Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 175
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Разговора на Мерием и Фатмагюл, на брега на морето, пиещи кафе -
М - О това кафе е страхотно. Хубаво, че дойдохме тук. Как си? Добре ли си?
Ф - Горе - долу. Когато излязох от кабинета се чувствах като пребита. Все още съм много уморена. Чувствам голяма тежест в себе си. Съзнанието ме препуска насам натам. Чувам гласа си, помня всичко, което казах на лекарката толкова ясно, дори реда, в който и го казах.
М - Казват, че това е е нормално. Всички, които ходят на терапия така казват. Ще се чувстваш така в началото, после всичко ще отмине и ще се почувстваш добре.
Ф - Не мога да повярвам колко свободно говорих. Сякаш внезапно се освободих, сякаш съм чакала този момент. Има толкова много неща, които не съм казала, дори на себе си. Когато всичко излезе, така внезапно, дори аз неможах да повярвам какво мисля.
М - Това означава ли, че хареса докторката, в смисъл имаш и доверие?
Ф - Да
М - хайде да се поразходим малко тогава.

# 61
  • Хасково

# 62
Касандричка, папараците са го напаплила пак нашия Енгин.

# 63

Красота!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64

Фенки, фенкииии... Joy

# 65

Фенки, фенкииии... Joy
Не, че аз ако съм там няма да съм същата. Crazy Joy Joy Joy Joy Ще съм по-зле от японска туристка. Joy Joy Joy Joy

# 66
Човека направо не може да мине, така са го оградили. hahaha

# 67

Kassandra    smile3525

А този малък детайл - ръката му с халката направо е ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • в очите на дъщеря си
Здравейте, някой може ли да даде линк за телевизията , която ще излъчва наградите.

търсих навсякъде , но  никъде не намерих за гледане онлайн

# 69

Колко е доволен, милия, че пак и пипна ръчичката. Пак подскача с поглед.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 70

Мацко ,много ранен час за тази мокра красота - а довечера какво !?! Joy Joy Joy

# 71
Мацко, аз понеже след малко заминавам за вилата и може да нямам време да се включа, та да ви подгрея.  Party

# 72
Ето  линковете за довечера за наградите

http://www.canlitvizle.net/ntv_izleme.php

http://www.bedavacanlitvizle.com/ntv-izle/

Взех ги от темата на Езел!   bouquet

# 73
Мацко, аз понеже след малко заминавам за вилата и може да нямам време да се включа, та да ви подгрея.  Party

Мила , аз с този принудителен престой у дома , покрай малката и мъж в командировка само съм за такива снимки   - ама щом си рекла ... Joy Joy Joy

mimata67  ,много благодаря  bouquet

# 74
Гери  smile3525

Като прочетох разговора при лекарката пак ме сви сърцето
Наш Киримчо бая зор ще види!!!Понакога си казвам ей туй момиче го измъчи , обаче сега като прочетох 21год. и толкова тежък живот ... напълниха ми се очите ............
А като я сложат Фатмето да спи на този  разкрбуцания диван направо издивявам !!!

Общи условия

Активация на акаунт