Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 334
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
        Гери  txtloves txtloves txtloves

Не се притеснявай мила имаш голямо "засилване"

# 421
# 422
  • Пловдив
sincerita

# 423

Ах , тези хубави ръце !

# 424
Добро утро:)
За крясъците и виковете не съм на твоето мнение, може да очакваш от един нормален човек, със стабилно възпитание, без големи сътресения в живота и т.н. да съумее да спази добрия тон, да каже това, което иска с нормален тон и жестове Peace Но в случая с Фатмагюл - това поведение според мен е единственото възможно, от самото начало я карат да мълчи, "в нея лежи греха на 4-ма мъже" - все едно тя е виновна, Мукадес и наглася живота и една добра дума не и казва, а и Керим - колкото и добре да се държи с нея, само като го вижда и все едно онази нощ е пред очите и. Всичко това поражда страхотно напрежение, което стои затиснато в нея, за всички серии досега, освен виковете и имаше само една истерична сцена - когато разбра, че и Мустафа заминава и се затвори в банята, та Керим трябваше да разбива вратата (12 епизод) Аз мисля, че даже много стабилно се държи Crazy, има хора с по-лабилна психика, които след такива преживявания не е ясно какво поведение ще имат Peace
Но все пак това си е моето мнение, може и да сте прави, че се държи така, защото е малка и "опак" характер Thinking

Тинка , не ме разбирай погрешно...!?  Peace     И Фатмето и Берен са ми любимки - просто това си е прийом на сценаристите , въпреки опакия и характер Керим я обича и нали затова го харесваме  - каза , аз те обичам такава каквато си...

Момичета , невероятно е да се гледа с превод - изгледах снощи 15.1 -  Керим каза на Фатмето -"знам , заслужавам всичкото презрение и унижение на света" . после в двадесета серия каза и тя да ми прости , аз никога няма да си простя, толкова виновен се чувствам и продължи - единствения , който страда е Фатмегюл"...

Да видим ще успее ли голямата любов и подкрепа да  "излекува' тази огромна рана на Фатмегюл  - мисля , че това е замисъла на сценаристите...!
? Peace Peace Peace

# 425
Споделено от Керим

Имам си две ръце красиви,
Готови да погалят къдрици красиви.
Но къде да ги търся сега,
Като любимата моя е с права коса.
А и халката златна ми пречи,
Да си хвана нещо отдалече.
Но знам, има едни мами,
Много точни дами.
Хаrесват,те моята коса,
Усмивка,ръце,крака...
Бдят над моя морал,
Сгафя ли,овалват ме в кал...
Но знам,че са с души добри,
Ще ме изкъпят и с масаж,
Моeто морно тяло ще се ободри,
Че после...всичко ми е в мираж...

tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Е ,момичета аз казах сбогом на морето и се прибирам.
Пламена,ходи с лаптоп на банкет,а аз из общини и адвокати.Където и да седна го отварям и прi вас.Снаха ми милата се смая с мен,но такa е като съм фенка луда и на вас и на сериала...

# 426

newsm51 newsm51 newsm51

На кого се усмихва Мелтем newsm78 Кой посещава   Асу newsm78
Адвоката  на Керим може би ще запознае ,какво наказание го очаква Мустафа ,ако докажат че лъже Thinking
Най ме кефи срещата на кафе Heart Eyes и как се усмихват Crazy
Скандала е завършил със сдобряване- или се черпят след изпита newsm78
Мюнир направо ме плаши Twisted Evil

Бъркаш мила , скандала е след това...!!? ooooh! ooooh! ooooh!

Офффффф ,  отдъхнах си -  аз бъркам , права си...!? Peace Peace Peace

# 427

Slawena  newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001

# 428
На кого казва Мюнир:знам всяка твоя стъпка Praynig на Муки ли newsm78
когато четях текста - мислех че го казва на Керим- носега гледам отново- струва ми се на Муки- какви ли е вършила пак newsm78 да не би тя да е посетила Мелтем newsm78

За Салих и намеква....!? :peace:

# 429
Превода ми е ужасен , но все пак се надявам да разберете...!!! Аз лично се чувствам сега ужасно...!? newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

Ще има  изненади  в предстоящия епизод:

Вечерята , дадена  от Кристин трябва да е повратна  точка за бъдещето на Керим и Фатмегюл, но за съжаление, тази весела нощ ще бъде помрачена от действие на Кристин ...

Мелтем се превръща в цел на Решат , заради халката , която даде на  Фатмегюл... Решат  започва  да прави своите планове като включва и Мелтем в  отмъщението си... В същото време ,   Яшаран искат   да държат  нещата под контрол до съда,  опитвайки се да съберат цялата информация и всички детайли и да ги обърнат в другата посока ,  те продължават да издирват свидетели , настроени срещу Фатмегюл….
Прекарвайки няколко дни  с Асу и разбирайки коя е тя в действителност дава още по-голяма  възможност на  Яшаран…!?

Затворническия живот на Селим и Ердоан  става все по-труден и жесток, те започват да губят търпение. Ердоган става все по-озлобен от ден на ден, и той е обсебен от мисълта за отмъщението си към Керим и Фатмегюл.

Слуховете, които се предават  от къща на къща в квартала  тревожат всички , включително и  Eбе нине, тя не може да продаде  отварите  и кремовете , защото хората отказват да ги купуват. Осъзнавайки, че средствата им бързо се изчерпват, Eбе нине решава да започне свой бизнес и започва да продава на пазара…

Керим се опитва да помогне на Фатмагюл , която е развълнувана от тежките изпити в училище. Керим откарва Фатмегюл на изпит…В същото време Салих се приближава до щанда на Мерием на пазара  и идва към Рахми , който помага на Мерием…Мурад обяснява кой е Салих и между Рахми и Салих започва спор…
Мюнир вижда възможността  и започва да крои планове да използва Салих да убеди Муккадес да излъже в своите показания…
.
Керим  подготвя голяма изненада за Фатмегюл за нея след изпита, но истинската изненада е писмо от Австралия.

Отново го поствам - ще си отговорите на някой въпроси...!? Peace

# 430
Споделено от Керим

Имам си две ръце красиви,
Готови да погалят къдрици красиви.
Но къде да ги търся сега,
Като любимата моя е с права коса.
А и халката златна ми пречи,
Да си хвана нещо отдалече.
Но знам, има едни мами,
Много точни дами.
Хаrесват,те моята коса,
Усмивка,ръце,крака...
Бдят над моя морал,
Сгафя ли,овалват ме в кал...
Но знам,че са с души добри,
Ще ме изкъпят и с масаж,
Моeто морно тяло ще се ободри,
Че после...всичко ми е в мираж...

tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Е ,момичета аз казах сбогом на морето и се прибирам.
Пламена,ходи с лаптоп на банкет,а аз из общини и адвокати.Където и да седна го отварям и прi вас.Снаха ми милата се смая с мен,но такa е като съм фенка луда и на вас и на сериала...

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Страхотно си го сътворила , това си е талант и дарба..!?  Peace Peace Peace  bouquet

# 431
  • Пловдив
И аз току що в службата догледах всичко от 15.1 и 20 1 - направо си е разкош.
Много работи се доизясниха. Всяка казана дума си има своето място и значение за напред.
По фрагмента и по слухове - семейството ще закъса за пари защото ще бъдат един вид
отритнати от съседи и комшии. Мерийем ще продава по пазара.Спасителят за мен ще е бащата на Керим.....Малко затъване и.....спасението ще дойде. Така мисля....

# 432
  • Пловдив

Фатмето какво ли чака...Вече често сменя тоалети....

# 433
Герииии любовта ще те окрили и ще литнеш Heart Eyes Heart Eyes Joy
така ще да стане, Мац!  Grinning Grinning Grinning Grinning
Мацки да попитам, имали некъде 5 серия преведена на какъвто и да е език, една мацка ми твърди, че там Керим бил казал, че с Кристин са отсядали в хотела, където бяха с Фатмето първоначално в Истанбул и затова тя смята, че с Кристин са били гаджета.  Crossing Arms

Гери отивам да чета обясненията за тази серия , но сигурно толкова подробности няма да има..!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 434
  • Пловдив

Сигурна Керим чака - ето на тая снимка, след банкета в
стаята му - Мерием намиля....Фатмето чака.....

Общи условия

Активация на акаунт