Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 706
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
violetka_1976 хиляди пъти честито.немога да си представя колко си щастлива:)))))))

nanyna и от мен имаш стиснати палци..

Пантерка , а на тебе  EFP  stork-girl stork-boy

на всички останали също много късмет:)

# 586
nanyna, успех на трансфера днес.

пантерка, а на теб многоооо положителен резултат.

Ще чакаме да пишете, момичета  newsm10

# 587
честито виолетка пожелавам ти лека и безпроблемнна бременност.Аз имам две сладкишчета благодарение на др Минев той е прекрасен и всеодаен лекар.

# 588
Браво ма Виолетке, утрепа рибата с две сакчета . Айде, стига си се панирала .Скоро ще чуеш и сърчицата  Hug

# 589
браво Виолетка много се радвам за теб миличка,сега ще се пазиш и ще гледаш да си спокойна и след 9 месеца ще чакаме резултат.Пантерка чакаме те да кажеш хубавата новина вярвам в теб че всичко ще е ок.nanyna успех и натеб мила  bouquet

# 590
  • Пловдив
Здравейте момичета, нали са ми дълги ушите и днес случайно дочух че д-р Ставрев днес има още една червена точка. Стискам палци да е на нашата Пантерка !   Hug

# 591
  • Пазарджик
момичета, благодаря ви Hug имам си 2 чудесни ембриончета и сега вече си лежа в къщи, гушкам си ги на топличко, пия си шепите с хапчета, слагам инжекциите...всичко каквото трябва Simple Smile и си чакам 09.10 трицифрено ЧХГ  Praynig
само дето баткото е хванал някакъв гаден грип с разстройство, точно по никое време ooooh!... амаа ще се оправим де Simple Smile
пантерка чакаме хубавата новина от теб

# 592
 nanyna да слушкаш и всичко ще е наред много се радвам и ти стискам палци всичко да е ок.Пантерка чакаме те да се похвалиш  Hug Hug Hug Hug

# 593
Да правилно е чула Плодче.Аз съм ,червената точка..засега тестчето е +,незнам колко е чхг,надявам се всичко да е ок след седмица когато док ме вика  ,надявам се и другите момичета които бяха на тест да имат положителен резултат.
nanyna ,браво ,честити ти две бебенца.Пази се сега .
Искам да ви питам за Клексана ..Напоследък ми стават едни огромни синини,и на топки дори ,как да облекча синините и леките болки?Сестрата днес каза че е нормално ,ама забравих да питам?

# 594
честито пантерка миличка знаех си ,че си бременна и ти казах то всички сиптоми си бяха за бременност Simple Smile радвам се много за вас и те целувам ,а сега се пази много и почивай ,че после няма да ти остане време за това Simple Smile)))) Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 21:04 от dpetcova

# 595
Пантерка много се радвам знаех си че ще стане Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugимаш един милион гуш от мен.пази се  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 596
Здравейте,дами!За пръв път се включвам при вас, но ви чета от време на време,защото и аз съм от пациентите на Селена, а сега остана съвсем малко до нашия номер по фонда за първи опит и искам да се допитам до вас за някои неща:Понеже между обаждането и получаването на заповедта ще има около месец, а аз вече не искам да губя време, дали да си запиша час и да отида за да ми кажат какво ще следва?Предполагам,че преди да се започне стимулацията има и други предварителни изследвания,които не се поемат от фонда, какво да очаквам, според вас и за какви суми може да става въпрос?Ние сме с мъжки фактор,преди бях пациентка на Даскалов, но не останах много очарована и миналата година бяхме при Ставрев и подадохме документи за фонда от там.Реално не сме били на лечение в Селена, имам правена цветна снимка, доста нагънати но проходими тръби...Ще се радвам, ако споделите опита си с мен,може и на лични.Приятна вечер! Hug
Постът ми е останал в края на предната страница и за това май не ме отрази никой  Rolling Eyes

# 597
  • Пловдив
Снеж, запиши си час. Щом искаш веднага да стартираш след като получиш заповедта, добре е предварително да е ясно дали пък не е възникнал някакъв проблем. Така ще имате време да реагирате. Д-р Минев обикновено точно това препоръчва: месец преди стартирането на процедура, особено по фонда, когато месеци не си ходил на прегледи. Как е при д-р Ставрев не знам, но на теб това не ти пречи да си запишеш час.

Честито на Виолетка и Пантерка. Наслаждавайте се максимално на бременността, че девет месеца минават много бързо.  Laughing Всичко ще бъде наред, макар че и аз треперех преди всеки преглед до 7 месец. Но пък усещането като гушнеш бебенцето е невероятно. Пожелавам го на всички в тази тема и то във възможно най-кратки срокове.  Hug

# 598
Пантерка,браво миличка знаех си че ще успееш.Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и след 9 месеца да се видим с бебоците. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 599
Пантерка,бравооо,4естито мила,радвам се много за теб HugСега остава много да се пазиш и вси4ко ще е наред.
Снеж,да ,можеш да започнеш преди да си вземеш заповедта.Ние запо4нахме с изследвания,цветни снимки и вси4ко ,което доки назначи.Запази си 4ас и действайте смело напред.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт