Прави ли някой ин витро в Селена?

• 45 625
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
razel_dazel ами те ако до сега не са се научили тепърва ли ще го правят , мноооого жалко то мнго момичета се подлъгаха по тези док., а то се оказва, че сега след като са се налапали с толкова пари са се сетили да се учат -  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А това за ЗЕТ и заплащането след процедура по фонда ако те интересува , нека да ме съдят, можеш да прочетеш предните теми в всичките им страници внимателно и ще видиш, че това което пиша не е измислено -казали са го момичетата, но обаче отлагане на ЕТ поради продължила по-дълго стимулация или поради повишен прогестерон / коя е гаранцията, че не е нарочен лабораторния анализ/ с цел извеждане извън плащанията по Фонда и ЗЕТ с цена от 1500 лв. е направо кощунство и пълна измама.
razel_dazel а ти от клиниката ли си та ми поставяш въпроса за анонимност. то тази клиника и без това е абсолютно подсъдима.....

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 22:28 от ddnchv

# 496
как може да се пишат такива неща.аз съм от момичетата които не разчитат на фонда и си заплатих всичко по инвитрото,аз също имах отложен трансфер и ми ги замразиха но няма никакави 1500лв бе хора вие луди ли сте как може да оплювате клиниката.злобата в хората е голяма............аз съм доволна и се надявам че всичко ще е успешно за всичко което съм питала съм имала ясни отговори и мило държание.трябва да вярваме в мечтите си.

# 497
  • Пловдив
Да бе, от клиниката съм  Joy Даже съм д-р Минев.  Naughty  Вземи си оправи словореда, кои момичета, че за какво, и какви 1500 лева. Написала съм ти ясно кога се плащат тези 1500 лева. Проблем с четенето ли имаш? Ти като учЕн човек, би трябвало да знаеш за какво се провеждат конгресите, особено в толкова бързо развиваща се област като репродуктивната медицина. Или викаш, каквото научили до сега, научили, повече няма да учат. И на мен обяснения не ми дължиш, казах ти вече, ходи се оплаквай където искаш, но недей да пишеш измислици-премислици без дори да си стъпвала в клиниката в последните години. А кой какво пише по форумите, аз винаги имам едно на ум.....че може и да си измисля по някакви причини. Ти на всичко написано ли вярваш, или само на това, което ти е удобно. Дали пък не си д-р Александров  Joy

# 498
razel_dazel като толкова много са се научили, защо масово отлагат ЕТ, би трябвало да знаят, че има големи рискове от лошо размразяване и провал на ЕТ или те винаги го казват "добре " за да си получат парите, kamito24 ти си си платила всичкот.е. те са то отрязали главата и не могат да ти вземат пари за отложен ЕТ, аз говоря за момичетата по Фонда, дето ги е...ват с отложен ЕТ по измислени причини - да да си платят замразяване , както и тези не по фаонда, а първите да ги извадят от плащанията по фонда и да си получат 1500 лв. допълнително, защото парите от Фонда или са им малко или не ги устройват достатъчно, защото се бавят та колая му е дайте да изнамерим начин хем да си получим частта по Фонда, хем да лапнем и още като измислим отлагане на ЕТ. Е разпнете ме, но това е изстината с дъвка или без дъвка, виждате че пиша от Перник, но съм бивша Пловдивчанка от времето когато вие и вашите доктори са имали жълто покрай устата, а Минев беше обикновен акушер във Весела и се правеше на спец........

# 499
  • Пловдив
ddnchv , точно за фонда съм писала бе жена, чети по-внимателно.  Peace Дядо ми и вуйчо ми са лекари и преподаватели във ВМИ, що не ми позволиш да познавам лекарите в Пловдив, по-добре от теб. Всеки е бил обикновен гинеколог, или искаш да ми кажеш, че лекарите в другите клиники са родени ин витро специалисти. Спри се, моля те, защото доводите ти са страшно наивни. Преди 10 години вече писах ин витрото не беше това, което е сега. Теб какво те интересува, аз колко пари ще давам. Ти ли ми ги изкарваш, че да ми държиш сметка. Остави хората сами да преценят къде и на кого да си дават парите. Ще пиша бавно: Когато има пункция без трансфер по фонда, или пък не по фонда, допълнително за трансфер не се плаща,когато се прави на по-късен етап. При неуспешен опит и при наличие на още замразени ембриони тогава се плаща. Да ти кажа честно като те гледам колко си "запозната" какво точно правят в "Селена" си мисля да не си агент саботьор от колектива на болницата.  Joy Хайде, грабвай папките с доказателства и в Прокуратурата.  Whistling

# 500
Мале, какво Ви става бе момичета, защо е този спор и караници. Вместо да си даваме кураж една на друга, се карате. Моето мнение е, че всеки си има право на избор и сам си преценя къде и при кого да ходи. Отношението на всеки е различно, едни искат с перо да ги галят след като са отишли в частна клиника, други са малко по-търпеливи.Мисля,че razel_dazel много ясно  е написала по въпроса за фонда.
Ками желая ти късмет, сещам се за теб честичко през деня, дори и да не те познавам, и много се надявам да последваш Виолетка , да ни зарадваш и да ни дадеш кураж мила.Късмет Simple Smile

# 501
giga82 Благодара ти много.наистина проблемите ни май са направо еднакви. Дясната ми тръба запушена и с повреден фимбриален апарат, а лявата ми я вида на ултразвук доста уголемена. Само не го разбрах къде е хидросалпингса, защото преди да ме прегледа той ми говореше да прекъсне дясната защото има хидросалпингс,а повреме на прегледа ми каза за лявата че е уголемена. Четох за това уголемение и се окоза,че и то май е хидросалпингс. Извода май е един, който не ти трябва много какво да разбираш. И двете тръби май ще ги прекъсва. Sad

# 502
Здавейте момичета,ще ви кажа какво направиха в една друга тема в която ddnchv беше писала със същия грозен тон и обвиняваше тогава лекари от друга клиника пак в некомпетентност.Момичетата в темата в която хвърляше злобата си(аз лично не съм прочела нищо смислено написано от нея)бяха взели решение да не отговарят на нищо написано от нея, игноираха я всички и тя изчезна,направете и вие така,че иначе няма отърване от нея Simple Smile.Пък и то момичето не е виновно,просто живее в Перник Joy

# 503
Че тя във всички клиники ли е ходила, та да има толкова впечатления?

# 504
  • Пловдив
Познавам много добре маниерите и обноските на въпросната потребителка, но си направих труда да отговарям защото информацията и относно ЗЕТ беше абсолютно невярна и исках да съм полезна на момичетата, които четат тук и да им обърна внимание, че не всичко, което се пише по форумите отговаря на истината. Защото има потребители, които точно това правят, обикалят темите и пишат глупости с надеждата все някой да им се върже.  Peace buttinsky , изобщо няма да се изненадам да е отишла по веднъж-два пъти на преглед преди много години при доста лекари. Но не и пречи да обикаля всички теми и да пише против всички лекари. Тя тук пак се държи прилично, иди в темата за д-р Александров от Варна да я прочетеш, ако ли някой се осмели да продума и една думичка против въпросния доктор.

# 505
момичета в сряда ми е теста,но да ви кажа не съм правила уринарен страх ме е.чудя се  дали днес да отида да си купя и да го направя,с наближаването все повече ме е страх. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 506
Аз имам добро предчувствие за теб Ками Heart Eyes
Кураж и късмет! Praynig

# 507
  • Пловдив
И аз  newsm10 Оф, това е най-напрегнатият момент. Точно кураж си трябва  Hug

# 508
аз го направих току що пикливия тест и ми показа 1 чертичка

# 509
Да не би просто да е рано още за тест?

Общи условия

Активация на акаунт