Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 26"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 25 141
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Ехооо sohappy родата много на спомени я е подкарала. Whistling Я да идвате бързо в реалността. Mr. Green

Сисииииии

Ооо, душко Hug Hug Hug Много скучаете Thinking, щом чак първите теми сте набарали. Mr. Green

# 436
Кой привет, систър smile3556 hahaha Ти ме забрави май Mr. Green ама верно не сме се засичали от събота. Thinking

Ти гледай, само да ми дойде Whistling да му мисли Mr. Green Сестра ми да ме бърка. Shocked

# 437
Кой привет, систър smile3556 hahaha Ти ме забрави май Mr. Green ама верно не сме се засичали от събота. Thinking
Малееее, чок резил, систър.  Blush Blush Blush Объркала съм те с племенницата. Свивам се засрамено в ъгъла. Flushed Flushed Flushed

# 438
  • в очите на дъщеря си
Ехооо sohappy родата много на спомени я е подкарала. Whistling Я да идвате бързо в реалността. Mr. Green

Сисииииии

Ооо, душко Hug Hug Hug Много скучаете Thinking, щом чак първите теми сте набарали. Mr. Green

спомените са хубаво нещо Hug

Гледам как с Хрис сме поддържали огъня сами ooooh!

# 439

Сисииииии

Хубаво нещо са, вярно е. И на мен ми се е случвало да се върна за нещо назад, и ми става много приятно Hug През какво ли не минахме родата hahahaдори и още като не се бяхме преоткрили.

Систър   bouquet

# 440
  • в очите на дъщеря си

Сисииииии

Хубаво нещо са, вярно е. И на мен ми се е случвало да се върна за нещо назад, и ми става много приятно Hug През какво ли не минахме родата hahahaдори и още като не се бяхме преоткрили.

Систър   bouquet

много е лошо времето при нас и взе да ми се губи  нета

# 441
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ  Hug Hug Hug

Много ми е уморено Tired

# 442
Лека нощ  Hug Hug Hug

Много ми е уморено Tired

Лека, Тинче. Hug

# 443
Здравейте и от мен Hug Hug Hug Hug Снежи как си мила напоследък никаква те  нямаше  Hug Hug Hug

# 444
Диди, здравей. Всъщност в неделя бях за малко тук, а вчера вечерта не успях, защото нямах интернет вкъщи , а на работа бях доста заета, но сутринта пак се обадих. Hug Hug Hug

# 445
Добре мила пиши ми на лични да ти кажа какво стана   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 446
Малееее, чок резил, систър.  Blush Blush Blush Объркала съм те с племенницата. Свивам се засрамено в ъгъла. Flushed Flushed Flushed

Лелче явно мен си търсила  

Тинче лека душко   Hug

# 447
Joy Joy Joy Joy Паднах от стола като видях рецептата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 448
# 449

Лелче явно мен си търсила  

bouquet Hug     bouquet

Лека нощ от мен на всички. Приятни сънища. Hug

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:03 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт