3MSC или с други думи един страхотен испански филм

• 85 413
  • 704
  •   1
Отговори
# 540
Когато питах в киното за прожекция на филма в България ми отговориха, че с испанското кино и изцяло европейското не работят,така че трябва да чакаме замунда.....

# 541
Да се запиша и аз да следя филма Simple Smile

# 542
Голям ужас,така да го чаках ,а той да няма разпространител за България.Аз питах Cinema cyti и това ми казаха.
А в онлайн сайтовете не ги ли пускат по-раничко?

# 543
3 дена го тарсих.извинете ме за правописа,свикнала сам на латиница.качеството е разбираемо,но за хора като мен които барзат е добре.типично за испансите от всичко правят трагедиа.абе,не сварши чак толкова лошо.....оставям адрес кадето може да го гледате,стига да разбирате испански....абе и без него може,за нетрапеливите.

login07.com

дано сам помогнала малко Wink

# 544
Добро утро  Simple Smile
Дани, нищо не ми тръгва на мен? Има ли го наистина?

# 545

опитай така ... или не ти тръгва в самият сайт?

# 546
Изгледах го  Party Много ме е яд, че не разбирам испански  Crossing Arms Шефа, ако разбере, че по време на работа гледам филм...  ooooh! Ама не се стърпях, айде ще коментираме като го гледат всички  Peace Дано само скоро да излезе със суб  Praynig

# 547
  • España (Плевен)

опитай така ... или не ти тръгва в самият сайт?
  На мен не ми тръгва в самия сайт...   Sad Sad Sad Sad

# 548
Току що влязох пак, махнали са го от сайта, май  Thinking

# 549
  • España (Плевен)
 smile3515 smile3515 smile3515   ееее, какъв късмет имам само.. 

# 550
Няма как да се задържи дълго този филм качен някъде. Веднага щом го усетят ще го махнат...

# 551
Филмът си е в сайта, аз го гледам от сутринта, прекъснах за няколко часа, сега продължавам отново.  Peace

# 552
  • До морето :)
И на мен ми тръгва филма Simple Smile

# 553
И на мен ми тръгва, но бавно. А и качеството е ужасно, но и на това се радвам. Утре ще го гледам,ако имам повече време от днес.

# 554
  • До морето :)
Аз лично ще изчакам първо субтитрите и тогава ще гледам, че сега само ще си разваля кефа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт