Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 150
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Търся къде може да се гледа ТNT онлайн, но не намирам. ooooh!

# 46
Търся къде може да се гледа ТNT онлайн, но не намирам. ooooh!
Ето тук намерих сайта, http://www.tnttv.com.tr/  newsm10

# 47
Здравейте  и от мен! Поздравления за темата, прекрасна и подробна както винаги  bouquet  Не е истина какъв колектив се заформя, и всичко заради общото дело Wink За новодошлите фенки няма да е никакъв проблем да се ориентират, както беше и при мен. Благодарим!  bouquet
 Искам да попитам дали някой знае, кога и къде могат да се гледат награждаванията в Анталия? Бих искала да ги гледам на живо.

И аз питам от снощи - никой още не ми отговаря... !? newsm78 ooooh! Whistling

Наградите довечера по TNT .

20,15 -минаване по червения килим
21,00 - олфициална церемония по раздаване на наградите

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1343527365838&oid= … 2439&comments

# 48
  • София
Здравейте момичета!

Прекрасно сте оформили новата тема.

Опитах се да гледам 31 еп. целият с б.суб., но в профила на tiigar4ii са изчезнали първите 4 части.

Предполагам, че е станало някакво объркване защото миналата седмица ги гледах.

# 49
# 50
Здравейте  и от мен! Поздравления за темата, прекрасна и подробна както винаги  bouquet  Не е истина какъв колектив се заформя, и всичко заради общото дело Wink За новодошлите фенки няма да е никакъв проблем да се ориентират, както беше и при мен. Благодарим!  bouquet
 Искам да попитам дали някой знае, кога и къде могат да се гледат награждаванията в Анталия? Бих искала да ги гледам на живо.

И аз питам от снощи - никой още не ми отговаря... !? newsm78 ooooh! Whistling

Наградите довечера по TNT .

20,15 -минаване по червения килим
21,00 - олфициална церемония по раздаване на наградите

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1343527365838&oid= … 2439&comments
Много ти благодаря, в турския сайт хич не можах да се ориентирам smile3525

# 51
Здравейте.. Hug

# 52
Добре, а има ли я на живо телевизията!  Thinking Wink

# 53
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Опитах се да гледам 31 еп. целият с б.суб., но в профила на tiigar4ii са изчезнали първите 4 части.

Сега ще видя какво объркване е станало. Аз ги имам на компа - ако нещо е изчезнало - ще го кача.

# 54
  • София
Здравейте момичета!

Сега ще видя какво объркване е станало. Аз ги имам на компа - ако нещо е изчезнало - ще го кача.

Супер си мила!!!

От такива като мен, които постоянно "ровят" по старите серии нямаш почивка.

# 55
  • Пловдив
Да, изчезнали са в космоса - качвам ги отново . търпение. Пълна лудница не важи....

# 56
Здравейте Simple Smile
Благодаря за новата тема и преводите  bouquet  bouquet  bouquet
Неуморни сте Peace
Днес дали ще пуснат трейлър Thinking

# 57
  • Хасково

# 58
  • Пловдив
Качвам и 30 серия четвърта част - тя нямаше превод.
Живи и здрави до половин час нещата ще се оправят.
Riviera я подготви отново.

# 59
Сцената Фатмагюл при лекарката -
Мерием - Хайде, Фатмагюл, влез вътре. Не се страхувай, аз ще стоя тук отвън и ще те чакам.
Фатмагюл влиза.
Лекарката - Добре дошла, Фатмагюл. Защо не седнеш тук?
Ф  - Добре заварила.
Л - Първо искам да ти кажа, че всичко, което си кажем тук ще бъде приклячение и за двете ни. Няма да те питам защо имаш нужда от помощ. За сега ще искам да те опозная добре и да чуя историята ти. Ще се предстваиш ли?
Ф - Аз съм Фатмагюл. На 21 години съм.
Л - И си женена.
Фатмагюл започва да плаче...
Ф - Вечер, преди да заспя, последното нещо за което си мисля е онази вечер. Сутрин, щом си отворя очите, първото нещо за което се сещам и пак това. Понякога и я сънувам също. Искам да избягам, опитвам се да крещя, но от устата ми не излиза и звук.  Понякога за де не сънувам тези кошмари отново, просто не спя. Чакам сутринта, мислейки си за тази нощ.
Л - Вземаш ли някакви лекарства за да спиш?
Фатмагюл покраща глава.
Ф - това е. Постоянно мисля за това. Толкова е лошо, че трябва да живея с това. Много е затормозяващо да изживяваш всичко това. А аз съм принудена да живея. Понякога се съжалявам сама себе си.
Но аз се опитвам да стоя изправена, да съм силна. Опитвам се, но истината е, че немога, не съм толкова силна.
Живея все с "като че ли". Като че ли съм силна. Като че ли съм умна. Като че ли съм амбициозна. Но свъщност не съм. Пезпомащна съм. Безпомощна. И съм уморена. Много уморена.
/Фатмагюл се разплаква./
Ф - ИЗвинете ме.
Л - моля те успокой се. Тук сме само ти и аз. Любопитно ми е, какво мислиш за годеника си? Искаш ли да говориш за него?
/ Фатмагюл прави знак НЕ./
Л - Може би някой друг път ще ми разкажеш за него. Когато поискаш.
Ф - Да говоря за него ме наранява толкова много, колкото като говоря за онази нощ. Защото той ме изостави първи. Бях бясна. Бях много ядосана. Сърцето ми беше разбито.
Но сега, знам , че бях бясна на себе си, че му вярвах. Не съм му ядосана вече. Ядосана съм на себе си, че му вярвах.

Общи условия

Активация на акаунт