Любители на котки - тема 50

• 45 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
 Hug Браво зодия ! Сигурни бяхме, че ще оцелее   bouquet

# 661
Топъл дъжд, добре, че сте се намерили с Кети, за да получи адекватни грижи. И според мен не мърка, защото е стресирана от раздялата ви. Ако имаш възможност, си я вземи с теб следващия път, тъкмо ще ти прави компания  Hug

Зодия, късмет на малкия боец да се оправи напълно!

Таня, къде го намери този шестопръст сладур ... смешко  Heart Eyes

Ние си имаме нова приемна дама - Коко, двойничка на Цингарела. Тези дни ще я покажа.

# 662
Малките Грейсита Simple Smile 3 седмици

# 663
zodiq   Flowers Four Leaf Clover
mariola , много са сладички мъниците... Heart Eyes
Тaня67, котенцето наистина е бонбонче Hug

# 664
благодаря

# 665
Теичка, Kikaha1, Дидитка много благодаря за отговорите!

Ще пробвам да срежа връхчетата на ноктите да видим как ще е, иначе облепих вратата с безцветно тиксо, но си е грозничко - временно ще седи така, после ще видим как ще се оправяме.
Гледах по интернет разни силиконови предпазители за нокти, но не съм сигурна в тях, дали ще ги издържи изобщо:

http://ohsassy.com/stuff/softclaws/

А пък с тях писанчо няма как да се бие и защитава, все пак си е външен и има контакти с други екземпляри - понякога доста е буен и си идва с рани.

# 666
А пък с тях писанчо няма как да се бие и защитава, все пак си е външен и има контакти с други екземпляри - понякога доста е буен и си идва с рани.
Предполагам не е кастриран значи? Кастрираните котараци не скитосват толкова и не влизат в битки с други както некастрираните, защото вече не са конкуренция и не се бият за мацки. Мен би ме притеснявало котката ми да си идва с рани... Те така и очите могат да си извадят (колко еднооки котараци има на село, точно от битки помежду си). Така че ако не е кастриран, можеш да обмислиш и този вариант - при мъжките е лека операцията и се възстановяват бързо. Иначе дори само връхчетата на ноктите да му резнеш, не би трябвало да може да дере вратата повече. Само трябва да продължаваш периодично да ги подрязваш, на около две седмици, защото те си израстват пак.

# 667
Няколко нови снимки на Бени и Сесил и компания...  Grinning http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/?saved=1

# 668
Да благодаря на Теичка и Елиас за отговорите за аспарагуса и котките. Ето снимка на въпросния аспарагус. Да му се невиди все още го гледа заканително, но май се отказа да го яде. Сигурно му боде. Rolling Eyes

Редактирам се... Боже какво сиво семейство. Страхотни са.

# 669
за аспарагуса и котките. Ето снимка на въпросния аспарагус. Да му се невиди все още го гледа заканително, но май се отказа да го яде. Сигурно му боде. Rolling Eyes
Stefka.b.k на предната страница съм пуснала информация за растенията и котките, за аспарагуса имаше това:
Растения, предизвикващи повръщане, диария, спазми, болки в стомаха, сърдечна, бъбречна и белодробна недостатъчност:  аспарагус

# 670
Дааа, Lumikki, надявах се, че има разни видове аспарагус и затова рекох да го покажа. Добре де сега... и всичко това на котките им се получава ако... го ядат нали? Нашият май се отказа вече. Както казах по-горе, все още го обследва с поглед, но не яде. Но ще го махна.

# 671
Дааа, Lumikki, надявах се, че има разни видове аспарагус и затова рекох да го покажа. Добре де сега... и всичко това на котките им се получава ако... го ядат нали? Нашият май се отказа вече. Както казах по-горе, все още го обследва с поглед, но не яде. Но ще го махна.
Предполагам, че просто става въпрос за тежка реакция, аз от вчера търся една много хубава статия за котките и цветята, но за сега не я откривам. Като намеря ще я пусна. За сега може би е най-добре да го преместиш  цветето някъде, където не може да го стигне.

# 672
Олеле, Мариола, божествени са! Първата снимка е разкош!

Теди, много идейни снимки  ... какво безстрашно мишленце  Laughing

# 673
  • България
mariola много са сладки писанките!
да ви покажа гръцки котанки живеещи на плажа

# 674
Много са сладички малките котенца  Hug Flutter
Момичетаааа, аз искам съвет... Лъкита всеки ден към 5-6 става и се започва една физзарядка от която се будим с мъжо, и той я преследва с цел да й качи един як бой. Не може да я хване, започвам да я гоня аз, пак същото...  smile3544  Заключих я в банята, а тя започна да драпа, а след това да мяука. Е скъса ми нервите, отворих й и с една джапанка  fight  И тя влезе със засилка в хола, взе да тича, да прескача леглото, където спеше мъжо  Shocked  След това се скри под масата, аз легнах и явно се беше уморила, та накрая и тя легна. Притеснява ме това,че ако прави така всяка сутрин мъжо ще я набие, а той я удря по-силно от мен и на мен ми става жал. Караме се постоянно и не знам какво да правя. Дайте ми съвет...  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт