Частни детски градини София 3

• 71 700
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
борово,бъкстон?цена до 500 лв.четох четох само се обърках-мария магдалена,мериланд и ощенещо беше ми се запечатъха-лични добри впечатления от някоя за този район детска градина-благодаря

Ние посещаваме "Алфиета" и сме много доволни. Имат много разнообразна и интересна за децата програма. Водят ги на плуване два пъти седмично, а всеки петък на различни места: Витоша, зоопарка и др. За всички, които са в южните райони е удобно, близо до Джъмбо и Била.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 01:05 от vanndann

# 496
  • София/Русе
Ваннданн, може ли няколко въпроса ? Каква е таксата в този детски център ? Плуването къде се прави и как се пътува до там ? И място за игра навън има ли, според програмата виждам, че няма предвидено време за занимания на открито освен петък понякога  newsm78 Благодаря.

# 497
Ваннданн, може ли няколко въпроса ? Каква е таксата в този детски център ? Плуването къде се прави и как се пътува до там ? И място за игра навън има ли, според програмата виждам, че няма предвидено време за занимания на открито освен петък понякога  newsm78 Благодаря.

До 16 септ. сме записани на полудневна, но след това ще пробваме по цял ден. Питах за таксата за цял ден и ми казаха, че е 490 лв на месец , включва всичко храна, плуване и разходките в петък. Плуват в басейн на десетина минути пеша от детския център, много сме доволни от треньора. През студените дни ще ги карат с бусче. Спортната програма е изцяло на открито, имат и свободни игри, като ги водят навън да играят или в детските площадки зад блока, или отпред пред самия център.

# 498
Живеем в р-н Възраждане и няма никакви ЧДГ на близо. Иначе около нас е пълно с детски парти центрове и нито една забавачка. В района има много къщи с дворчета, но явно на никой не му се занимава с детска градина.
Това, което открих като най-изгодно и най-близо до нас:
Детски парти клуб "Елмо"   ул. Пиротска 139 (до пазара Димитър Петков)
Детски център Съни ул. Искър № 73

Мiss Piggy,мога да ти предложа нашата Simple Smile -www.slaveiche.com  -това е ъгъла на бул.Левски и Дондуков

# 499
[quote author=miss piggy link=topic=580610.msg19633700#msg19633700 date=1315035447
Живеем в р-н Възраждане и няма никакви ЧДГ на близо. Иначе около нас е пълно с детски парти центрове и нито една забавачка. В района има много къщи с дворчета, но явно на никой не му се занимава с детска градина.

Miss Piggy,мога да ти предложа нашата Simple Smile- www.slaveiche.com- това е ъгъла на бул.Левски и Дондуков

# 500
  • София
Irene, наистина в и около центъра има някакво количество къщи, които се дават под наем, но за да се направи детска не трябва ли сградата да се води с "променен статут" и изрично някъде да става ясно, че е "позволено" да се ползва за детска градина... Чувала съм, че процедурата била много тегава... интересувам се от въпроса...

# 501
И аз да кажа, че сме супер доволни от Алфиета. Ние живеем в Лагера и ни е малко далече, но определено си заслужава. От два месеца ходи там Марти - на половин ден, понякога цял, като започнахме основно заради плуването, но после продължихме и с другите дни и ателиета.

С плуването за този период има огромен прогрес - върнахме се от морето преди дни, а там плуваше (и се предвижваше) само с раменки, което за тригодишно дете за мен си е постижение.

Отделно всеки ден имат страхотни арт занимания, игри, танци.

Най важното е, че всичко се прави с много любов - синът ми е влюбен в едната от учителките - кака Лидка, която е и собственик там. Доколкото знам от есента предвижда много нови занимания - йога, забавна музика и подобни.

# 502
  • София
Мiss Piggy,мога да ти предложа нашата Simple Smile -www.slaveiche.com  -това е ъгъла на бул.Левски и Дондуков
Това, което видях в сайта ми хареса. Като се приберем в София ще отида да я разгледам и да се запозная с учителките.
При избор на ДГ имам два основни критерия.
Първият е хигиената.
Вторият е да ми хареса персонала. Тук не ме интересуват фризурите и тоалетите, а отношението към децата.
Разбира се и местоположението е от значение.

# 503
Stelfy,промяната на статута е задължителна,с това се започва.Що се отнася до процедурата-"тегава" е много меко казано,на мен ми отне точно 1 година ваденето на лиценз,честно казано ако знаех,че е чак толкова зле може би щях да мина на вариант детски център.

# 504
  • София
Ехо, момичета хубава ви е темичката и определено помага на "начинаещите" Simple Smile Ние за сега сме на вариант родителски кооператив, но понеже срещаме разни трудности и реших да се разровя да имам и резервен вариант. Та четейки ви и ровейки по сайтове открих Целодневен детски център "Весели хлапета" в Борово е. И отидох да видя как е, ами останах приятно очарована, чистичко, подредено и една тиха и спокойна жена ме посрещна, беше към 18h и беше останало само едно детенце, което очакваше майка си да дойде да го вземе. Даваше вд на много привързано към жената. Таксата им с храната е 350лв. Нямат двор, но пък имат оградена тераса на която ги извеждат. По принцип на мен и замисъла ми е да е на половин ден, така че това не ме притеснява. Но ми казаха, че почти всички дечица са им приети в ясла и имат само 2 нови и ако не дойдат още ще бъдат принудени да затворят. Та просто реших да споделя с вас, ако някой проявява интерес, струва ми се, че мястото си заслужава.

# 505
И на мен ми хареса Алфиета. За до 5г. не е лошо обаче виждам, че нямат учебни занимания.

# 506
  • София
Irene, мерси за споделеното Simple Smile

А аз вижте на каква градина попаднах - http://tuti-bg.com/
Много е красива, интериор и всичко...и двора им е стахотен...

# 507
Аз ще отида до тези Весели хлапета, много ми е удобно, а в района положението с градините е трагично просто. Благодаря за информацията!   bouquet

# 508

Точно щях да питам дали някой има впечатление от тази детска градина .... говорили им били само на английски - това ме вълнува  Flutter

# 509

Точно щях да питам дали някой има впечатление от тази детска градина .... говорили им били само на английски - това ме вълнува  Flutter

Преди години бяха една от силните частни градини. После изведнъж затвориха. Скоро писах за тях в блога си http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2011/07/blog-post_1288.html
Ползваха се с добро име.  Нямам представа как са сега, но от брошурата и сайта изглежда доста добре градината. Преди повече приличаше на общинска и не ме впечатлиха.

Общи условия

Активация на акаунт