Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 673
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
ТРАЙКОВА и аз така викам,защото и аз съм при Ставрев,утре ми 4 ден от стимулацията и ще ходя на преглед да видим какво следва,и аз викам да стане,а и всички които познавам и са правили при него опит са успешни.

# 61
на мене на 04.06 ми е теста на 23.05 ми направиха трахсфер от замразени ембриони.но знам 4е ше е полжителен.сега всеки ден ходя до селена бият ми прогестерон да подпомогнат още повече имплантацията.

# 62
браво на теб супер аз знам че ще стане,Ставрев е невероятен,хайде после ще пишем в темата за мамите,ох чакай да питам на пункцията усеща ли се нещо?а на трансфера?аз да питам да се подгатвям че каквато съм нетърпелива.стискам палци и ти да си добре мерси много и на теб.

# 63
виж си личните съобщения

# 64
Хоп и аз при вас  Grinning.Одобрена съм от фонда ,моят лекар е Ставрев .Следващата седмица ще обсъдим какво следва .Надявам се да споделяме тук само хубави новини.

# 65
пантера ще чакаме новини,избрала си най точния лекар,аз съм при Ставрев и сега съм в процес на стимулация,пожелавам ти успех.. Hug Hug Hug

# 66
здравейте, избрали сте най-добрият д-р ставрев аз чакам все още да дойде 04.06 когато ще е теста,знам че и при вас ще е положителен

# 67
Момичета според вас док.Минев не е ли добър лекар?Знам че Ставрев е добър,но в клиниката има и други добри лекари нали?

# 68
на мене лично не ми допада минев,а ставрев за мене си е най-добрият,нали знаеш който д-р ти е сбъднал мечтата той е най добрият

# 69
здравейте !  относно лекарите в селена  мисля,че всички са добри специалисти.  те работят в екип  и по една програма  ,  важното е че  успеваемостта на ин витро  в клиниката е над 50 % за страната.  аз съм при доктор топалова. 
успех на всички!  трябва да мислим позитивно.

# 70
svetlana1 съгласна съм с теб.Всички лекари са добри.Дали Минев,Ставрев и така нататък ако тие писано ще имаш.Пожелевам успех на всички.

# 71
Момичета според вас док.Минев не е ли добър лекар?Знам че Ставрев е добър,но в клиниката има и други добри лекари нали?
Д-р Минев също е много добър лекар, сбъднал мечтата на много момичета да станат мами. Аз лично познавам една девойка, която от първи път забременя и сега си има близнаци. Важното е да вярвате на лекаря си и в успеха и всичко ще е ок. Пожелавам на всички успех.
ТРАЙКОВА, с теб все се разминаваме на скайпа, но не съм спряла да те мисля. Чакам с нетърпение 04.06 да се похвалиш с едно хубаво чхг. Иначе как си?  Hug

# 72
plams,благодаря ти още малко остана 5 дена още надявам се всичко да е наред.успех на всички и знайте че сте в много добри ръце независимо при кой д-р сте в селена

# 73
Точно така ТРАЙКОВА.Стискам палци да се похвалиш с хубавата новина.

# 74
благодя ви момичета

Общи условия

Активация на акаунт