Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 669
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Ками,стискам палци всичко да върви добре .Трайкова,вярвам ,че ще имаш положителен резултат.
Аз правих лапароскопия преди 2 години в селена и бях очарована от вниманиетио и всичко в клиниката .С д-р Ставрев имам само една среща ,надявам се да сбъдне мечтата ми .
Ками,Трайкова ,вие по фонда ли правите опитите?

# 76
правя по фонд инвитро  втори опит и се надявам този път да издържа до 9месец,миналата година забременях но направих спонтанен аборт в 8г.с.

# 77
Ндниквам в темата ви от време на време,само да ви кажа че сте в добри ръце сестра ми роди при д-р СТАВРЕВ и д-р ТОПАЛОВА,много добри специялисти са и много внимателни,те се грижиха за нея доста време имаше проблеми по време на бременноста,но всичко мина успешно.УСПЕХ на всички,ТРАЙКОВА чакаме да похвалиш с положителния тест!!! Praynig

# 78
Здравейте момичета!
Да се включа и аз. Вчера ми беше трансфера при д-р Ставрев. И сега започна дългото 12 дневно чакане.
Искам да ви питам нещо, че забравих да питам в клиниката, а да не им звъня за дреболии - може ли да пием кафе, бе хора, че жената с която бях в една стая каза, че не било препоръчително.

# 79
vanyaivanova можеш по-малко,много е дълго това чакане 12 дена на мене в събота 04.06 ми е теста,на тебе изписаха ли ти някакви инжекции vanyaivanova

# 80
Изписаха ми  Клексан, наред с шепата хапчета. А на жената, с която бяхме заедно и изписаха още едни мускулни, но забравих как се казваха. Акушерката и ги даде от болницата и тя си ги плати.
Дано на 04.06. да имаш  EFP

# 81
Цитат
може ли да пием кафе, бе хора, че жената с която бях в една стая каза, че не било препоръчително.

По принцип не е желателно да се пие кафе, защото кофеина може да предизвика контракции. Същото се отнася и за колата. Ноо това го четох в нета, не помня в клиниката дали ме предупредиха. След положителния тест, не съм пила кафе и кола до 8-9 месец.
Желая ти успех и положителен тест  Praynig Praynig Praynig

# 82
Благодаря.

# 83

Искам да ви питам нещо, че забравих да питам в клиниката, а да не им звъня за дреболии - може ли да пием кафе, бе хора, че жената с която бях в една стая каза, че не било препоръчително.

По едно кафе на ден не е проблем да се пие, питала съм. По важно е да се пазиш от вдигане на тежко и да не се преуморяваш. Желая ти успех  Hug

# 84
vanyaivanova сигурна съм в ръцете на най-добрият доктор и теста ще е  EFP

# 85
Здравейте момичета,доки ми удължи стимулацията с още 2 дни,в четвъртък съм на преглед,и ще видим кога е пункцията да оберем реколтата,нямам търпение вече а времето колко бавно минава.успех и на вас момичета и само EFPпоне с по  newsm32 newsm32.

# 86
kamito24 кой ден от стимулация ти е

# 87
утре ми е 8 ден

# 88
kamito24  имаш време да 10 ден.моята беше 10дена тази година а миналата 14дена,не се притеснявай д-р си знае работата

# 89
Момичета имам една идея.Искате ли да си уредим една среща.Да обменим по малко информация.Ако сте съгласни ще се радвам много.

Общи условия

Активация на акаунт