Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 321
  • 723
  •   1
Отговори
# 465

Искам да изкажа благодарности на Лакунка , че вгражда и отделя толкова време за да го прави...!? newsm51 newsm51  love001 newsm2

На новите преводачки , които напълно доброволно се включиха   , bunco , Краси , Весела , Иринка , Ladi*T  , правя го от името на всички момичета , съзнаваме , че благодаря е малко.., пращaме Ви добри мисли и Ви пожелаваме само хубави неща да се случват на Вас и Вашите семейства !?  newsm51 newsm51  love001  love001 newsm20 newsm20

И АЗ БЛАГОДАРЯ

# 466

Аз също се присъединявам към благодарностите! Благодаря за услията  bouquet

# 467
  • Пловдив

Момичета сега се сещам , че някой доста назад в темите беше постнал нещо относно развитието на филма - Бащата на Керим ще се появи и ще им помогне да си купят къща .Фатма ще има своя сладкарница . Мукадес и Рахми ще се върнат в родния край , Мерием ще отвори дрогерия ,ще срещне някакъв мъж и щесе омъжи за него . Мустафа и Асу остават заедно и ще имат дете .На края имаше нещо , че Фатма и Керим заминават на почивка и там се очаква истинското им сближаване ...
Спомняте ли си това - дали е фенска фантазия или изтекла от някъде информация !?! Обаче има резон в цялата тази работа.

Това да не е сценарият на Славена....

# 468

Момичета сега се сещам , че някой доста назад в темите беше постнал нещо относно развитието на филма - Бащата на Керим ще се появи и ще им помогне да си купят къща .Фатма ще има своя сладкарница . Мукадес и Рахми ще се върнат в родния край , Мерием ще отвори дрогерия ,ще срещне някакъв мъж и щесе омъжи за него . Мустафа и Асу остават заедно и ще имат дете .На края имаше нещо , че Фатма и Керим заминават на почивка и там се очаква истинското им сближаване ...
Спомняте ли си това - дали е фенска фантазия или изтекла от някъде информация !?! Обаче има резон в цялата тази работа.

Това да не е сценарият на Славена....
Wink Mr. Green
Тази Славена да не е новия сценарист на продуценската къща newsm78

# 469
  • Пловдив
Ти беше....

# 470
Не знам Марианка , беше много на зад , но ми харесва , смислено звучи . Simple Smile За това ви питах спомняте ли си?

# 471
Абе, Мацки, вкоя стая са наще хора, когато Муки извиква Керим при появата на Минюр в трейлъра? В голяма чуденка съм. :thinking:

# 472
Аз го писах  Joy Joy Joy

Благодаря на всички за всичко   bouquet  

Е аз най после съм си у дома.  ura

# 473

Slawena по-добър сценарист от теб няма да намерят . ПЪРВА награда за сценарий е твоя -  smile3501 smile3501 smile3501

# 474
 Heart Eyes Но не ме пратиха в Анталия Crossing Arms,ама аз пак си бях на морето Grinning

# 475
Най-накрая успях Party

Благодаря за инфото,снимките,клипчетата,фрагмана и всички преводи Hug

# 476

Момичета ще изпаднем от първа страница ...!? newsm78

# 477
Абе, Мацки, вкоя стая са наще хора, когато Муки извиква Керим при появата на Минюр в трейлъра? В голяма чуденка съм. :thinking:

Герка , върнах на стоп кадър да гледам - тясна стая , най-напред помислих, че са седнали в кухнята , после видях до нея стена , реших, че не е тя , мацко и аз се чудя...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 478
  • София

Искам да изкажа благодарности на Лакунка , че вгражда и отделя толкова време за да го прави...!? newsm51 newsm51  love001 newsm2

На новите преводачки , които напълно доброволно се включиха   , bunco , Краси , Весела , Иринка , Ladi*T  , правя го от името на всички момичета , съзнаваме , че благодаря е малко.., пращaме Ви добри мисли и Ви пожелаваме само хубави неща да се случват на Вас и Вашите семейства !?  newsm51 newsm51  love001  love001 newsm20 newsm20

Момичета имате моите адмирации и поклон за труда, който полагате.

Без Вас сериала няма да ни оказва толкова въздействие.

ЧОК ТЕШЕКРЮДЪРЪМ!!!

# 479
  • Пловдив

Като гледам - от вратата директно - в коя стая се вижда - кухнята или на Мерием...

Общи условия

Активация на акаунт