Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 153
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
EN İYİ DRAMA DİZİSİ " Muhteşem Yüzyıl "
най-добра драма

EN İYİ DÖNEM DİZİSİ " Muhteşem Yüzyıl "
най-добър исторически сериал

# 196
За Фатмагюл награди догодина... Sad Според мен Берен си заслужаваше.

# 197

Берен можеше да мине без номинация ,защото беше ясно че няма да и дадат...макар , че се учудвам за ЗП - там не е по-добра от тук , как си и дали тези награди...!?

Тук играе в пъти по-добре...!? newsm78

Радвам се , че Енгин не е номиниран...!?   Как ще му дадат награда , щом и Халит участва...Най-напред като гледах 1001 нощ ми хареса , но сега като имам поглед над толкова техни артисти , ще ме извиняват , но поне от кино и игра разбирам.., че съм станала на 50 години и съм гледала кино , гледала.., а някой от Вас не са били и родени...!? Joy Joy Joy

# 198

Нелка  ,грам не ме вълнуват тези награди - Берен  , Енгин ,Есра , Бюлент и др. са несравними актьори , просто перфектни... newsm10

# 199

Почитателите му да вземат да изгледат Ловен сезон и да видят каква игра показва въпросния Ибрахим - в пъти по-добра от него...!? newsm78

# 200
Истината е че имат страхотни артисти, да се чудиш кого да избереш. Аз съм върла фенка на Халит, но не ми пречи да оценя и другите. Енгин е великолепен във Фатмагюл, страхотно му се кефя. И на Берен също.
Виж въпросния Ибрахим няма шанс да ми стане любимец, макар че оценявам играта му.

# 201

Нелка  ,грам не ме вълнуват тези награди - Берен  , Енгин ,Есра , Бюлент и др. са несравними актьори , просто перфектни... newsm10

Чакай душо да взема и аз да вдигна пръст , пък Вие се "сетете" кой вдигам..!? Shocked Joy

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 13:02 от nelka123

# 202
Мацко , радвай се на нашите , останалите има кой да ги харесва.

# 203
Истината е че имат страхотни артисти, да се чудиш кого да избереш. Аз съм върла фенка на Халит, но не ми пречи да оценя и другите. Енгин е великолепен във Фатмагюл, страхотно му се кефя. И на Берен също.
Виж въпросния Ибрахим няма шанс да ми стане любимец, макар че оценявам играта му.

Мимче , Халит има награди , но Халит не ме разплака нито веднъж ...Виждам какви невероятни актьори имат - Рахми мига да го гледам отново и отново и няма да ми омръзне и всеки път ще плача... Великолепния век няма да му повторя и една серия - под сурдинка го гледам и ме е яд , че такава проста изкарват славянката - то си е срам за всички жени , не от това , че е славянка...Но това не е исторически филм , ако беше такъв трябваше да дадат любовните отношения на Сюлейман и Ибрахим - исторически е когато пресъздава факти...
              И щеше да ми е готино да ги гледам със шалварите и потурите - действителните им облекла - какви са тези дрехи.., те задминаха английския двор .., пак от ме едно " ади' бе...!? newsm78

# 204

Мацко , аз за да сравнявам трябва да гледам и гледам и правя изводи...!?То ми омръзнаха само палати и богаташи да гледам в повечето им филми...

И те като нас 98% са на ръба , какво е това чудо...какво се учудвам сега като се  замисля за Стъклен дом - същото клише...!? ooooh! Whistling

# 205

Нелка гледала ли си турския игрален филм Щастие ?

# 206

Мимка , един артист не можеш да го оцениш само от един филм...Аз не оценявам Ибрахим , а този , който игра в Ловен сезон - почти потресена останах , такава добра роля направи..!? newsm78

# 207

Нелка гледала ли си турския игрален филм Щастие ?

Да - невероятен е !?  Peace

# 208
Еее, теб не те е разплаквал, ама мен така ме е вълнувал...просто е велик./за мен/ А Великолепния век си го гледам като приказка, не ме интересува дали съответстват точно на действителността събитията и костюмите, това все пак не е документален филм, а сериал. И Мерием ми харесва за ролята, защото Хюррем не е била някаква изключителна красавица, просто е била различна, откроявала се е от другите. А тя дори и в Анталия се открояваше, много и се радваха всички. Освен това славянката се опари и вече захитря, тепърва ще им разкаже играта.  Не съм много сигурна дали шалварите са им били облеклото, то че ние такива уроци по история сме взимали, си е друг въпрос. Но както и да е.

# 209

Мацко , аз за да сравнявам трябва да гледам и гледам и правя изводи...!?То ми омръзнаха само палати и богаташи да гледам в повечето им филми...

И те като нас 98% са на ръба , какво е това чудо...какво се учудвам сега като се  замисля за Стъклен дом - същото клише...!? ooooh! Whistling

Тук не съм съгласна.Те са с по-добър стандарт от нас.Нищо,че не са в ЕС.

Общи условия

Активация на акаунт