Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява замразеният трансфер?
Какви са цените в клиниката Селена за преглед, пункция, инвитро оплождане и трансфер?
Какво представлява синдромът на поликистозните яйчници (PCOS) и какви са неговите последствия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява замразеният трансфер?
-
Какви са цените в клиниката Селена за преглед, пункция, инвитро оплождане и трансфер?
-
Какво представлява синдромът на поликистозните яйчници (PCOS) и какви са неговите последствия?
-
Как мога да кандидатствам за финансиране на процедури като ин витро опложданe чрез фонд?
-
Каква е степента на успех на ин витро процедурите в клиниката?
Даже съм д-р Минев.
Вземи си оправи словореда, кои момичета, че за какво, и какви 1500 лева. Написала съм ти ясно кога се плащат тези 1500 лева. Проблем с четенето ли имаш? Ти като учЕн човек, би трябвало да знаеш за какво се провеждат конгресите, особено в толкова бързо развиваща се област като репродуктивната медицина. Или викаш, каквото научили до сега, научили, повече няма да учат. И на мен обяснения не ми дължиш, казах ти вече, ходи се оплаквай където искаш, но недей да пишеш измислици-премислици без дори да си стъпвала в клиниката в последните години. А кой какво пише по форумите, аз винаги имам едно на ум.....че може и да си измисля по някакви причини. Ти на всичко написано ли вярваш, или само на това, което ти е удобно. Дали пък не си д-р Александров
Дядо ми и вуйчо ми са лекари и преподаватели във ВМИ, що не ми позволиш да познавам лекарите в Пловдив, по-добре от теб. Всеки е бил обикновен гинеколог, или искаш да ми кажеш, че лекарите в другите клиники са родени ин витро специалисти. Спри се, моля те, защото доводите ти са страшно наивни. Преди 10 години вече писах ин витрото не беше това, което е сега. Теб какво те интересува, аз колко пари ще давам. Ти ли ми ги изкарваш, че да ми държиш сметка. Остави хората сами да преценят къде и на кого да си дават парите. Ще пиша бавно: Когато има пункция без трансфер по фонда, или пък не по фонда, допълнително за трансфер не се плаща,когато се прави на по-късен етап. При неуспешен опит и при наличие на още замразени ембриони тогава се плаща. Да ти кажа честно като те гледам колко си "запозната" какво точно правят в "Селена" си мисля да не си агент саботьор от колектива на болницата.

Оф, това е най-напрегнатият момент. Точно кураж си трябва