Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 655
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
здравейте на всички някой правил ли е замразен трансфер при ставрев,защото на мене ми предстой и много съм питеснена незнам каво ме очаква.

# 16
Привет,
аз не съм имала ЗТ до сега, но съм чувала, че не е нищо страшно, вземат се лекарствата, които се предписват след трансфер и това е. Аз лично се притеснявам дали ще се развиват нормално ембрионите след размразяване. Това е добър въпрос, който може да зададете на д-р Ставрев.
Успех и чакаме хубави новини!!!!

# 17
посъветвайте ме,лекарствата да ги купя ли от клиниката или да продължавам да търся,моля ви кажете може ли да се намерят по ефтино от тези 2500лв,които ми ги искат от клиниката?след 5 дни зашпочвам стимулацията.

# 18
2500лв. е много относително за стимулация може да са по малко може и да са повече,моята стимулация струва 3500лв.според мене питай в някоя аптека дали могат да ти ги доставят,ще излезе по евтино

# 19
Моята стимулация продължи 9 дни с Меногон, Пурегон и Оргалутран, излезна 2152 лв. По моя проверка в Турция същите лекарства излизаха 1780 лв., но в БГ не може да се намерят по-евтини.
Успех на процедурата!

# 20
Момичета може ли да ми кажете колко струва само трансфера в Селената?

# 21
трансфера мисля че е 1500лв.миналата лято моя приятелка прави тама транфер и мисля че толкова плати но не съм много сигурна телефона на регистратурата е 032648020,ще ти дадът по-подробна информация.питай ги,успех ти желая

# 22
Благодаря Трайкова.

# 23
  • Стара Загора
посъветвайте ме,лекарствата да ги купя ли от клиниката или да продължавам да търся,моля ви кажете може ли да се намерят по ефтино от тези 2500лв,които ми ги искат от клиниката?след 5 дни зашпочвам стимулацията.
Когато аз правих инвитро ( в друга доста по-скъпа клиника ) си купих всички лекарства от склада на ХИгия в София .Единия от шефовете ми е бивш колега и ми ги даде с остъпка .Оказа,че в клиниката са още по-евтини  ooooh! ) .Ако ме питаш мен ги вземи от клиниката  Peace

# 24
здравейте ,  аз правих опит по фонда в Селена при др.Топалова

# 25
И аз имам успешен опит ЗЕТ в Селена, при д-р Ставрев. Беше финансиран по ФАР.
Процедурата е съвсем безболезнена, преди и след трансфера се пият хапчета. Аз си ги купувах от аптеката, от клиниката си купих само Клексана,защото не беше сигурно дали ще го намеря  в аптеката. Но това беше преди година.
Относно размразяването, за също имах притеснения, но д-р Ставрев ме увери, че няма да има никакъв проблем и се оказа прав. Имах 4-ти сладоледчета, от тях три се размразиха и бяха перфектни, върнаха ги и трите и едното се закрепи.
Пожелавам успех на всички момичета, които са в процедура или сега започват  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 01:25 от plams

# 26
plams да ти е жива и здрава малката снежинка, аз също съм при ставрев и ще правя замразен трансфер скоро.дано всичко е наред при мене и при всички момичета

# 27
  • Sofia
трансфера мисля че е 1500лв.миналата лято моя приятелка прави тама транфер и мисля че толкова плати но не съм много сигурна телефона на регистратурата е 032648020,ще ти дадът по-подробна информация.питай ги,успех ти желая

Какво се включва в тези 1500 лв? В Щерев замразения трансфер е 415 лв. (трансфер) и 110 лв. (размразяване). Защо е толкова по-скъпо в Селена?

# 28
plams да ти е жива и здрава малката снежинка, аз също съм при ставрев и ще правя замразен трансфер скоро.дано всичко е наред при мене и при всички момичета

Мерси, да ти се връща  Laughing Стискам палци,а Ставрев е много добър специалист, така че си в сигурни ръце  Hug

# 29
не мога да кажа защото аз съм по-фонда най-добре се обади на тел. и тама ще ти дадът повече информация

Общи условия

Активация на акаунт