Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 630
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
 Hug Здравейте момичета.
    Аз също съм пациентка на доктор Ставрев и август месец се подготвям за инвитро, ако дотогава събера парички разбира се. Питала съм за ориентировъчна цена и доктора каза около 5-6 000лв, но доколкото разбирам в тази цена не са включени предварителните изследвания, които се правят преди стимулацията. Може би при всеки различно излиза в зависимост от реакцията на организма, но нали трябва да се подготва Simple Smile Моля, пишете на Вас колко ви струва опита, ако сами си го финансирате.
     Проблема при мен е една атрофирала тръба и друга с нормален фибриален апарат, но с разширение, което пречи да се улови яйцеклетка - съотвено шансовете са нищожни. Според Вас дали посещение при ендрокринолог, който да отхвърли (евентуално) проблем с хормоните или някоя жлеза, ще е в помощ на по-добрата диагностика преди инвитрото ?
Благодаря Ви че изчетохте това което написах...Може би с повечето от Вас често се срещаме пред кабинета на Ставрев и си изчакваме търпеливо часа Wink. Успех желая от сърце на всички !

# 136

Пантерка   bouquetмерси миличка,аз вече се стабилизирвам,във вторник съм на прическа,после на маникюрче,че покрай тези неща се забравих един месец,а нали трябва да съм хубава мамиииии,събота и неделя с моето мъжле на пикник.и август отивам да си ги прибера на топличко preggo,успех и на теб.

# 137
plodche а не можете ли да кандидатствате по фонда?

# 138
plodche много е относително това с цената на един опит. Зависи с какво ще те стимулират - има по-евтини, има и по-скъпи лекарства. Зависи колко дена ще те стимулират и с какви дози. Зависи и дали няма да правиш вливки - интралипид, имуновенин. Ще имаш прегледи, изследвания. Горе-долу сумата, която са ти споменали е средна. Аз имам три опита и всеки път съм била с различни лекарства и 5000 лева са ми стигали. Първият път бях с доста слаба стимулация, но пък имах вливки и на интралипид и на имуновенин. Следващите пъти лекарствата ми бяха по-скъпи, но вливах само интралипид. При мен стимулациите са ми били по 8 дена със сравнително ниски дози. Пункция+трансфер струваха 2000 лева 2010 година, но лошото е че цените на сайта са свалени и не знам дали това е актуално сега. Ако искаш попитай във форума на клиниката и това поне ще ти е някаква база.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:52 от roslem

# 139
Благодаря ви момичета,за пожеланията.На всички ви желая успех.На Plodche,ще кажа че първото инвитро ми излезна 8000лв горе долу.Но  не съм го правила в Селената,а в София.Зависи какви лекарства и какви изследвания.Желая ти късмет.

# 140
violetka_1976 какво става стеб как вървят нещата,казаха ли ти кога ще имаш трансфер,аз съм утре при Ставрев да ме види след пункцията,казвай как си  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Уф и аз незнам вече.В петък съм при Минев,да ми взима някаква посявка и сигурно другата седмица ще ме вика пак,да видим лигавицата.Ако всичко е наред ще има трансфер дай боже.

# 142
как сте мили дами,аз съм тука не се плашете, самоче трябваше да почна работа,на мене да ви кажа д-р ставрев ми саза че ще правим хистероскопия изследване някакво което е последното което не съм правила,но ще имам пак консултация с биолог май беше за нк к-ките макар че той се съмнява да е от тях отрицателният тест,на вас всички пожелавам успех и вярвам че ще стане.

# 143
Ками,беше ли днес при док?Пиши как мина.
Виолетка,успех утре newsm10 .
Плодче,ми не сте ли обсъждали с лекаря ти евентуално лапаро,защото шанса с тези тръби май е минимален.Задължително посети ендокринолог да пуснете щитовидните за да отхвърлите и там евентуално ако има проблем.

# 144
Пантерка бях днес при доки,6 сладоледчета имам вече,и чакат още 2 да станат,така ми каза той.ще почакам един месечен цикъл и на втория при него да ги прибера на топличко.

# 145
Здравейте момичета! Утре ще ходя за кръвен тест, но нали съм си "седмаче", реших да си направя един в къщи днес. Оказа се  EFN и сега съм много smile3518. Успокояващо е, че имам останали за замразяване, но не знам колко са. Утре ще ми кажат и това. Но да ви питам: след колко време можем да направим втори трансфер?

# 146
vanyaivanova на мене д-р ставрев винаги ми е казвал че на 12 ден резултата е най-вярен,не губи надежда нещата може да се обърнат,а относно трансфера на замразени мисля че трябва да мине поне 1 цикъл,но селена ще работи чак август.но най-добре говори с д-ра.ти имаш ли направени имунологични изследвания,трябва да има причина за да не е станало,макар че аз си мисля че  кръвният ще ти покаже друг резултат.

# 147
Имам имунологични изследвания, от месец май са. Надявам се утре да покаже друго, ама... И аз си се успокоявам защото на теста пише че отчитал от първия ден на закъснението, а то всъщност май този ден още не е дошъл

# 148
кай ден ти е след трансфера,а имунологията какво ти показа всичко наред ли е с нея,защото аз имам завишени нк к-ки и миналата година тези нк к-ки заради тях бебето ми спря да се развива,а тази година въобще не допуснаха да има имплантация и сега ще чакам за 3 опит по-фонд,но иначе 4 ще ми е.

# 149
Ами д-р Ставрев не е казал, че има проблеми с имунологичните изследвания. Всичко е наред. Да видим утре какво ще покаже пък тогава. На мен ми е първи опит. Не знам защо съм решила, че ще успея още от първия път.

Общи условия

Активация на акаунт