Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 26"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 25 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Офф, все ми се иска по-бързо да се оправи, но си права, че повечето време ще я караме в болницата, ама поне да не е докрая на серията. newsm78 Като ги знам ooooh! нищо чудно да удължат агонията, ама пак ли само сълзи ще гледаме Rolling Eyes

относно серията в петък Фери доста дрехи сменя в трейлара, не съм сигурна 2-те сини блузи -една ли е или не newsm78 т че си мисля -дори и да е предимно серията в болницата Е ще е в съзнание  Praynig
Може да дадът след няколко седмици какво е станало

# 481
Добро утро  Party Party
Рано сутринта цялата рода сме се събрали     bouquet
Габи мерси за кафенцето и аз малко се забавих докато си избера  Whistling
Хриси и Сиси мерси за клипчета      bouquet
Ооо Маме ама ти си с новичка премяна  Heart Eyes  много е хубаво   Wink

# 482
  • в очите на дъщеря си
Тинче, от тея, дето се награбват в подписа ти всеки път се разсейвам. hahaha hahaha hahaha

Действат ми като енергийна напитка - стимулират ме Mr. Green

# 483
Офф, все ми се иска по-бързо да се оправи, но си права, че повечето време ще я караме в болницата, ама поне да не е докрая на серията. newsm78 Като ги знам ooooh! нищо чудно да удължат агонията, ама пак ли само сълзи ще гледаме Rolling Eyes
относно серията в петък Фери доста дрехи сменя в трейлара, не съм сигурна 2-те сини блузи -една ли е или не newsm78 т че си мисля -дори и да е предимно серията в болницата Е ще е в съзнание  Praynig
Praynig може и да ни дадат Фери на гости у Емир да пишат проект, той нали няма да м да ходи все пак, тр да се пази  Rolling Eyes

СИС отх one tree hill e нали?

# 484
Тинче, от тея, дето се награбват в подписа ти всеки път се разсейвам. hahaha hahaha hahaha
И аз така Embarassed hahahaама кой ме пита.

Ама днес всички много се обърквате hahahaособено тези,които по-късно легнахме.

Вили, отдавна не се бяхме събирали дружинката Mr. Green ама не е съвсем цялата рода.Липсват май още две. Казвам май, Stop че да не направя и аз гаф. Laughing

# 485
  • в очите на дъщеря си
Охооооооооооооо Сис, Нейтън и Хейли аааааааа

направо ме разчуства Heart Eyes- много я обичам тази двойка

# 486
  • в очите на дъщеря си
Praynig може и да ни дадат Фери на гости у Емир да пишат проект, той нали няма да м да ходи все пак, тр да се пази  Rolling Eyes

СИС отх one tree hill e нали?

направо е от там

а двете сини блузи са различни- това го забелязах още в понеделник Mr. Green

# 487

Действат ми като енергийна напитка - стимулират ме Mr. Green

Joy Joy Joy

Вили, Hug

# 488
Охооооооооооооо Сис, Нейтън и Хейли аааааааа

направо ме разчуства Heart Eyes- много я обичам тази двойка
И аааазз Party

Габи, One Tree Hill , да  Wink

# 489
Добро утро момичета, лек и усмихнат ден, въпреки, че навън е мрачно и дъждовно!

# 490

Ама днес всички много се обърквате hahahaособено тези,които по-късно легнахме.

Вили, отдавна не се бяхме събирали дружинката Mr. Green ама не е съвсем цялата рода.Липсват май още две.

Да Сиси липсват ама все пак сме доста за тези ранни часове  Mr. Green
А за подписите голямо разсейване  сега и Сис сложи  Blush Blush

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  #Crazy #Crazy много сме активни днес  hahaha

Снежка ,Тинче,Габи ,Хриси ,Сиси, Наде    Hug Hug   Hug

# 491
То не са фитнеси, не са целувки. ooooh! hahaha

# 492
То не са фитнеси, не са целувки. ooooh! hahaha
Аз мисля да ги накажа скоро с нещо  Whistling Whistling ама само да си избера  hahaha hahaha

# 493

Ооо Маме ама ти си с новичка премяна  Heart Eyes  много е хубаво   Wink

Благодаря Hug Останах до по-късно и си търсех Whistling hahaha че Габи пак ме заблуди с тоалетите си,  hahahaуж вечерта ела. Трябваше да си намеря занимание. Mr. Green

# 494

Ооо Маме ама ти си с новичка премяна  Heart Eyes  много е хубаво   Wink

Благодаря Hug Останах до по-късно и си търсех Whistling hahaha че Габи пак ме заблуди с тоалетите си,  hahahaуж вечерта ела. Трябваше да си намеря занимание. Mr. Green
Да видях че си окъсняла нещо  hahaha hahaha ама то доста избиране  е било като се има предвит колекцията  Mr. Green Mr. Green аз днес продължавам след работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт