Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 451
  • 723
  •   2
Отговори
# 315

Много ни е сладко момчето - надявам се да остарява още по-красиво...!? Peace

# 316

Не знам сложихме ли преводи с руски.., ако сте го направили извинете ме !? Hug

Има вградени субтитри...!? Peace

# 317
# 318
                     Да сложа и диалога от подслушването на Муккадес ….

Керим звъни на Мерием:

Мерием: Керим .? Какво има?
Керим: Aло, Abla, Мукаддес подслушва на вратата ти ...
Мерием: Aаааа…!
Керим: Ушите на жената са  залепени на вратата.
Фатмегюлl: Какво става?

Мерием отваря вратата :

Мерием: Муккадес ... Мукаддес  ханъм !
Муккадес: Аз трохите на бисквитките  събирам, точно  под краката ми се разстрошиха…!?
Мерием:  Утре ще ги оберем с прахосмукачката..!?.

На другия ден Керим пита за какво са говорили

Керим:  Снощи за какво разговаряхте ?
Мерием: С кого?
Керим: C  Фатмегюл . Интересното е, че този   разговор, така заинтересова Муккадес ханъм?
Мерием: Не познаваш ли , Мукадес ханъм  ? Тя постоянно държи ушите си залепени на вратата. Любопитно  и е да  види на любовта между двама души тук…!?
Керим: Уффф ..!!

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 03:53 от nelka123

# 319
 Joy Събирала трохите на бисквитките... hahaha голяма фога е тая Муки. Сцената беше много забавна, и Керим с дяволитите пламъчета в очите... Joy

# 320

Нелка   bouquet Ох ,тази Мукадес ,ще ме умори от смях - "трохите на бисквитките събира ..." Joy Joy Joy

# 321

От рускините има разказан анонс  за 33 доста подробен  - кажете ми кой е Салих , защото не мога да се сетя ...!? newsm78

Искате ли да се опитам да превеждам...!?

# 322
Берен винаги е с черна рокля на такива събития.... Heart EyesОще не сме гледала частта с тяхното присъствие Embarassed

# 323
  • Пловдив
Нели, сега ще я добавя там - ще се върна да я допълня - да са на едно място...

# 324
Joy Събирала трохите на бисквитките... hahaha голяма фога е тая Муки. Сцената беше много забавна, и Керим с дяволитите пламъчета в очите... Joy

Така е , тя трябваше да получи за поддържаща роля , невероятна актриса , това е втората и роля...Започнала е на 38 , в сериала е на 40 , без подходящото образование...Просто си е талант...!?
newsm78

# 325

От рускините има разказан анонс  за 33 доста подробен  - кажете ми кой е Салих , защото не мога да се сетя ...!? newsm78

Салих е бащата на Мурат, на Муки първата любов.

# 326
Салих е бащата на Мурат.

# 327

Емили , превеждам от рускините , погледни да не пиша глупости...!? newsm78

# 328

Салих е бащата на Мурат, на Муки първата любов.

Леле момичета , много съм зле , а пия и добавки за паметта...!? :35: Joy Joy

Охххххх , снощи си мислих , че този изчезна .., наистина съм зле вече...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 329
  • Хасково
13 епизод с руски субтитри
http://youtu.be/-hHmh212jvI-1част

Общи условия

Активация на акаунт