3MSC или с други думи един страхотен испански филм

• 85 419
  • 704
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ахахахха silveto_ Hug И на мен ми се иска!

# 376
добро утро!

# 377
# 378
Страхотна фото сесия...Мариоо esto perfecto! както казва приятелката му Grinning

# 379
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте дами не ми остава много време да наминавам,но днес изчетох всичко по темата от началото до края,искам да благодаря на мацките,които качват снимки ,клипчета и инфо и само да ви споделя,че вече загубих бройката на гледанията от мое име на филма..........обожавам го и всеки път запомням по нещо ново,нещо красиво,нещо между двама истински влюбени

И забравих да ви се похваля-усилено уча Испански-не че ще го науча перфектно,но така или иначе мечтата ми е да живея там и сигурно ще го усъвършенствам някой ден...

# 380
  • España (Плевен)
Момичета...  остават 73 дни!   Peace

# 381
Момичета, в момента го дават по Cinemax. Толкова се развълнувах. Аз го хванах когато вече беще започнал. Ще го дават и утре, 15.04. от 11:25. Точно на Великден, ама...
И субтитрите според мен са различни. Всъщност почти сигурна съм, защото тези на Марита ги знам на изуст.
Simple Smile

# 382
Ей, не съм знаела, че са го давали по телевизията. Много щеше да ми е интересно да го изгледам и така, особено и за да си сравня субтитрите Simple Smile

Христос Воскресе!

Hug Hug

# 383
  • София
Момичета,коментарите ви много ме "запалиха" по този филм и ужасно много искам да го гледам.Линковете,дадени на първа страница обаче,не са активни (поне при мен).Когато ги отварям ми излиза някакво съобщение FBI Anti-Piracy Warning и до там.Намерих някакъв друг торент с този филм,но пък без субтитри.Може ли някоя от вас да ми даде активен линк,от които да си сваля филма,но да има и субтитри,моля.

# 384
# 385
Да, за съжаление първа страница не може да се редактира, а megaupload е спрян и не функционира, а когато създавах темата филмът го нямаше в замунда и като цяло от линковете на първа страница не може нищо да се свали и не мога и да оправя съдържанието с по-актуално. Simple Smile

# 386
  • София
Много ви благодаря,момичета!!!Нямам търпение да се свали и да го гледам.Ще споделя впечатления,които съм сигурна ще са страхотни!  Hug

# 387
Здравейте и от мен момичета.Надявам се Великденските празници да са били приятни за всички вас.Искам да ви споделя нещо .След дълго колебание и три седмична почивка реших да гледам този невероятен филм отново.Почуствах се така все едно го гледам за първи път,изпитах същите емоции и въпреки че познавам съдържанието на филма откривам всеки път нещо ново.Няма друг филм който бих могла да изгледам няколко пъти с един и същ интерес.ФЕНОМЕНАЛЕН Е!

# 388
Момичета имам хубава новина днес в 16:00 ще излезе трейлъра на Искам  теб Simple Smile

# 389
Е, че той нали излезе? Тука се пусна вече един трейлър. Нов ли ще има?

Общи условия

Активация на акаунт