3MSC или с други думи един страхотен испански филм

• 85 372
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
Сигурна съм, че ще се чака поне няколко месеца преди да излезе в интернет. Обикновено като пуснат двд-то, но може и по-рано да се появи отнякъде.

# 91
dano da se poqvi po rano zashtoto mnogo xora sme neturpelivi  Rolling Eyes

# 92
момичета полудях по този филм чудя се дали наистина има такава любов и ако има защо ме е подминала?

# 93
Не знам дали има, ама знам, че съм готова да зарежа всичко заради образа на Аче, с визията на Аче и всичко му Simple Smile Развеждам се на мига Laughing Химията между Марио(Аче) и Мария(Баби) е уникална. Вече няма да го пускам тоя филм, че по няколко дни съм нервна и само рева след него и се карам с околните. Много се вкарвам в него.

# 94
Не знам дали има, ама знам, че съм готова да зарежа всичко заради образа на Аче, с визията на Аче и всичко му Simple Smile Развеждам се на мига Laughing Химията между Марио(Аче) и Мария(Баби) е уникална. Вече няма да го пускам тоя филм, че по няколко дни съм нервна и само рева след него и се карам с околните. Много се вкарвам в него.
Същата работа...направо все едно ми го изсмука от главата !  #Crazy

# 95
Абе аз и заради Марио съм готова да зарежа всичко Laughing
На мен пък не ми действа така, положително ми влияе със сигурност

# 96
За една такава усмивка и аз давам всичко.А относно филма след като го гледам хем ми става едно такова хубаво хем се депресирвам,че им толкова красиви неща които едва ли ще усетя някога....

# 97
Ами гласувайте за любимия ви Марио Касас тук:

http://www.antena3.com/programas/espejo-publico/noticias/comienz … 012011200055.html

Номиниран е за наградата на Espejo Publico за бързото му израстване като актьор и превръщането му в "Златното момче" на испанското кино.

Иначе за филма - толкова пъти съм го казвала вече.. уникален е. Няма толкова емоционален филм просто. Така не знам дали съм се вълнувала на друг филм изобщо.

# 98
Ето малко клюки за Мария Валверде и Марио Касас. Още са си заедно и много щастливи, тя казва, че той е перфектният мъж:

http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/maria-valve … 012011700013.html

# 99
айде да излиза вече филмааа

# 100
  • España (Плевен)
Малко снимчици за TENGO GANAS DE TI   Peace 

# 101
  • España (Плевен)

# 102
  • España (Плевен)
Tengo Ganas de Ti  -  фен страницата във Фейсбук

# 103
Eх,няма ли поне вече трейлър към филма?Знае ли се кога трябва да излезе?

# 104
Ама как съм я изпуснала тази тема?!  Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт