Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 289
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
# 511

И на хубавото момиче да се насладим...!? Peace

# 512
# 513
Нелка, уби ме, дойде ред на устните. Те не са малки, но наистина на моменти все едно ги няма. Въпроса е кога аджеба ще ги използва по предназначение - за цИлуФка? kiss

# 514

Как я гледа само...!?  newsm78 newsm78 newsm78

Искам да видя жената ,която обича как я гледа...!?   Такива снимки ако папараците успеят да направят  - интересно ми е нея как я гледа ..., жената в която е влюбен в реалния  живот.!?  Shocked Shocked Shocked :shock:newsm78 newsm78

# 515
Нелка, уби ме, дойде ред на устните. Те не са малки, но наистина на моменти все едно ги няма. Въпроса е кога аджеба ще ги използва по предназначение - за цИлуФка? kiss

Понякога снимките ме  изненадват - той наистина има хубави устни.., как успява да ги крие при емоции...!? newsm78

Гери , на онази снимка дето е заспал голичък до мацката  виж какви са му хубави  и устните и ръцете ... !?  Можеш ли да затвориш очи и да си го представиш до теб , няма да се налага да скачаш...!? ooooh! Joy Joy Joy

# 516

Понякога снимките ме  изненадват - той наистина има хубави устни.., как успява да ги крие при емоции...!? newsm78

Гери , на онази снимка дето е заспал голичък до мацката  виж какви са му хубави  и устните и ръцете ... !?  Можеш ли да затвориш очи и да си го представиш до теб , няма да се налага да скачаш...!? ooooh! Joy Joy Joy
А не, Нелка, аз си държа на физическия контакт, въображинето така или иначе немога да го спра, то си ми върви нон стоп.   Wink Wink WinkCrazy Crazy Blush Blush Blush Blush Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 517

Само един мъж ме е гледал така в живота ми , но аз "патка" ..!? newsm78 ooooh!   От къде да знам , че не всички умеят да  те галят с поглед и като се появиш пред него очите им да  грейват..!? newsm78 ooooh!

Само мъже със самочувствие , не се срамуват да показват чувствата си толкова явно  пред теб и пред околните...!? Peace Peace Peace

# 518

За такава целувка с Фатмето доста ще почакаме .

# 519

И какъвто е голям и едър , ако прегърне Берен тя ще се загуби в прегръдката му..,  затова обичам високи и едри мъже.., до тях се чувстваш малка и "спокойна"..!? Naughty

# 520

Синсеритка , ти пък винаги ме изненадваш - от къде ги имаш тези "запаси" с негови целувки...!?  Преди една седмица ти ли сложи онова клипче , дето една яка кака го беше "яхнала" , леле той как я целуваше...!?  newsm78 ooooh! Тогава пак се втрещих - наказват ЗП , то там нищо нямаше сравнено с това , което видях там на него...!? newsm78

Дали си легнаха непълнолетните .., не смея да напиша какво мисля .!? newsm78

# 521

Нелка не бях аз , но ето ти снимка .

http://img87.imageshack.us/img87/7533/musti2.jpg

# 522
            Само един мъж ме е гледал така в живота ми , но аз "патка" ..!? newsm78 ooooh!   От къде да знам , че не всички умеят да  те галят с поглед и като се появиш пред него очите им да  грейват..!? newsm78 ooooh!

Само мъже със самочувствие , не се срамуват да показват чувствата си толкова явно  пред теб и пред околните...!? Peace Peace Peace
Мойто мило така ме гледа. Аз затова си го обичам толкова, затова и защото ме търпи /аз съм малко Чок зор характер  Laughing Laughing/.

# 523
Малиии, кога ще ги видим нии тез рабти у нашия филм?!  Blush Blush Grinning Grinning Grinning Grinning

# 524

Синсеритка , ти пък винаги ме изненадваш - от къде ги имаш тези "запаси" с негови целувки...!?  Преди една седмица ти ли сложи онова клипче , дето една яка кака го беше "яхнала" , леле той как я целуваше...!?  newsm78 ooooh! Тогава пак се втрещих - наказват ЗП , то там нищо нямаше сравнено с това , което видях там на него...!? newsm78

Дали си легнаха непълнолетните .., не смея да напиша какво мисля .!? newsm78

Нелка никога няма да забравя как целува мъж с красиви ръце - тръпки ме побиват , затова толкова харесвам Енгин . Блазе на жената до него.  А бяхме млади  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт