Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 148
  • 723
  •   1
Отговори
# 180

Хазал защо е на сцената в 21,48 часа...!? newsm78 newsm78

Дава награда.

# 181

После загрях - но си мислих , че вече наградени дават тези награди...!? newsm78

# 182

Заради изнасилването на нашия няма да дадат нищо...!? ooooh! ooooh! Whistling Whistling

# 183
Имаше коментар,че Берен и Айча участват в сериал в който и в двата героините им са изнасилени,но другата я е изпреварила?! Rolling Eyes

# 184
Посрещането на гостите,нашите са към края на клипа

http://www.haberler.com/antalya-televizyon-odulleri-toreni-basla … i-2692375-haberi/

представяне на филмите

http://www.dailymotion.com/video/xihtkk_my-v-antalia_shortfilms

# 185

Нашите бяха най-елегантни и семпли в облеклото...!? Peace Peace Peace

При другите имаше невероятни кичозни тоалети , които не отиваха на фигурите им...!? newsm78

# 186
До тук май няма награди за Фатмагюл ... Rolling Eyes

# 187
Ayça Bingöl- Öyle Bir Geçer Zaman Ki спечели за главна женска роля! Sad

# 188

Коя е главната героиня - гледала съм само една серия ...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 189

По всичко личи , че според съседите рано му е на нашия филм за награди . Вероятно следващият сезон - много се надявам .

# 190

Много благодаря за цялата информация която ни даваш......  bouquet

# 191

Коя е главната героиня - гледала съм само една серия ...!? newsm78 newsm78 newsm78
Героинята е Джемиле.....

# 192

Не вярвам - дадоха награди на филми на които са излъчени по 15 - 16 епизода , това равен старт ли е... !?  newsm78 ooooh! Whistling

Ми как ще дадат за изнасилване награда - то това в Турция не може да се случи  - там всичко е мед и масло...!?Също като българите си зариват главата в пясъка , но г...а им се вижда...!? Те вместо да насърчават такива наболели теми да излизат на дневен ред , а бе  - "немам" думи...!? ooooh! Whistling

# 193

Героинята е Джемиле.....

Майката , дъщерята...!? newsm78

# 194
Майката

Общи условия

Активация на акаунт