Любители на котки - тема 50

• 45 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Кюстендил
ganbg, на Петърчо Грис сякаш най му подхожда Laughing Голям е бонбон Hug

# 616
Честит рожден ден на Чарли    bouquet
Бързо оздравяване на болните котета.
Цистита наистина е неприятно и болезнено нещо. Рижко като имаше цистит милия също много го мъчи доктора докато го прегледа. Въпреки че др. Кънев му говори потоянно, успокоява го прегледа си е болезнен и то много. Дано бързо да отминава лошото.
Виждам и един но бонбон - Грис ми харесва.  Heart Eyes

Да ви кажа мойто говедо като какъв ловджия се изяви тая вечер.
Излезе на терасата и си улови някакво голямо летящо нещо. Май комар от тези огромните беше. Хвана го и влезе вътре и ми ги пусна в краката съвсем жив. Толкова гордо излъчване имаше милия ама аз нали откачам от всякакви гадни насекоми и хич не оцених улова му.   Joy

# 617
Да ви кажа мойто говедо като какъв ловджия се изяви тая вечер.
Излезе на терасата и си улови някакво голямо летящо нещо. Май комар от тези огромните беше. Хвана го и влезе вътре и ми ги пусна в краката съвсем жив. Толкова гордо излъчване имаше милия ама аз нали откачам от всякакви гадни насекоми и хич не оцених улова му.   Joy
Joy Joy Joy

# 618
Не мога да не споделя просто, смях се със сълзи :

# 619
Киара, Лъки е много добре, вчера видях 3 бълхи и ги убих, а преди малко сложих капки за обезпаразитяване. Много чудно откъде ли да тези бълхи? Може би от мъжо  Laughing , не че той има, но ходи да храни кучето ни, което живее навън, кавказка е и със сигурност не е обезпаразитяван и има много бълхи  hahaha
А удебеленията са от вътршните шевове. Нашата операция беше много голяма. Секцио плюс кастрация. Сега се възстановпва, много играе, яде и дано винаги да е така.
Петърчо е уникалееееееееееен !  Heart Eyes

# 620
Маца вече е напълно възстановена след операцията. Не само това, но стана по-голяма звярка  smile3511! Направо 'проговори'. Когато някой се прибере го посреща и започва да му се кара. Яде с невероятен апетит, скоро ще трябва да мине на диета. Когато е на кеф е страшно любвеобилна, мъркаща и глезеща се.

Ето това е вчерашната и следобедна дрямка на балкона:

А тук си е награбила едно перо от голяма кокошка / паун /, с което подивя:

# 621
  • Варна
Таня,
Кебапчето е трогнато, че се сети за него Hug На 31 май му беше рождения ден, но съм много крива тези дни и пропуснах да почерпя Crazy Ето с малко закъснение:

Браво на Маца Hug
Теичка, удебеляванията са нормални, на Ленчето и се получи едно подуване като балонче под долния край на шева на втория ден след операцията. Аз откачих от притеснение и ги изстрелях с мъжа ми при доктора, той ги успокоил, че е нормално да се получават такива неща, точно защото шевовете са няколко и се наместват. Вече няма следа от разреза Simple Smile

# 622
Месечинке да ти е жива и здрава Кетя и с Ленчето много да те радват newsm59  bigdance2  Gift

# 623
  • На небето
Момичета препоръчайте ми четка за късокосместа котка, но не за сресване, а за махане на косми. Моя хубостник много се скуби.

# 624
Мишо е на скенер, стискайте палци...направи 2 пристъпа от снощи Cry

# 625
Стискам палци за Мишо,дано всичко е наред? Praynig

# 626
  • Варна
Стискам палци fingerscrossed Пиши какво е станало.

# 627
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Praynig  за Мишо  Hug

# 628
# 629
Честит рожден ден на Кетишонка   bigdance2  ura  ura newsm59 newsm59

Силно стискам палци за бързо оздравяване на Мишо!!!

Общи условия

Активация на акаунт