Любители на котки - тема 50

• 45 970
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да е жив и здрав Рижко! И много да слуша  Wink.  newsm59

Иначе е много подходящо да сложиш леглото му на главата си, а той в него  hahaha. Представих си как би изглеждала подобна картина  Joy Joy Joy. Все пак ако го сложиш близо до отоплителен уред съм сигурна, че само там ще спи  Grinning.

А нали нослетата са им грапави,нашето половината е съвсем гладко,явно от удара се е порязала в щората newsm78. Дали ще стане пак грапав или ще си остане така newsm78

Ако е малко ще се възстанови. На Мъро преди години му липсваше частица (точно както описваш - стоеше гладко), а сега изобщо не личи къде е било.

Бързо възстановяване на всички болни котета!  Hug

П.П. Цял следобед се мъча да си спомня по какъв случай На Мъро му липсваше част от носа, но най-накрая се сетих  Laughing. При едно от пътуванията, от страх се беше заврял под седалката на Ладата и с пружините, които я държат му бяхме прищипали носа  ooooh!. Тогава се наложи да махнем цялата седалка, за да го извадим  ooooh!. Добре, че сегашните коли са с по-малко разстояние, защото пак се е опитвал, но дебелото му дупе пречи  hahaha.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 17:48 от Тaня67

# 241
Честито на Рожко!

Дивачката и с упойка си е дивачка  smile3511! Маца още се клатушка като пияна, но е цвете, в сравнение с това от преди 3 часа. Голяма мъка изживяхме - тръгва, а не може да движи задните лапички, пада, влачи се по корем / по операцията / и реве! Гушках я и я носих като бебе. Сега поне се държи изправена, дори започна да се качва по дивана. Дано се оправи.

# 242
  • Варна
Честит Рожден Ден на Рижко!
Гуш на всички болни мацета. Hug Бързо да се възстановяват и да почват пак с игрите и  белите!  Simple Smile

# 243
  • тъгата в мен
Димитраки определено вече си е същия. Търчи из стаите, изляга се на балкона и гони мухи и гълъби .Тоалетната му изобщо не мирише.
Бързо да се оправят болните котачета Hug

# 244
Момичета, току що се върнах от клиниката. Лъкчо е много добре миличката. Като й казах Лъки и като се надигна  newsm51 Милата с фунийка на главата и й видях очичките отново живи и с големи зеници и радостна, че ме вижда. Погалих я и тя взе да мърка. Вече се чувства добре, но я оставихме и тази нощ. Биха й антибиотик, смениха и лепенката на абоката, понеже й беше отекла лапичката. И даже се движеше. Разрезът й е големичък, но ще се възстанови. Успокоих се вече. Щастлива съм и съм много, ама много благодарна на Бог. На лекарите в 101 любимци също. Дано не прозвучи като реклама, но когато човек иска да изкаже благодарност го прави без да се замисля.
Пожелавам успех на Маца и бъъъързо възстановяване. Мерси момичета за съчувствието и хубавите пожелания към любимото същество. Целувки и поздрави от нас   bouquet

П.С Честит празник на рожденника  Hug

# 245
Милите Маца и Лъки - да се оправят бързо момичетата  Hug

Добре, че сте реагирали навреме. На мен преди години котката ми не успя да се пребори, твърде дълго бяха престояли мъртвите плодове.

Дъждовно време, не й давай да се катери още или направи импровизирани стълбички от възглавнички, или нещо подобно.

Честит  празник на Рижко! Да е част от живота ви и да ви радва дълги години!  nbirthday

# 246
Ох горките котета, дано се оправят бързо!

Проблемът с гнойта в матката се нарича ендометрит. Представлява остра инфекция на матката, при която матката се пълни с гной, гнойта се просмуква през нея и навлиза в кръвта, което води до смърт ако матката не се отстрани спешно. Засяга котки които не са кастрирани, или които са частично кастрирани (премахнати яйчници но оставена матка). Може да се случи както на котки, които не са раждали никога, така и на котки които са. Това е доста сериозна причина за кастрирането на женските котки, така че ако някой все още се колебае, да си помисли за този риск  Sad

Също така не забравяйте че котките съзряват и започват да се разгонват много рано - на по 4-5 месеца понякога - така че "дори нямаше и годинка" не означава че не може да забременее! От 4-5 месеца нагоре, вече си е напълно възможно, така че ако ще отлагате кастрацията за по-късно или отказвате напълно, имайте предвид че ако котката излиза навън след 5-месечна възраст, е много вероятно да забременее!

Честит рожден ден на Рижко! Една хубава новина насред лошите, да е жив и здрав!

# 247
Маца спа цяла нощ. Събуди се за малко, облиза се,  и пак заспа. Не иска нито вода, нито храна. Това нормално ли е?

# 248
  • Варна
Нормално е.

# 249
Не бях влизала два дни в темата и то какво станало- много болни маци, много нещо! Бързо да се оправят и да забравят за случките!!! Praynig Praynig Praynig

Честит Рожден ден на рижко на патерици!!! Много години да радва стопаните си!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 250
Добро утро.С малко закъснение честит рожден ден На Рижко  newsm59.Стискам палци Маца и Лъки да се възстановят бързо.

# 251
Да се оправят всички маци и мацковци  Hug

# 252
  • Кюстендил
Бързо да оздравяват болните маци Hug

Наш Мъркачев още го тресат хормоните и продължава да се опитва да се възползва от ръката ми сексуално ooooh! Но поне не маркира и определено тоалетната му не мирише смъртъносно вече Simple Smile

# 253
Ние сме добре,нищо ни няма на главата PeaceСамо с одрания нос се разминахме Mr. Green

Обаче имаме друг проблем ooooh! Все по-трудно ми е да извеждам Белла навън,едва я занесох до кабинета днес ooooh!Колкото повече расте става все по-страхлива.Не мога да я държа,драска,хапе и гледа някъде да се навре.В клетка е още по-зле - блъска се в решетките и мяука истерично.
Как да я успокоя???Като стане време да я водя на преглед и ми се реве направо, така се притеснявам да не и стане нещо от страх Tired

# 254
Tia_e, това си е индивидуално за всяко животно. Нашата едната маца е такава, за разлика от другите - те са големи непукисти, дори като ги водихме на изложбата си стояха и си спяха в клетките въпреки многото хора, деца и пръсти, промушващи се и пипащи ги в клетката Naughty Може за ваксини и контролни прегледи да викате доктора на домашно посещение. Нашият ветеринар например е идвал като сме го викали и то дори в след работно време, което е и по-удобно за нас, защото иначе някой от нас трябва да отсъства от работа.

Общи условия

Активация на акаунт