Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 58 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не знам скъпо ли е при Изабел, да си призная, но успява да омагьоса буболец, а и мен докарва, та хич не мисля за другаде  Embarassed Може би ако изисквах повече поддръжка, не знам...

Списъка с фризьори мятам в първия пост и апелирам да споделите за ТАКСИ в града Praynig

# 691
Не знам скъпо ли е при Изабел, да си призная, но успява да омагьоса буболец, а и мен докарва, та хич не мисля за другаде  Embarassed Може би ако изисквах повече поддръжка, не знам...

Списъка с фризьори мятам в първия пост и апелирам да споделите за ТАКСИ в града Praynig

Добро утро Simple Smile
Най-важното при поръчката на такси е да кажеш за НЕПУШАЧИ , защото аз в началото за ходене на консултации си поръчах с бебо такси и не упоменавах тази подробност и в тасито димна завеса #Crazy
Аз съм доволна от такси позвъни и затвори - 0886603663, всемат м-у 2-3лв.
тел. Корект такси-8-04-15, Рени такси-8-06-20

# 692
  • София
Ох, много благодаря   bouquet Имаме малък проблем с колата и тази сутрин звъняхме на някаква фирма да поръчаме - операторът казал, че има само 2 (две) коли  Whistling Whistling Whistling  В този студ не върви пеш до яслата, а и много по-рано трябва да се тръгне, за да се успее...

# 693
  • София
Чудих се, чудих се, дават го утре времето да се оправя, така че...

Заповядайте на неформална кърмаческа среща, организирана със съдействието на Ла Лече Лига България, на тема: “Подготовка и успешен старт на кърменето“

Срещата ще се проведе на 02 февруари 2012 г. (четвъртък) от 10.00 часа, в сладкарница ”Парфе” – комплекс ”Сони”, гр. Козлодуй.

Да се запознаем, да споделим опит и да поговорим за кърмене. Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и да зададете всякакви въпроси, които може да имате в тази връзка.
Срещите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни бъдещи мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи и дори баби и дядовци Simple Smile.

Разпространете новината, споделете предстоящото събитие онлайн и офлайн и доведете приятели!

Тук може да получите или да вземете за приятел безплатното списание на Ла Лече Лига "Кърменето от А до Я" и други интересни материали.

Заповядайте, очакваме ви!

# 694
Иска ми се да дойда на някоя ваша среща, но по това време винаги съм на работа. Sad

# 695
  • София
Ако има и други желаещи, няма никакъв проблем да си направим през някой уикенд среща  Peace

# 696
Аз за съжаление няма да дойда,малкият е с температура и болно гърло.Не искам да разболеем някое бебче,за това ще стискам зъби до следващия път.

# 697
По-добре да отмине студената вълна пък тогава да се срещаме.

# 698
Ако има и други желаещи, няма никакъв проблем да си направим през някой уикенд среща  Peace

Дааааа
И аз съм за среща през уикенда Simple Smile

# 699
  • София
На мен ми е супер неудобно, че поради нашето продължително боледуване вече се отложиха януарските събития, така че след малко се мятаме с момата към ПАРФЕ-то. Който намери за добре - да се чувства поканен.

За уикенд кърмаческа среща пускам анкета, моля, гласувайте!
ЕДИТ: Хъм, не можах, моля пишете в темата - благодаря!

# 700
  • София
Днес на кърмаческата среща се получи чудесна идея и ви каня на "Просто среща в Козлодуй"

Събота, 4-ти февруари, 10 ч., сладкарница ПАРФЕ

Заповядайте на срещичка в ПАРФЕ-то Simple Smile

Да се видим, да пием кафе, да поговорим, децата да поиграят.
Поканете приятели, грабнете дечурлигата под мишница и елате Simple Smile

# 701
 Ако малкия оздравее на драго сърце ще дойда,и днес ми се идваше но няма как като малчо е болен. Cry
 Hug

# 702
  • София
За събота имаме запазена маса, да знаете, че аз ще съм сама с двете диваненца и не мога да съм уверена дали ще сцепя секундата  Mr. Green По-скоро май ще подраним Simple Smile

# 703
За събота имаме запазена маса, да знаете, че аз ще съм сама с двете диваненца и не мога да съм уверена дали ще сцепя секундата  Mr. Green По-скоро май ще подраним Simple Smile

Днес се бяхме наканили да дойдем и ние, обаче бместо среща с вас ще ходим на среща с д-р Николова Sad в Дарис

# 704
  • някъде там
Здравейте!
На гости сме във вашето градче за 2-3 седмици Simple Smile Искам да ви попитам има ли някъде заведение с детски кът,че малката дивачка ще полудее само в апартамента Whistling

Общи условия

Активация на акаунт