Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е ветеринарната клиника "Доверие" в София?
Какви са някои симптоми след кастрация на котка?
Какви са някои предпазни мерки след кастрация на котка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е ветеринарната клиника "Доверие" в София?
-
Какви са някои симптоми след кастрация на котка?
-
Какви са някои предпазни мерки след кастрация на котка?
-
Как да се справим с котенцата, родени в офис сграда и страхуващи се от коли?
-
Защо е важно да се кастрират котките, дори ако са бременни?
. 
. Представих си как би изглеждала подобна картина
.
. Дали ще стане пак грапав или ще си остане така 
. Тогава се наложи да махнем цялата седалка, за да го извадим
! Маца още се клатушка като пияна, но е цвете, в сравнение с това от преди 3 часа. Голяма мъка изживяхме - тръгва, а не може да движи задните лапички, пада, влачи се по корем / по операцията / и реве! Гушках я и я носих като бебе. Сега поне се държи изправена, дори започна да се качва по дивана. Дано се оправи.
Милата с фунийка на главата и й видях очичките отново живи и с големи зеници и радостна, че ме вижда. Погалих я и тя взе да мърка. Вече се чувства добре, но я оставихме и тази нощ. Биха й антибиотик, смениха и лепенката на абоката, понеже й беше отекла лапичката. И даже се движеше. Разрезът й е големичък, но ще се възстанови. Успокоих се вече. Щастлива съм и съм много, ама много благодарна на Бог. На лекарите в 101 любимци също. Дано не прозвучи като реклама, но когато човек иска да изкаже благодарност го прави без да се замисля.

Само с одрания нос се разминахме
Може за ваксини и контролни прегледи да викате доктора на домашно посещение. Нашият ветеринар например е идвал като сме го викали и то дори в след работно време, което е и по-удобно за нас, защото иначе някой от нас трябва да отсъства от работа.