Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 276
  • 723
  •   1
Отговори
# 540

sincerita ,мисля , че се поналя , позакръгли..!?  Peace

Така е , но снимката с костюма е от скоро.

На честването на фондацията беше с друго сако , като , че ли...!?  newsm78 newsm78

Пък и той наля в последния месец и половина , два ...!?   newsm78 Joy Joy

Тя Фатмето слабичка и крехка , но както казва Гери  и тя е чок зор характер , сила ще му трябва за нея , да я метне на леглото...!? newsm78 ooooh! Joy

# 541

Гери ,вай, вай , но си е така...!?  ooooh!
             Тези бедра ме наведоха на една мисъл - съседите започнаха ли да харесват по-кльощави или си обичат позакръглени , ако е второто да отиваме , аз вече съм във втората категория...!? Joy Joy Joy Joy
Давай смело напред - не видя ли на наградите какви пищни и разголени дами имаше  Peace
щом е тъй, да ходим заедно, а? Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy

# 542

sincerita ,мисля , че се поналя , позакръгли..!?  Peace

Така е , но снимката с костюма е от скоро.
             На честването на фондацията беше с друго сако , като , че ли...!?  newsm78 newsm78

Пък и той наля в последния месец и половина , два ...!?   newsm78 Joy Joy

Тя Фатмето слабичка и крехка , но както казва Гери  и тя е чок зор характер , сила ще му трябва за нея , да я метне на леглото...!? newsm78 ooooh! Joy

Пак стигаме до това, че е пинчер нинджа. И веднага ми излиза как се метна на Мустафа и го събори.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 543

Тези бедра ме наведоха на една мисъл - съседите започнаха ли да харесват по-кльощави или си обичат позакръглени , ако е второто да отиваме , аз вече съм във втората категория...!? Joy Joy Joy Joy

Давай смело напред - не видя ли на наградите какви пищни и разголени дами имаше  Peace

Събраха ми погледа - огромни и с къси поли...!? Shocked Joy Joy Joy

# 544

щом е тъй, да ходим заедно, а? Blush Blush Blush Joy Joy Joy Joy

В редичка , за поличка и е къде е ...!?  Embarassed Embarassed Joy

# 545

Нелка никога няма да забравя как целува мъж с красиви ръце - тръпки ме побиват , затова толкова харесвам Енгин . Блазе на жената до него.  А бяхме млади  Joy Joy Joy

Ааааа, миличка  Naughty  и на това да сме щастливи - спомени имаме ...!?  Embarassed Embarassed Joy Joy

# 546

Пускам си края на 12 серия и ще започвам  13...!? Peace

Не помня да съм гледала филм така в живота си, а съм  гледала много -  4 , 32, 12, 20, 15,  и пак ми е супер усещането и удоволствието ...!?  Peace

# 547
Аз тъкмо си изгледах 20 серийка, в нея имаше поне 3 момента, в който ме поразпалка тоя Керим. Много го жаля този човек. Ей тва сме жените - видим хубав мъж и нищо друго не ни интересува. Grinning Grinning Grinning

# 548
Хайде тогава да си припомним едни чок татлъсъ моменти !!!

"Много си сладък  много си хубав - баща ти слрдкар ли е ?
Веждите ти черни , очите ти черни - Баща ти въглищар ли е ?"

http://www.youtube.com/watch?v=G5cC1kjqr0k&feature=related

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 01:05 от sincerita

# 549
Синсеритка, направо ме  довърши. Тоя клип по принцип го избягвам, прекалено е хубав!  Grinning Grinning Grinning Grinning Blush Blush

# 550
Синсеритка, направо ме  довърши. Тоя клип по принцип го избягвам, прекалено е хубав!  Grinning Grinning Grinning Grinning Blush Blush

Да се гледа по това време Керим ли , Гери...!? newsm78 Joy Joy

# 551

http://www.youtube.com/watch?v=Nx5QlB0U12Y&feature=feedu

А това ми е фаворита  30 секунди Красота! Blush

# 552

Размазвам се от епизодите с превод ..!?   Embarassed Embarassed Peace

# 553

Гери , по колко пъти си ги гледала мила ...!?  newsm78 Joy Joy

# 554
Последните две са ми на фейвритс, глеткам си ги хич да не е.  Blush Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт