Любители на котки - тема 50

• 45 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Вижте ми диването какво е изобретателно, изкарал си е чаршафче от торбата и си го е постелил на плочките в коридора, за да не му е студено на дупето:

# 676
Момичетаааа, аз искам съвет... Лъкита всеки ден към 5-6 става и се започва една физзарядка от която се будим с мъжо, и той я преследва с цел да й качи един як бой...

Ох, кофти ситуация. Няма ли как да затворите вратата на стаята, в която спите така че да не може да влиза там? Или отвън я чувате? Друг вариант е до леглото да си държите пръскалка с вода. Като започне да щурее покрай вас, й наквасваш дупето едно хубаво. След няколко такива престрелки, сигурно ще схване намека  Twisted Evil и ще ходи да беснее другаде... Успех!

Вижте ми диването какво е изобретателно, изкарал си е чаршафче от торбата и си го е постелил на плочките в коридора, за да не му е студено на дупето:
hahaha Умник!

Теди, снимките са много красиви, като от каталог! А това мишле как е оцеляло горкото... Не му завиждам  Laughing

# 677
Диди, те котенцата са на около 3 седмцици още, неориентирани са, така че нямаше опасност да наранят мишоците (бяха 2 , за всеки случай  Mr. Green) А мишоците и те са бебета - на същата възраст като котетата.
Жалкото е, че врота фотосесия с котки и мишки няма да има, много бързо растат котенцата и ставта игриви и в играта може да наранят без да искат мишлетата. Пък и са ужааасно трудни за снимане. Препотих се 10 пъти с тях.  Tired

# 678
  • Costa Rica
Ха-ха! Умни са гадинките, няма спор.
Моите са на фаза драйфане на пролетни косми. Имат обичая като си свършат нещото на пода (а аз не съм вкъщи), да си свалят някоя книжка или списание от етажерката и да покрият неестетичната гледка. Колко литература замина в кофата, не е истина просто Twisted Evil

Теди, коте-мишестата серия е уникална!

# 679
  • Варна
Тедка, фотосесията е невероятна!  bouquet

# 680
Искам да се оплача от своенравното ми зверче #Cussing out
Някой има ли идея какво може да го е прихванало , че тази сутрин се изпишка на пода на ламината , в ъгъла на стаята ей така , като пич. Не просто маркиране , направо се изпишка.  Няма проблеми с ползването на тоалетната , имаше открит достъп до нея , тя е чиста и има достатъчно пясък , пишкал е 10000 пъти в тоя пясък не е претенциозен за вида.
Кастриран е преди 4 месеца , когато беше на 8 месеца и беше маркирал няколко пъти (т.е. не му е затвърден навик) Проблемите бяха спряли около месец след кастрацията , до днес... Ядосах се скарах му се и го пернах през носа Sad Confused Какви са тия изпълнения без нищо , ще полудея.

# 681
Нещо го е ядосало и си отмъщава, но ти не можеш да разбереш какво. В такива случаи не е хубаво да биеш. Трябва с твърд глас да му се скараш, като го довлечеш до пиканото и му навреш муцуната там и едновременно да казваш твърдо и сърдито "Не", "не" "Не". Пускаш го и не му обръщаш внимание няколко часа, не го галиш, не му говориш.

# 682
Нарочно нов пост.

Моля за ПОМОЩ!
Някой от София може ли да услужи с парче или цяла тиква, която е нужна за диетичното хранене на един много изстрадал котарак - изхвърлен от стопаните си, възрастен, глух, с тумор на млечната жлеза, с хроничен запек и съмнения за патологични изменения на червата?

# 683
  • Кюстендил
Котета+мишлета са много, много сладки, а сивите Грейсита... Heart Eyes

Момичета, как наказвате любимците, когато направят някоя по-сериозна беля? Моя нощес обърна една ваза с цветя и едва не ми потроши половината посуда в кухнята? И понеже е ужасно невъзпитан и много любопитен вчера без да видя кога се е разходил по горещия котлон и сега и двете му предни лапички са изгорени, на едната даже раничка има  Sad Веднъж беше стъпил и се беше изгорил и мислех, че няма да повтори, но явно е забравил или не е усетил, че е топло.

# 684
Аз си я шамаросвам сериозно.  Shocked

# 685
  • Кюстендил
Аз си я шамаросвам сериозно.  Shocked

И аз, ама не помага, след 5 минути пак си е на мястото на белята. Влудява ме, нищо не отбира от възпитание. Малък е още, та за сега заради това му прощавам, но....търпението ми си има граници.

# 686
Нарочно нов пост.

Моля за ПОМОЩ!
Някой от София може ли да услужи с парче или цяла тиква, която е нужна за диетичното хранене на един много изстрадал котарак - изхвърлен от стопаните си, възрастен, глух, с тумор на млечната жлеза, с хроничен запек и съмнения за патологични изменения на червата?

Не съм от София, но имам тиква. Ако не се намери скоро някой от София, пиши ми на лични, ще я пратя с куриер.

# 687
  • Пловдив
Здравейте, и аз да кажа,някъде тук прочетох за непослушно коте,та да ви разкажа за моя опит,пресен,пресен. Есента дъщеря ми донесе един хубавец и го кръстихме Хадес,зимата го отгледахме вътре,и сега го натирих вън на двора от скоро,защото вече е голям,докато беше вътре много слушаше,не правеше бели. Още обаче си мисли,че може да си живее вътре и започна да мяука на вратата, да драска и така докато един ден не започна сам да отваря входната врата,тогава взех радикални мерки с едно детско пистолетче-пръскащо,като се появи и аз пръс-пръс и за седмица се отказа,сега си знае чинийката вън и чака там да му занеса.

http://www.prikachi.com/images/321/3422321T.jpg ,а ето го и него ХАДЕС,маминия златен той newsm53

# 688
Някъде по супермаркетите трябва да има замразена тиква! Провери в Метро или Пикадили

# 689
Хадес сигурни ли сте че е мъжки , четох някъде че с гена на тази трицветна окраска са само женски , освен ако не са с генетича малформация  , може и да бъркам де . Сладур е , много обичам такива котета Heart Eyes

Едит: Току що смутих на Чарли свещения следобеден сън Laughing

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 14:20 от Палечка89

Общи условия

Активация на акаунт