Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Провинция
Аха!
Намерих!

Цитат
29 септември

(четвъртък)

18.30 часа

Площад „Хр. Ботев”, гр. Козлодуй

(При неблагоприятни атмосферни условия – Зрителна зала на Дом на енергетика при „АЕЦ Козлодуй” ЕАД)

Отбелязване на Международния ден на музиката.
Концерт-спектакъл "Mi ritorni in mente…" на млади студенти от НМА "Проф. Панчо Владигеров", гр. София; Консерватория "Джузепе Верди", гр. Милано; Консерватория "Санта Чичилия", гр. Рим; Италианска Консерватория, гр. Цюрих; Консерватория Национал, гр. Париж и Италианска академия за джаз и арт изкуство, гр. Сиена.

Концертът–спектакъл претворява поп музиката на Република Италия        от 1970 год. до наши дни и има за цел да представи най-известните    хитове на  Адриано Челентано, Тото Котуньо, Албано и Ромина Пауър,, Джани Моранди, Анна Татанджело, Ерос Рамацоти и др.

Организатор: Община Козлодуй.

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Д О Б Р Е   Д О Ш Л И    В   К О З Л О Д У Й !

Информацията е събрана с любезното съдействие на всички, които пишат в темата  Peace

Някои основни ориентири:
Ул. "Освободител" е т.нар. "Ломското",  
ул. "Хр. Ботев" е главната в града. До медицински център "Дарис" основната артерия в Козлодуй се казва "Г. Димитров", а след това - "Хр. Ботев".
....

а след сервиз "Елто" е "Радецки"  Mr. Green

случайно видях горното  Laughing и допълних

а пиша основно заради това : http://aktiven.bg/

тук може да сигнализирате за всякакви нередности, попаднах на сайта следвайки линк в бг-мама за опасни детски площадки, но може да се пише за всяка нередност  Hug

# 407
рисувани бутилки http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=179319 преди в подписа имаше и линк към албум  Thinking
Ели е моя много добра приятелка. Коректна и много талантлива художничка. Може да ти направи бутилка за часове, само задаваш тематиката. И тук е мястото да си призная един грях към Зеленото човече. Много харесах една картина-картичка с калинка. Като се видяхме с Ели това лято във Варна я взех с мисълта да я подаря на Калин, но се влюбих в нея, на живо е разкошна и не можах да се разделя...

Тази картина ми е рисувана от Ели

бутилка

и блога й,
http://elinorglassware.blogspot.com/p/blog-page_25.html
има телефон за връзка
От Варна е, изпраща по куриер

# 408
лейди,  Heart Eyes обичам те  Heart Eyes
ние с Ели се "познаваме" само от една носталгична тема  Laughing ако ти дойде на гости ще ме поканиш ли?  Blush

# 409
Добри, разбира се!

# 410
  • София
Някой успя ли за концерта вчера? Ние със сополанко слушахме от терасата, не посмях да сея зарази, а после ме беше яд, щото видях една снимка на сайта с почти празни столове на публиката... хората дошли от чужбина да ни свирят, много ми стана тъпо  ooooh!

Ако знаете къде беше биомагазинът преди да го закрият - сега там има руски магазин "Березка" - е чудни гевречета предлагат! Не пропускайте да опитате "Сушки "Mалютка" глазированные с маком". ВЪЛШЕБНО!
http://www.ruwelt.eu/popup_image.php?pID=1522&invis=0

# 411
ние не отидохме  Confused спомените ми от последния посетен концерт бяха причина да пропуснеми тоя  Confused

тогава въртележките бичиха люта чалга и заглушаваха концерта,  децата се дърпаха към люлките...

апропо, до кога ще са люлките   Tired

# 412
Момичета, да знаете добър майстор за връзване на пералня?

# 413
Момичета, да знаете добър майстор за връзване на пералня?

Thinking в магазина срещу училище "В. Левски" май предлагаха такава услуга  Thinking

Tired това няма да коментирам, а утре ще изтрия снимките  Tired
последната снимка е направена от другата площадка, но се вижда, че децата на покрива са вече две  Tired

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 07:55 от st. Dobri

# 414
  • До сърцето...
Добри, недей да триеш снимките. Само на последната нищо не се вижда. Т.е. не се вижда това, което искаш да се види.
Може би някои от сниманите ще се стреснат или засрамят, макар, че да едното от децата и майка му съм сигурна, че няма да впечатлят.

# 415
  • София
Хъм, туй не е ли БЕБЕШКАТА площадка, за деца до 4 год., както беше обявено? Снимките са направо като за вестника - аз лично не бих се колебала да им ги изпратя Tired

И мен ме интересува кога ще разкарат люлките и другите простотии, безкрайно ме дразнят тези "панаири" - някой ако знае, ще съм благодарна да сподели ooooh!

Ние може да се пробваме за деня на птиците, но да знаете, че съм с нова раница Mr. Green

# 416
Благодаря  Ви момичета за бързите отговори.  bouquet Една учителка по рисуване ще ми направи бутилката и като стане готова ще я пусна тук!
А сега за прекрасните няколко дни , в които ще има театрални постановки (и на които няма да мога да отида, щото няма да сме тук Cry), но ако имате време си заслужава да се гледат.Всяка година присъствам на седмицата на театъра и ето какво ще има този път:
13.10.2011 г.
/четвъртък/
17.00 часа Зрителна зала “Далавера за леваци” от Майкъл Куни – постановка на театрален състав при Дом на енергетика, гр.
Козлодуй. Режисьор Бойко Илиев.
Вход свободен.

20.00 часа Зрителна зала Откриване на Театрални срещи “Козлодуй’2011”.
20.10 часа Зрителна зала “Само за мъже” от Дарио Фо – постановка на ТС при НЧ “Отец Паисий-1893”, гр. Велинград. Режисьор
Мариус Донкин.
Вход свободен.

14.10.2011 г.
/петък/
17.00 часа Зрителна зала “Змейова сватба” от Петко Тодоров – постановка на ТТ “Мелпоарт” при НЧ “Хр. Ботев”, гр. Нови пазар.
Режисьор Злати Златев.
Вход свободен.

20.00 часа Зрителна зала “Ча-ча-ча” от Виктор Ляпин – постановка на Театрален състав при НЧХП “Хр. Ботев”, гр. Козлодуй.
Режисьор Величка Нейчева.
Вход свободен.

15.10.2011 г.
/събота/
11.00 часа Зрителна зала “Колко е важно да бъдеш сериозен” от Оскар Уайлд – постановка на ДЮТФ “Студията” към читалище
“Славянска беседа-1880”, гр. София. Режисьор Александър Беровски.
Вход свободен.

16.00 часа Зрителна зала “Капан за мишки” по Агата Кристи – постановка на ТС “Проф. Гочо Гочев” при НЧ “Съгласие-1980”, гр.
Каварна. Режисьор Димитър Еленов.
Вход свободен.

18.00 часа Главно фоайе Откриване на художествена изложба на Емил Пенчев – живопис.
Вход свободен.
19.15 часа Зрителна зала Закриване на Театрални срещи “Козлодуй’2011”.
19.30 часа Зрителна зала “Брачната илюзия” от Ерик Асус – постановка на НТ “Иван Вазов”, гр. София. Режисьор Бойко Илиев. С
участието на Елена Петрова, Валентин Танев, Мариус Донкин.
Цена на билета: 6 лв.
 yes newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 417
dysi, мерси за инфото за театралната седмица.

Ако кметът не знае как да събере пари за общината, мога да му помогна. Да събере глобите, които се полагат на ето тези мили хора, които са превърнали пътя покрай реката в сметище. А тази мила мама си е взела и детенцето, един вид пример дава. Как смятате, дали е уместно да публикувам снимката в профила на кмета във фейса?

# 418
нямам фейсбук, но ако публикуваш твоята метни там и моите  Wink

което ме подсеща.
има ли къде да се публикуват такива "находки"?
каква част от глобите остават за общинския бюджет?
заложени ли са в бюджета изобщо и има ли събираемост?
изобщо къде може да се намери някаква статистика и отчет?

да не се окаже, че сме единствения град в света с изрядни пешеходци, без нито едно боклуче по улиците и т.н.
май станах много обществена напоследък, но наистина ми идва в повече  Tired

до живущите в 3-юг.
не ви ли пречи това, че тротоара на места е широк около 20 см?
и че изобщо липсва такъв от блоковете до паркинзите, от тротоара до детските площадки, а накрая на новите тротоари прескачате пръст и бордюри за да пресечете до спирката?
а като завали?
на една идея съм от снимане на информационната табела и всички пропуски, но не знам къде да ги публикувам  Tired
може би само в http://aktiven.bg/ но пък там не пише кой ще вземе отношение  Tired

# 419
Направо потресаващо Shocked Може снимките да се пратят и в редакцията на Козлодуй днес, но наистина най-добре да се публикуват на станицата на кмета , за да може лично да ги види.А пък ако няма резултат по БТВ в Тази сутрин ще ги покажат (от личен опит го казвам).

Общи условия

Активация на акаунт