя... надявам се скоро да сме вече добре и с чиста съвест да свикаме кърмаческа срещичка. И форумска много ще ми хареса да свикаме, особено ако е в работно време  Mr. Green

# 676
И аз се надявам скоро на среща,но първо оздравявайте бързо.То и без това в тоя студ не е много да излизаме навън.

# 677
Здравейте и от мен Simple Smile
Чудя се как не съм открила до сега тази тема Rolling Eyes. Днес случайно търсих в Google информация за д-р Спасов и попаднах на темата.
Щастлива съм, че съм сред вас Hug
И като начало - моля ви, споделете впечатленията си от фризьорите в Козлодуй. Аз съм почти 20 г. в града, но така и не успях да попадна на такъв, който наистина да разбере какво точно искам. Вече се замислям - аз ли не обяснявам, както трябва, що ли Embarassed newsm78

# 678
Аз съм доволна от София - 0888127485
Студиото и се намира до Малицията. Работи бавно, спокойно и ми действа много релаксиращо.

Подстригвала съм се и при Галя - 0885023678
Студиото и се намира на Стария пазар. И от нея съм била доволна.

# 679
Весинко а къде се намира Малицията?

# 680
Аз съм доволна от София - 0888127485
Студиото и се намира до Малицията. Работи бавно, спокойно и ми действа много релаксиращо.

Здравей,
Добре дошла принас  bouquet
Аз съм ходила при почти всички фризьори в Козлодуй и не съм доволна от никой.Все съм обяснявала какво искам(и снимки съм носила) и все не е ставало.Изрусявам се от 8 години.Ходех при Зорница (тя вече не е в града) и бях много доволна от нея.Обаче като изчезна преди 3-4 год. така и не попаднах на подходяща дълго време.Сега ходя в Гложене при Добринка и съм страшно доволна.За мен фризьорката е като гинеколога избираш си оставаш докато е възможно при същия човек.Много е важно аво точно искаш от фризцора - не си пояснила за боядисване ли търсиш човек за подстригване ли, за прическа ли? newsm78Ако пишеш за какво ти е мога да ти кажа кой как работи и колко горе долу взема.Все пак мога да кажа за Таня фризьорката(гаража около офис 1), че добра - като ми се е налагало да ходя за прическа ме е правила 1:1 със снимката, че да не кажа и по-добре, и не взема скъпо.

# 681
  • София

Мога да дам и аз 1 глас за нея  Wink
От 2 години живея в Козлодуй и от нея съм останала най доволна , за подстригване , за прическа , та дори и се боядисах там  Party

# 682
  • София
Lirena, добре дошла. Аз ходя при Изабел (срещу Тушев по диагонал) - разбра ме какво искам сравнително бързо. Особено откак успя да омагьоса и буболец, съвсем съм доволна от нея  Mr. Green Да вметна обаче, че не съм претенциозна и потребявам едно елементарно подстригване.

Как сте в този студ, дами, с какво се забавлявате  Hug

# 683
Lirena, добре дошла. Аз ходя при Изабел (срещу Тушев по диагонал) - разбра ме какво искам сравнително бързо. Особено откак успя да омагьоса и буболец, съвсем съм доволна от нея  Mr. Green Да вметна обаче, че не съм претенциозна и потребявам едно елементарно подстригване.

Как сте в този студ, дами, с какво се забавлявате  Hug

Но Изабела не взема ли малко скъпичко? Пример давам с една преса инфраред за възстановяване на косата процедура струва 40лв.Същата процедура в Гложене при добринка е 25лв.като направиш 4 , 5-тата ти е безплатна WinkПравете си изводи.Пък аз си купих тази преса и какво да ви кажа Laughing

Инче в този мраз аз току-що приключих с антибиотиците , и да чукна на дърво щурчето е здраво.Запълваме времето с правене на сладкиши, баници, питки и торти-не си поръчала нещо , не съм ти го измайсторила Wink
Маклата расте ли ?Гледам и рокли вече обличате - голяма кокетка ще бъде Simple Smile

# 684
Момичета, благодаря на всички Hug
Имам предвид  фризьор само за подстригване. Боядисвам се сама( по-точно приятелката ми ме боядисва), а прически изобщо не си правя. Задоволявам се само със сешоар и понякога - преса/но пак сама/. Косата ми е със средна дължина и от няколко години се опитвам да я  оставя да израсте до раменете. Ами, не става - обяснявам и това на фризьорите, както и  всеки път обяснявам и наблягам най-вече, че  държа най-късия  ми пласт да бъде под ухото, дори под брадичката. Е, все едно им казвам, да ми отрежат горния пласт доста над ухото...и преставете си резултата  Mr. Green. Толкова ли е трудно да ме разберат? Наистина вече се отчаях Cry
P.S. Ходила съм и при Галя, както и при Изабела - не, не съм доволна и това си е Cry. А иначе, веднъж бях при София, но тя пък страшно много беше изтънила краищата на всеки пласт и бях точно като "проскубана"  Cry

# 685
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
... от няколко години се опитвам да я  оставя да израсте до раменете. Ами, не става - обяснявам и това на фризьорите, както и  всеки път обяснявам и наблягам най-вече, че  държа най-късия  ми пласт да бъде под ухото, дори под брадичката. Е, все едно им казвам, да ми отрежат горния пласт доста над ухото.....

Laughing Значи Жоро е твоят човек Simple Smile Бизнес центъра, партера в дясно, до масажистката/козметичката  Hug
не иска да ми скъси косата тоя човек и това е. като му казах колко дълга е била пет минути проклинаше "ръката, дето е отрязала такова нещо"  Laughing

# 686
Имам предвид  фризьор само за подстригване. Боядисвам се сама( по-точно приятелката ми ме боядисва), а прически изобщо не си правя. Задоволявам се само със сешоар и понякога - преса/но пак сама/. Косата ми е със средна дължина и от няколко години се опитвам да я  оставя да израсте до раменете. Ами, не става - обяснявам и това на фризьорите, както и  всеки път обяснявам и наблягам най-вече, че  държа най-късия  ми пласт да бъде под ухото, дори под брадичката. Е, все едно им казвам, да ми отрежат горния пласт доста над ухото...и преставете си резултата  Mr. Green. Толкова ли е трудно да ме разберат? Наистина вече се отчаях Cry
P.S. Ходила съм и при Галя, както и при Изабела - не, не съм доволна и това си е Cry. А иначе, веднъж бях при София, но тя пък страшно много беше изтънила краищата на всеки пласт и бях точно като "проскубана"  Cry

Честно, не знам какво да ти кажа.  Thinking
Този Жоро работеше преди със бившата ми  фризьорка Зорница, но тогава все още беше начинаещ и аз не бих отишла при него.... де да знам .... може да е станал добър newsm78
Ако някой има мнение на Галя, дето работи на стария пазар да пише,Таня също не знам как подстригва newsm78, има една Елисавета - въобще да не стъпваш там(мъжът ми по-хубаво щеше да ме подстриже Grinning), Стилиста също не е за препоръчване, както и една Наталия на края на пазара работи(почти до Ломсо шосе)
А ето и почти пълен списък на фризьорите тук: до р-т Сани(новия китайски) , фирма "Радецки" ,Наталия до стария съд, Наталия врая на пазара до Ломсо шосе, Изабела, Стилиста, Мими, Галя на стария пазар,Галя в к-с Черно и Бяло, Таня до офис 1, зад офис 1 има един салон , както и при цветарката Невена до Арония, София, Жоро в БЦ Козлодуй, Диана до м-на за 1 лев(големия срещу блока на Писарева) и още някой има но сега не се сещам newsm78Пробвай при няокой и ако н ети хареса карай по метода на изключването  newsm10Успех

# 687
Аз съм ходила при всички май Laughing
Само за Мими се чудя, тъй като много отдавна не съм се подстригвала при нея. Преди години се подстригвах късо и то доста и тя съумяваше да ми задоволи каприза. Но за  средно дълга коса - не знам как би се справила newsm78. Освен и там да се пробвам Wink
Някой да има впечатления от нея?

# 688
За Жоро аз съм с 2 ръце за него.От около две години ходя при него,и винаги ми е правил косата както искам.И двете момичета ходят при него,даже направи на малката бретон,като се има впредвид че бретона и беше колкото косата от 5 години насам.Трудно свикна косата и с новата дължина,но сега е много сладка с бретонче.

# 689
Е, аз съм в чуденка : Жоро или Мими newsm78

Общи условия

Активация на акаунт