Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 624
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
аз искам

# 91
Кога и къде?Ако искате през уикенда.

# 92
За съжаление аз няма как да дойда, защото не съм от града. Пожелавам ви приятна среща и после да разказвате  Hug

# 93
Щеще да ми е приятно да се запозная с вас.но за съжаление не съм от града.

# 94
колко момичета са от пловдив,или другият вариянт тези който не се като идват в селена тогава да се видим

# 95
Аз също не съм от Пловдив.

# 96
и в такъв случей какво предлагате,или да го зарежем това и да си говорим за това което е темата инвитро,стимулации,трансфери,и.т.н.

# 97
ТРАЙКОВА явно  само ти и още две момичета са съгласни.Щом е така нека си уредим среща четерите.Ако искат другите да го направим пред Селената когато ходят.А ако не ние ще се видим.Нека другите решат и тогава ще се разберем.

# 98
за мене няма проблем тъкмо в събота ми е теста и така или иначе ще ходя до селена за по-удобно може тама да се срещнем и оттам да отидем някъде,ама май само аз и ти говорим другите нещо се изпокриха

# 99
Да май така стана.Аз в събота съм на работа до 15.00.Ако искаш дай си телефона и да се разберем,на лични съобщения или скайпа.

# 100
Здравейте момичета,предстои ми цветна снимка в Селена..някоя от вас правила ли е?

# 101
Привет на всички момичета от клиника Селена!
Стискам палци за всички ви и се надявам тази тема да се изпълни с положителни тестове!
Цветна снимка не съм правила в Селена, но знам, че не е болезнено, слагат те под лека упойка!
Няма да мога да дойда на срещата в Селена, но ви желая от сърце сбъдване на най-съкровената ви мечта!  Praynig

# 102
Здравейте момичета,предстои ми цветна снимка в Селена..някоя от вас правила ли е?
Аз съм правила цветна снимка. Беше без упойка, а усещането е като при цикъл, леки болки в областта на яйчниците. Прави ми я д-р Ненев, но не се прави в Селена, а в друга болница, но не помня коя.

# 103
Момичета, и аз няма да мога да дойда да се видим сега в събота. От трансфера до сега не съм ходила никъде, даже не знам дали бива да ставам да готвя. Нали казват да си почиваме...

# 104
Момичета, и аз няма да мога да дойда да се видим сега в събота. От трансфера до сега не съм ходила никъде, даже не знам дали бива да ставам да готвя. Нали казват да си почиваме...
Кой ден ти е от трансфера? Аз лежах три дена, след което започнах да ставам, но без да върша домакинска работа. Гледах тв, на компа. На девети ден излязох на кафе за първи път и там си направих теста. Сърце не трае да има тест и да не се пробва. Та ми показа втора бледа черта и още три дена пак си седях в къщи. Но не само да лежа. Не трябва да се натоварваш, трябва да се чувстваш добре. На мен ми дойде добре лежането, т.к. работата ми е натоварена и си починах до насита. Стискам палци за положителен тест.
Трайкова, то не остана  Grinning Хайде чакаме в събота едно хубаво чхг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт