Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 708
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Виолетка всичко ще е наред, бъди спокойна ще чуете сърдечната дейност, ще видиш  Hug
Пантерка стискам палци да се похвалиш с положителен резултат.  Praynig Късмет.

Ние си взехме резултатите от хламидия, микоплазма и уреаплазма -   и са отрицателни. Много се бях шашнала докато чаках резултатите, сега чакам другия цикъл и като се видя с доки ще уточним кога ще е цветната снимка. Изследванията важат месец и ще се впишем в този период.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 22:24 от drebosak

# 571
Пантерка  Hug Hug Hug Hugстискам ти палчета  bouquetтия дни те чакам да се похвалиш с  EFP

# 572
Момичета, здравейте и от мен.Сега се връщам от доктора и ми каза че са двечки.Сърчицата след 10дена.Било още рано да се види сърчицето.Незнам на кой свят се намирам.

# 573
  • Пазарджик
violetka_1976 ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ!!!Това е страхотно и новината ти направо ми оправи деня, а ти сигурна съм още дълго време няма да знаеш на кой свят си от щестие Simple Smile сега 2 точици, след 10 дни 2 сърчица, а след още няколко месеца 2 здрави сладки бебенца  Hug
Момичета да помоля за силно стиснати палци и за мен - утре съм на ЗЕТ при Ставрев.

# 574

Момичета да помоля за силно стиснати палци и за мен - утре съм на ЗЕТ при Ставрев.

Успех утре, имаш моите стиснати палци!
P.S. И после да не забравиш да разкажеш Simple Smile

# 575
violetka,честита голяма радост Hug
nanyna,успех и на теб.

Момичета,колко дни след като спрете противоза4.ви идва цикъла?Доки ми каза,че до 2,3 дена,но още не се е появил такъв,а имам болки в яйчниците и кръста ooooh!

# 576

Момичета,колко дни след като спрете противоза4.ви идва цикъла?Доки ми каза,че до 2,3 дена,но още не се е появил такъв,а имам болки в яйчниците и кръста ooooh!

На мен ми идва на 3-4 ден, миналия вторник пих последното хапче и в събота ми дойде.

# 577
Виолетка страхотна новина, честит бебоци  Hug

nanyna имаш стиснати палци и от мен, успех утре!

syni забавянето може да е и от смяната на времето, преди години когато и аз пиех имах такива аномалии, или ми е идваше на последното хапче, или  4-5 дни след последното.

# 578
Честито Виолетка!
nanyna  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
syni на мен ми дойде на 6-ти ден след последното хапче.

# 579
Благодаря ви ,момичета HugДано се появи скоро цикъла,че вече Sickот чакане,искам да започвам и да се свършва вече..

ivetod,значи и ти си на старта или нещо греша Thinking

# 580
Благодаря ви ,момичета HugДано се появи скоро цикъла,че вече Sickот чакане,искам да започвам и да се свършва вече..

ivetod,значи и ти си на старта или нещо греша Thinking

Ох, вече не знам от колко месеца - от май пия противозачатъчни, док видя киста в левия Я, но от лекарствата не се махна, затова края на август правихме лапароскопия, след нея пак противозачатъчни, и не знам още колко. Даже подадох молба за удължаване на срока до ФАР. Първоначално Ставрев каза, че можем да стартираме още в първия цикъл, ама на последния преглед, каза, че иска още да изчакаме.
И вече спрях да си правя планове за стартиране....но когато и да е, важен е резултата.

Успех на стартиралите и на чакащите вече резултат.

# 581
Виолетка наистина страхотна новина, много се зардвах като прочетох Simple Smile
Момичета моля ви да ми стискате и на мен палци. В четвъртък съм на лапароскопия и много се притеснявам и от операцията,и от резултата.
Ками извинявай, че се повтарям, но моляте за последно ми кажи колко ви излезна като пари инвитрото. Ние май ще се наложи да правим, защото може и да ми прекъснат двете тръби. Много ме е страх, казвам ви честно. Направо имам чувството, че ще се разболея.

# 582
iv4eg спокойно миличка! Само се успокой!
Всичко ще мине. Добре е че си се решила на лапаро, поне каквото има да се изчисти като проблем да се изчисти. След това ще си по-спокойна. Поне ще си сигурна че проблемите са отстранени и че няма причина да не стане newsm32.
Хайде, че след месец - два - три да се срещнем в селена с  EFP тестчета.
 Аз (да не ми мине котка път) другия месец започвам.
Ако имаш въпроси за лапарото пиши на лични. Прегръщам те, и ще видиш че ние сме следващите в списъка с пълни коремчета Wink

# 583
nanyna,стискам палци.Много ви благодаря момичета.Защо се бях заблудила че сега ще чуем сърчице,но нищо де,след 10 дена ще ги чуем,малко ме хваща страх.

# 584
Здравейте,дами!За пръв път се включвам при вас, но ви чета от време на време,защото и аз съм от пациентите на Селена, а сега остана съвсем малко до нашия номер по фонда за първи опит и искам да се допитам до вас за някои неща:Понеже между обаждането и получаването на заповедта ще има около месец, а аз вече не искам да губя време, дали да си запиша час и да отида за да ми кажат какво ще следва?Предполагам,че преди да се започне стимулацията има и други предварителни изследвания,които не се поемат от фонда, какво да очаквам, според вас и за какви суми може да става въпрос?Ние сме с мъжки фактор,преди бях пациентка на Даскалов, но не останах много очарована и миналата година бяхме при Ставрев и подадохме документи за фонда от там.Реално не сме били на лечение в Селена, имам правена цветна снимка, доста нагънати но проходими тръби...Ще се радвам, ако споделите опита си с мен,може и на лични.Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт