Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 628
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
трайкова много съжалявам миличка,но не се предавай ние сме с теб

# 121
много ясно че няма пускам на ново документи и пак ще чакам но и на вас ще помагам с каквото мога

# 122
Трайкова ще стане аз знам че ще стане трябва да стане Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 123
благодаря ви за подкрепата при вас ще стане знам

# 124
много съжелявам Трайкова,преди месец преживях разочарованието от неоспеха но подадах документите и сега пак имам номер 12556 .

# 125
tanita75,много е гадно,но това е животът понякога ние жените трябва да извървим трудният път,но няма да се отказваме нали.кой опит ще ти е това.на мене вече 4 поред ще е.при кой д-р си в селена

# 126
Трайкова,съжалявам мила.Бъди силна,защото само битката е загубена ,войната тепърва предстои,а ти ще бъдеш победител.
Ками ,днес е твоят ден ,стискам палци  Praynig.
Тайрисима .и на теб не ти е леко след отложения трансфер,но пък може би е за хубаво ,горе главата ,ние с ме с теб .
Аз започнах Марвелона ,и си чакам прегледа.
Хубав и успешен ден от мен .

# 127
12 ми извадиха 9 са за оплождане,но няма да има трансфер,имам повишен прогестерон,скъсах се от рев,трябва да мине един месечен цикъл а после те излизат в почивка,това значи август живот и здраве

# 128
12 ми извадиха 9 са за оплождане,но няма да има трансфер,имам повишен прогестерон,скъсах се от рев,трябва да мине един месечен цикъл а после те излизат в почивка,това значи август живот и здраве
kamito това е за добро, ще видиш. И аз трябваше да изчакам 2 цикъла преди трансфера и като теб се ядосвах, но е имало значение  Grinning. Организма се възстановява от пункцията, а това е важно за добрия изход на опита. Почини си хубаво до август, отпусни се, отдай се на любими занимания и ще видиш колко бързо ще дойде времето да си прибереш снежковците. По-добре да изчакаш да се нормализира прогестерона и резултата след това да е положителен, отколкото сега да направиш опита и да е неуспешен  Hug Hug Hug

# 129
мерси,и аз така викам да си почина,и после да съм мама на снежковци

# 130
kamito24 аз също имам повишен прогестерон и в четвъртък съм на преглед да видим как е лигавицата и дали ще има трансфер.Не се притеснявай всичко е за хубаво.Ти при кой лекар си?

# 131
аз съм при Ставрев,ами аз днес ми беше много гадно,но ще се опитам да си почина да се разсейвам,и после да си прибера сладоледчетата.да наистина е за добро.  bouquet

# 132
днес ми се обадиха от клиниката,от 9 са се оплодили 6.остава да чакам  и да слагаме сладоледчетата.момичета аз мисля да си почина психически от всичко,да се отдам на любими занимания и август с нови сили да си прибера бебчетата newsm32 newsm32 newsm32

# 133
днес ми се обадиха от клиниката,от 9 са се оплодили 6.остава да чакам  и да слагаме сладоледчетата.момичета аз мисля да си почина психически от всичко,да се отдам на любими занимания и август с нови сили да си прибера бебчетата newsm32 newsm32 newsm32
Бравооооо! Всичко ще е наредр снежинките ще чакат мама да си ги прибере, а може и за братче или сестриче да останат  Wink Hug

# 134
Ками Hug,вярвам че е за хубаво .Хайде горе главата.Почини си ,че после   ylinfant.........няма почивка.
Виолетка,успех и на теб .

Общи условия

Активация на акаунт