Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утре ще кръщаваме малчо. подаръкът за църквата е готов  Laughing

# 391
Ейййй, колко е красивввв!!!
А подаръка е супер!

# 392
Много сте хубави, Добри!
Зеленко, дано бързо се оправите, че като ви зная какви сте пътешественици, чак се чудя как успяваш да задържиш Калин у вас.
Веси, красиво е! Успяхте да промените (признавам отчасти), мнението ми за гоблените. Свързвам ги с тези на свекито - едни такива старомодни и в тежки гипсови рамки, имитиращи златни... бррррррр, ужас!

# 393
  • Дълбоката провинция
Много е джиджен тоз младеж!А иконата е уникална!!!
Трябва да ида да разгледам рамките и цените,че сега правя едни гимнастики  и ангажирам сто човека,а много ми е неудобно!

# 394
Здравейте!
Хайде и аз да се присъединя в Козлодуй Simple Smile ,защото досега си писах в общия форум newsm78
И сега като става дума за кръщене аз искам да ми изрисуват бутилка с алкохол , която да се отвори на 18-тата годишнина на вече порасналото дете.Обаче нито знам кой може да ми я изрисува, нито се сещам каква бутилка да избера newsm78 ThinkingАз имам такава от моето детство , но е от шампанскообаче то не става за пиене вече Sick) и ако мога ще кача снимка да я видите и да ме насочите къде да ми няправят подобна Praynig
Хайде , че дребос ми се качи на главата  baby_neutral Joy Ще следя темата с интерес

# 395
  • До сърцето...
Здравейте!
Хайде и аз да се присъединя в Козлодуй Simple Smile ,защото досега си писах в общия форум newsm78
И сега като става дума за кръщене аз искам да ми изрисуват бутилка с алкохол , която да се отвори на 18-тата годишнина на вече порасналото дете.Обаче нито знам кой може да ми я изрисува, нито се сещам каква бутилка да избера....

Ако не ме лъже паметта,май предлагаха такава услуга в магазинче, намиращо се в блока на клуб 33. Там изработват украси, букети от бонбони, и мисля,че предлагат украси на бутилки.

# 396
dysi , както каза Радика до 33 магазинчето, а също така съм виждала и в книжарницата в пощата!

DDimitrova има рамки и във фотото до блица, вчера купих една за орхидейките ми. Peace

Ако е по малък гоблена избора е перфектен защото виждаш как изглежда. Има и евтини картини с чудни рамки. Сменяваш картината за гоблена и така. Flutter

# 397
  • София
dysi, добре дошла   bouquet

В чудо се виждам с моя сополанко... той като сме навън, си търси компания за игра, а нослето му като чешма - как да го пусна! Аз не одобрявам болно дете да е при другите и просто в чудо се виждам къде да се "крием" да играем навън втора седмица  ooooh!  И като оздравее и пак тръгне на ясла и видя болни деца, които не са спирани, направо на агресия ме избива - това е пълно безобразие  Crossing Arms

# 398
зелено човече (.)(.) , не му ли повлиява лечението. Сестра ми лекува нейните със шуслерови соли. Определено е доволна след като на голямата която е на 4,5 г. спря нощното напикаване, а малкото на 8месеца успява бързо да му излекува сополите влачени от каката от градината.

# 399
  • София
Едни сополи се влачат и това е. Бодър, жизнен - къщата ще срути. Търпение му е майката според мен (а и лекарката, де)...

# 400
 Зелено човече, аз водя Дени когато е болен да си играе на дигата. Там рядко се събират деца и е идеално място за игра, когато детето е под 'карантина '  Wink

# 401
Съчувствам ви за болните дечица.

Момичета продавам много готини обувки, ако ви интересува може да ги видите тук:

http://prodavalnik.com/obuvki-na-k-b-i2617796

# 402
  • София
http://kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=5405

Цитат
Община Козлодуй и Българско Дружество за Защита на птиците Ви канят на 1 Октомври 2011 от 10 часа в Ботев парк, гр. Козлодуй за да участвате в Европейски дни на птиците 2011
Мероприятието ще се проведе по следната програма:
8:45 – тръгване на автобус от с. Бутан по маршрут:
8,45 часа - с. Бутан /училище ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”/
8,55 часа - с. Гложене /ОУ „Христо Ботев”/
9,05 часа - с. Хърлец /ОУ „Васил Априлов”/
9,30 часа–НУ „Васил Левски” - гр. Козлодуй
9,40 часа – СОУ „Св.Св. Кирил и Методий” - гр. Козлодуй
9,50 часа – СОУ „Христо Ботев” - гр. Козлодуй
10,00 часа - „Ботев парк”
10:15 – 10:30 – Официално откриване на Европейските дни на птиците
10:30 – 11:30 – Наблюдение на птици (birdwatching) на пристанището при кораба Радецки
11:30 – 12:00 - Викторина с награди
12:00 – 12:30 – участие в работилници на открито по избор
•    за изработване на хранилки от пластмасови бутилки;
•    за оцветяване и нещо по арт и интересно;
•    вълшебства от вода.
12:30 – 13:30 - Обяд с рибена чорба
13:30 – 14:00 – Свободно време за игра
14:00     Тръгване от Ботев парк до гр. Козлодуй и селата на община Козлодуй по обратния маршрут

# 403
  • Провинция
А пред читалището какво ще има,преди малко минах от там,приготвяха някаква цена,прожектори...

# 404
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кръстихме се, сега релаксирам  Laughing

днес нямам сили да участвам в сбирки, но ако някой иска утре да кафепием   Mr. Green на линия съм. специално за зИленкото - сама ще съм от 8 до 16  Hug

рисувани бутилки http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=179319 преди в подписа имаше и линк към албум  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт