Британците, британците! - Кой плюл, плюл, Уилям се ожени - 15

• 17 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Пуци Hug Hug Hug Танкюс Ето и почерпчица

Компири трети път Grinning На дядо от виното и ракията, ангешко, плюс 4 пити кашкавал hahaha

# 91
ейййй
30 чувала компири (наште са по-убави), риба от язовирО и ИскърО и освен вермут и ракиЧ от баба ми  Flutter
пфуу, 31 чувала компири (наште, наште са по-яки), боба, плюс доспатска пъстърва!  Joy

За къщата - и аз мога, ама нЕма да дам!  hahaha

# 92
  • срещу двата комина :)))
ейййй
30 чувала компири (наште са по-убави), риба от язовирО и ИскърО и освен вермут и ракиЧ от баба ми  Flutter
пфуу, 31 чувала компири (наште, наште са по-яки), боба, плюс доспатска пъстърва!  Joy

За къщата - и аз мога, ама нЕма да дам!  hahaha
е мой е тогаз пък
ПРОДАДЕНО

# 93
Ай честито Grinning

# 94
  • Ænima/Albuquerque
Компира първи път, Компира втори път и... продадено на Мури за 30 чувала компири, риба от ИскърО, ракия от баба й и етаж от къща!   bowuu

# 95
Ай Мури, да 'илядите, а пък като ми се прииска да го слушам - ще ли ми даваш  Joy?  Flutter

# 96
  • срещу двата комина :)))
Ай Мури, да 'илядите, а пък като ми се прииска да го слушам - ще ли ми даваш  Joy?  Flutter
ма ш'ти го давам бе Heart Eyes
оградих се от британци, няма ли кой и мен да ме напраи принцеса  Joy

# 97
  • Варна
по ягодите, нямаше ме 10 минути  Shocked

ЧИстито на Мури  Crazy, браво и на Цеци как се бори с тоя боб и компири, евала  Crazy Crazy Crazy
вие ме разбихте с тоз търг честно  Joy

п.п.  
Гея, аз последните два месеца почти си бях там заради майка ми, най-вероятно около 20ти май пак ще си ходя ... абе навестявам си нашия край да ти кажа, къде по-често, кога по-рядко  Mr. Green Mr. Green Да се обадиш, кога ще си идваш и ти  Crazy

п.п.п.  в тази връзка, кво стана с Джо, тя си дойде на гости ииии ....

# 98
  • Ænima/Albuquerque
по ягодите, нямаше ме 10 минути  Shocked

smile3532

Джо трябва да се прибере скоро, липсва ми вече.  Tired

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Поле, направо ме стресна, душа Joy
Ани, аз се прибирам на 22-24 май и ще съм известно време там, после отиваме до Варна. Така че съм навита да се видим Mr. Green

# 100
  • Варна
Поле, направо ме стресна, душа Joy
Ани, аз се прибирам на 22-24 май и ще съм известно време там, после отиваме до Варна. Така че съм навита да се видим Mr. Green
ехеее, супер, ако не се засечем в Търново, то във Варна със сигурност  Crazy Crazy

аз пак се сетих за отношението на кралица Ели  Crazy към внуците си .. гледах и други снимки, друг й е израза на лицето, когато ги гледа ... по принцип съм чела, че е много коравосърдечна, но след вчерашните й снимки с Хари и Уилям (на Мириел и Сарки снимките), малко ми смекчено мнението за нея  Mr. Green ...

# 101
 smile3532 smile3532 smile3532

Е няма дума, достатъчна, за да изрази кво мисля за вас в момента! Сринах се, ше зема да изпусна детето!

Отивам да отразя преразпределението на собствеността. В таз връзка - остава да се разберем кога ше оползотворим компирите и рибката на новопридобития етаж от Мурината къща.  Joy

ПП Отразено, добавено предупреждение към Анели относно звънеца Алънов. Направо ме е яд, че сте ми толкова мили със Златето, не мога да си го захапя нагло и еднолично.  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 14:39 от ИрПуц

# 102
  • Ænima/Albuquerque
Добре де, какво ми се случва със Сър Хопкинс? Tired

Хора, в момента гледам "Death at a funeral", направо се разбивам с тия изруди!  hahaha

# 103
  • Варна
Пуции

аууу, Саркии, жива да си, пуснали са ми и хбо-то  Mr. Green, присъединявам сЪ към Погребението  Mr. Green 

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Да, на обяд ни пуснаха фъндък.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт